Yes, je bent goed aangemeld! Dank je wel voor je interesse in deze masterclass!

Inge Ketels scan-gesprek met jou

De uitnodiging voor de masterclass is onderweg naar je mailbox! Wat fantastisch van je belangstelling.
Mijn masterclass is erop gericht je te helpen (snel) meer te verdienen, met ideale klanten, in minder tijd met meer voldoening.

Heb je geen zin of tijd om te wachten?

Vraag dan vandaag nog je scan-gesprek aan. Daarin onderzoeken we jouw specifieke situatie binnen 30 (tot 50) minuten (jouw bedrijf, je expertise, je klanten). Aan het eind weet je wat jij nodig hebt om snel meer te verdienen, met tijdvrijheid en ideale klanten!

Hoe meld je je aan?

1. Boek hier je gesprek in mijn agenda in.
Boek hier je afspraak in mijn agenda
2. Vul erna de korte vragenlijst in, zodat ik ons gesprek zo goed mogelijk kan voorbereiden!

Let erop dit te bevestigen, door op de link in de mail te klikken (deze kan in je spam zitten).

Vul hier de vragenlijst in
Dit gaat over 1-op-1 support, waardoor het aantal plaatsen beperkt is. Dus meld je snel! Ik spreek je graag.
Inge Compen over het bereiken van financiële Vrijheid door samenwerking met Inge Ketels

“Stroom in Business” : dat is wat er na 1 jaar samenwerking met Inge binnen mijn bedrijf “Horizon Training & Coaching” echt ook tot stand gekomen is en nog steeds aan het gebeuren is ! Een stroom aan nieuwe en terugkerende klanten & aan High Level programma’s.
Waarom de aanpak van Inge voor mij zo goed werkt ? De vele praktische tools & inzichten doorheen collectieve en individuele sessies lieten me toe om zelf concreet aan de slag te -durven- gaan. Het feit dat ze me 1 jaar mee begeleidde was voor mij top. Zo kon ze me permanent aanmoedigen en challengen. Ik transformeerde mijn eigen mindset en daardoor ook de positionering van mijn bedrijf en aanbod. Ik sta nu veel sterker in mijn schoenen en voel dat ik blijf groeien, samen met mijn toffe klanten. And I enjoy it 😉

Dankjewel Inge ! Het was de investering meer dan waard.

— Martine De Prijcker, HoriZon Training & Coaching

Tot ik Inge kende, heb ik 20 jaar 7/7 gewerkt.
Ik werk nu nog 5/7, plus een week per maand maak ik zo leeg mogelijk. Deze week is mijn ‘creatieve week’ en kijk, 2 registraties voor een Pilates instructor training van 2497€!

Een jaar geleden kostte deze training maar 299€.

— Niki Hendrikx, www.bodyboutique.be

Ik verdiende het geïnvesteerde bedrag 10-voudig, en extra, terug, direct in het eerste jaar. Ik sprak er een spaarpot voor aan. Zonder de samenwerking met Inge zou ik belange niet deze omzet hebben gedraaid. Omdat mijn mindset daar niet op stond. Ik zou nooit het tarief, hebben gevraagd, dat ik nu heb gedaan. Inge challengde me om mijn doel hoger te zetten.
Ik vind het zalig dat ik deze omzet heb gehaald, het waarborgt de duurzaamheid van mijn bedrijf en maakt dat ik goed ben kunnen opstarten.
Ik kan mijn klanten zo beter helpen. Ze vinden het normale tarieven. Ze pakken het goed vast en zijn echt gemotiveerd om er iets mee te doen.
Ik zou het traject dan ook zeker aanraden aan anderen, omdat het je uit de comfort zone haalt (en that’s where the magic happens) en omdat het handvatten aanreikt die je gewoon goed vooruit helpen!

— Igor Geubbelmans, consultant

Het probleem is vaak dat ik bezig ben met wat er moet gebeuren. Er is altijd veel te doen… Daardoor blijf ik ter plaatse trappelen.
Samenwerken met Inge hielp me om stil te staan en het overzicht te behouden. Zo wordt het duidelijker waar ik naartoe wil. Mijn plan is helder.
Ook kreeg ik vele tips hoe in te gaan op kansen en ze zelf te creëren. Waar ik vroeger eerder ongemakkelijk was als ik dacht mezelf te moeten gaan verkopen, weet ik nu hoe ik klanten beter kan helpen. Een groot verschil voor me. Die mindsetverandering is voelbaar. Ik zie de waarde die ik breng!
Mijn omzetdoelstelling wordt zo haalbaar, want ik weet welke stappen te zetten.
Ik raad samenwerken met Inge aan, omdat ze goed luistert en echt mensen wil vooruit helpen. Ze verkoopt geen gebakken lucht!’

— Hans Stockmans, fotograaf