Doe minder, verdien meer!

Meer verdienen in minder tijd met wat je blij maakt?

Ja! Ik wil een kijk van buitenaf: ben ik goed bezig? Ik wil weten hoe iemand anders het ziet, want zelf zit ik er middenin. Bovendien wil ik meer gedaan krijgen met minder tijd. Zodat ik wat meer me-time en gezinstijd terug krijg en de balans er meer is.

De combi van jullie 2 is wat me heeft doen besluiten. Ook het buiten zijn. Dat wandelen met Inge Compen heeft me al zo veel gebracht. Dat was echt een schop onder mijn kont.

Herken je je in wat deze deelneemster zei?

Omdat…
  •  je het beu bent om steeds alleen aan je zaak te werken (en om in je kot te zitten);
  •  je (te)veel uren maakt, stress ervaart en wel een herbronnende activiteit kan gebruiken;
  • of omdat corona je misschien je perspectief ontnomen heeft.
kies je met plezier om erbij te zijn op deze Next Level Summercation! Het is een moment voor jezelf én je bedrijf. Onder gelijkgestemde ondernemers, die jouw uitdagingen herkennen en met plezier met je meedenken. Zodat meer verdienen in minder tijd met wat je blij maakt ook voor jou realiteit is!
Next Level Summercation is een plek om nieuwe inzichten op te doen, te brainstormen over ideeën en projecten, in beweging te komen en waar je slimme tips en tools leert om je aanbod makkelijker in de wereld te zetten.

Resultaat

✨ Meer voldoening en meer omzet, met wat je het allerliefste doet;
✨ Design je najaar, zodat je easy je gewenste omzet realiseert;
✨ Gechallenged worden in je denken en je ondernemen;
✨ Elkaar naar een volgend level tillen.

En verder

💛 heb je je weg helder en perspectief voor de rest van het jaar;
💛sta je 100% en met passie achter je onderneming, zodat je magnetisch bent voor je klanten;
💛 voel je dat je met de juiste dingen bezig bent en dat je daarin vooruit geraakt.

Praktisch

➡ maandag 7 tot en met woensdag 9 september
➡ in het Nationaal Park Hoge Kempen
➡ 3 dagen van 9.30 tot 17 uur
➡ Plus: op dinsdagavond een Make It Great-doorbraaksessie van 18u30 tot 21.30 zodat meer verdienen in minder tijd met wat je blij maakt, snel je nieuwe normaal is

Walk YOUR UNIQUE & PRECIOUS way als ondernemer

Wat krijg je?

🌈 elke dag een ondernemerssessie met business coach en groeistrateeg Inge Ketels van Bureau Stroom
➡ hoe je meer kan bereiken en nét minder doen!
➡ je next level aanbod waar je wild enthousiast over bent én 100% achter staat;
➡ high level vlot verkopen op je meest natuurlijke manier
🌈 tijdens de Walk Your Way tochten met Inge Compen van VrouwKracht trek je de natuur in m.b.v. opdrachten en gesprekken
➡ om ruimte te creëren in je hoofd,
➡ om de natuur je te laten helpen om tot creatievere inzichten te komen rond projecten en je leven als ondernemer
➡ om letterlijk en figuurlijk stappen te zetten
🌈een super waardevolle Make It Great-doorbraaksessie op dinsdagavond, waar je je ideeën pitcht en samen doorbraken creëert
🌈 een geweldige groep ondernemers om mee te sparren, te lachen en best practices te delen
🌈 lunches en tussendoortjes
🌈 diner op dinsdagavond

Welke BONUSSEN zitten erbij?

✔ 1 uur individuele coaching met zowel Inge Ketels als Inge Compen
tot een maand nadien om je te helpen daadwerkelijk ook je stappen te zetten naar meer verdienen in minder tijd met wat je blij maakt (t.w.v. 197 euro elk)

✔ 1 maand de mogelijkheid om vragen via mail te stellen zodat je in de flow blijft;

✔ een online inspiratie & opvolg-sessie, zodat de kracht van de groep je drijft tot next steps en je accountable blijft voor meer verdienen in minder tijd met wat je blij maakt;

✔ en last but not least, de mogelijkheid om je ticket voor het Stroomversneller Business event van Inge Ketels te boeken 100€ in plaats van aan 1.297€ (excl btw).

Je investering:

1197 euro, excl btw.
Vanaf 17 augustus betaal je de werkelijke waarde, namelijk 1497 euro.

➡ Bovendien kan je gebruik maken van de KMO-portefeuille, waarbij een subsidie van 20 à 30 % mogelijk is ( min 150€ niet in aanmerking komende kosten)

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Niet inbegrepen zijn:
➡ hotelkosten indien je dit wenst (we geven je de informatie zodat je dit rechtstreeks kan regelen)
➡ terrasdrankjes en dinerdrankjes
➡ overige diners

Bring a friend ❤:

Ken jij iemand voor wie dit interessant is, meer verdienen in minder tijd met wat je blij maakt?
Beveel iemand aan. Registreert deze 2e persoon voor het Next Level Summercation, dan krijgt deze ondernemer 100 euro korting

✨ Hoe kan je erbij zijn?✨

Heb je tot hier verder gelezen? Fantastisch!
You feel the vibe! ✨

Ben je graag van de partij?
➡ Stuur dan even een bericht met vermelding van je telefoonnummer.
Je inschrijving is pas definitief na een kennismakingsgesprek waarin we afstemmen en je uitdagingen bespreken.

We plannen dit gesprek zo gauw mogelijk in.

Nog vragen? Doe een bericht!
Hartelijke groeten,
Inge en Inge

Jouw actie gevraagd!

Is er een collega-ondernemer die je ook gunt om next level te ondernemen? Attendeer ze op deze Next Level Summercation!

Opgelet: Dit gaat niet over snel geld verdienen. Wel over toewijding, het anders durven doen en veel waarde bieden voor je klanten.

top view in nationaal Park hoge kempen Inge Compen voor Next Level Summercation
Inge Ketels en Inge Compen in Nationaal Park Hoge Kempen voor Next Level Summercation voor ondernemers

“Hoewel ik al enkele jaren actief was als zelfstandige, wilde ik op mijn leeftijd, net geen 45, toch eens een keer definitief de keuze maken of ik nu als zelfstandige of als bediende verder wilde in mijn carrière. Deze keuze vond ik nodig om me duidelijk te kunnen profileren op de arbeidsmarkt. Met deze vraag stapte ik dan ook bij Inge Compen van Vrouwkracht binnen.
Meteen werd deze vraag weer van de tafel geveegd: Inge wilde niet op zoek naar het statuut, maar wel naar de invulling van mijn ambitie. Dit typeert de aanpak van Inge: goed luisteren, kritisch bevragen en uitdagen totdat het raakt. En dat is volgens mij het sterkste punt: Inge gebruikt haar sensitiviteit om terug te koppelen of wat je zegt haar ‘tot in haar tenen’ raakt of niet.

En dat zijn de zaken die je overhoudt. De zaken die je eerder als obstakels zag in je functioneren, worden net je eigenheid en de bouwstenen van je verhaal. Waar je eerder tegenstellingen zag, merk je dat er toch een strategie gebouwd werd waarin deze tegenstellingen niet meer blokkerend zijn. Voor mij heeft de begeleiding een antwoord opgeleverd dat nog beter was dan de vraag die ik stelde: in de plaats van de keuze voor een statuut, heb ik een strategie waarbij ik me duidelijk kan profileren en die alle opties open laat.

Bedankt voor je actieve betrokkenheid en gedrevenheid, Inge. Ik hoop dat nog vele vrouwen een fijn en boeiend traject met jou kunnen doorlopen!

H.K.

Ik verdiende het geïnvesteerde bedrag 10-voudig, en extra, terug, direct in het eerste jaar. Ik sprak er een spaarpot voor aan. Zonder de samenwerking met Inge zou ik belange niet deze omzet hebben gedraaid. Omdat mijn mindset daar niet op stond. Ik zou nooit het tarief, hebben gevraagd, dat ik nu heb gedaan. Inge challengde me om mijn doel hoger te zetten.
Ik vind het zalig dat ik deze omzet heb gehaald, het waarborgt de duurzaamheid van mijn bedrijf en maakt dat ik goed ben kunnen opstarten.
Ik kan mijn klanten zo beter helpen. Ze vinden het normale tarieven. Ze pakken het goed vast en zijn echt gemotiveerd om er iets mee te doen.
Ik zou het traject dan ook zeker aanraden aan anderen, omdat het je uit de comfort zone haalt (en that’s where the magic happens) en omdat het handvatten aanreikt die je gewoon goed vooruit helpen!

— Igor Geubbelmans, consultant