Voordeelpakket: Innerlijke Rust & Leven vanuit je hart (2 audio-cd’s)

Voordeelpakket: Innerlijke Rust & Leven vanuit je hart (2 audio-cd’s)2018-05-17T14:06:48+00:00

​Innerlijke rust en ontspanning? Wanneer kom je eraan toe? Terwijl je weet dat druk, druk en gejaag niet optimaal voor je is. Met deze 2 cd's leer je ontspannen en op een relaxte manier om te gaan met verschillende soorten situaties. Hierdoor zit je beter in je vel en functioneer je optimaal. ​

​Met je aanschaf van deze twee cd's samen, bespaar je meer dan 15€ op de individuele verkoopsprijs (19€ excl btw)

​De beschrijving van de CD's vind je hieronder.​ 

​Investering is 22,32€ excl btw en excl verzending.

​​Liever mp3's?  Klik dan hier.

Verzending

Bestel nu en binnen een week kan je luisteren! Je pakketje wordt verzonden van zodra het bedrag op de rekening staat. Het past in je brievenbus.

Innerlijke Rust

Innerlijke Rust
Verminder je stress
Met ondersteunende affirmaties en ontspannende oefeningen

Deze cd geeft je mogelijkheden om te ontspannen op mentaal (denken), emotioneel (voelen) en fysisch vlak. Deze cd ondersteunt je ontspanning via positieve versterkende zelfinstructies (affirmaties). Dit werkt omdat je stress gevoed wordt door angstige gedachten. Door doelbewust een versterkende gedachte te denken, kan angst verminderen en vertrouwen vergroten.

De ontspanningsoefeningen zijn een fantastisch hulpmiddel om te ontspannen, je rust te vinden, je welzijn te vergroten, mogelijk zelfs beter te slapen en je goed te voelen in je vel!

Speelduur CD: 70 minuten


De CD zit in kartonnen hoesje: milieuvriendelijk, licht, weinig plaats innemend.

Leven vanuit je hart

Leven vanuit je hart
Vergroot je innerlijke rust, geluk en intuïtie via hartcoherentie

Je kan leren leven vanuit je hart. Je merkt dan snel een verbetering in levenskwaliteit. Het is het beste wat je voor jezelf en je omgeving kan doen.

Leren leven vanuit je hart heeft te maken met het genereren van positieve, hartgevoelde emoties. Dit heeft een effect op harmonie in je zenuwstelsel, helder denken, open staan, meer overzicht hebben, veerkrachtiger zijn en meer vertrouwen ervaren. Ook qua gezondheid: je bloeddruk normaliseert, je maakt vitaliteitshormonen aan. Klachten van moeheid, zorgen maken, angstig zijn, spanning verminderen. Je levenskwaliteit vergroot.

Speelduur CD: 51 minuten


De CD zit in kartonnen hoesje: milieuvriendelijk, licht, weinig plaats innemend.

Wat zeggen anderen?

Beste Inge, ik ben blij met de 2 nieuwe CD's (Innerlijke Rust en Leven vanuit je hart)! Heel waardevol voor mij! Ik gebruik het dagelijks en vooral als aangename en leerrijke tijdsbesteding tijdens het woon-werkverkeer. De oefeningen blijken heel effectief voor mij en blijven goed hangen om doorheen de dag even in te schakelen waar nuttig.

Kelly van Uytsel

Die CD "leven vanuit je hart" is helemaal mijn ding. Ik heb hem bijna de hele tijd in de auto opstaan en het werkt heel goed voor me.  Het heeft me zelfs geholpen gisteren en vandaag om terug rustiger te worden van een zeer spannende periode.

Bedankt

Inge Compen