Next level leadership

Next level leadership2018-02-19T10:34:03+00:00

Voel je je ergens vastzitten? Vind je dat je ervaring, competenties, het juiste diploma mist? Vind je dat je het anders moet doen, zonder te weten hoe? Heb je last van stress of burn-out klachten? Stel je beslissingen uit? Valt het je moeilijk om naar je werk te gaan? Lig je ’s nachts wakker? Vind je dat je potentieel niet volledig tot zijn recht komt? Of wringt er iets anders?
Je functioneert op een hoger niveau als leidinggevende, professional, verantwoordelijke, zelfstandige of ondernemer. Je zet je ontzettend in voor je werk. En toch stel je je veel vragen. Heb je soms het idee te blijven hangen. Twijfel je. Je wilt meer. Je weet niet hoe. Hoe pak je dat aan?

Stel je voor…

Stel je voor… je voelt je sterk staan in je werk. Je hebt er plezier in. Je weet hoe je verder wil en kan. Vage ideeën worden concreet. Beslissingen nemen is eenvoudig. Je kijkt met tevredenheid naar de resultaten. Je voelt je gewaardeerd.’s Nachts slaap je lekker door. Je voelt je goed in je vel. Je weet dat je het optimale van jezelf inzet. Dat voelt fantastisch.

En hoe bereik je dat?

Je wil iemand die met je meedenkt en waar je veel van kan leren. Een expert die je leert hoe je met een sterk leiderschap en een helpende mindset situaties kan aanpakken.

Persoonlijk traject Next Level Leadership

Dankzij een persoonlijk traject Next Level Leadership ga je groeien. Als persoon en in je werk. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf. Je authentiek leiderschap vergroot. Je leert ondersteunend te denken in plaats van ondermijnend. Zo durf je meer, bereik je meer resultaat, word je meer gewaardeerd én heb je meer plezier in je werk.

Wanneer is een persoonlijk traject Next Level Leadership voor je geschikt?

Een persoonlijk traject Next Level Leadership is bijvoorbeeld van toepassing als je tegen één van deze dingen aanloopt:

 • Je ervaart twijfel en onzekerheid, terwijl je sterk wil staan in je leidinggeven, je job of je bedrijf
 • Je hebt burn-out klachten. Er dient wat te veranderen. Je weet niet wat je kan veranderen of waar te starten
 • Je ziet vooral wat niet lukt in plaats van wat wel.
 • Je vindt het nooit goed genoeg
 • Je wil je idee omzetten in een goed draaiend product
 • Je wil je onderneming of je carrière een boost geven door een hernieuwde focus en mindset
Bij de overstap van een technische naar een leidinggevende functie voelde ik me onzeker. Ik was bang om te falen. Eigenlijk wou ik stoppen.
In het traject duidde Inge me op gedachten die een ontspannen en authentiek presteren in de weg staan. Ik vond hier een plek om de gevoelens, waar ik mee worstelde, naar boven te brengen én tools om ze te hanteren.
Na het Next Level Leadership traject bij Bureau Stroom ga ik met plezier werken. Het gaat de goede kant op. Ik voel dat ik authentieker leiding geef.
Y.B., Leidinggevende functie in een technische omgeving
Inge Ketels Bureaustroom

Inge Ketels

In het traject kijken we naar je mindset, wat je tegenhoudt en hoe je eenvoudiger vooruit kan en uit jezelf halen wat er in zit. Als werknemer, leidinggevende of zelfstandige! Voor jezelf , je carrière en/of je zaak! Werken met een ervaren coach en onderneemster zorgt er voor dat je op korte termijn veel kan groeien en stappen  kan zetten. Als onderneemster zorgde ik er immers voor dat Bureau Stroom in 10 jaar een goed draaiend  bedrijf werd. Vanuit mijn ervaring – met vallen,  opstaan en groeiversnellers – denk ik met je mee, ben ik een klankbord voor je ideeën, reik ik tips aan, hou je een spiegel voor én ontdekken we samen jouw handleiding voor succes. Want die zit in je. Ik help je de wikkel ervan af te halen. Ont-wikkelen, dus!

“De eerste sessie al gaf me een goed verlopende sessie met het directiecomité. Daarin merkte ik dat de aanpak die je voorstelt, dat die werkt. De proef op de som.
Hartcoherentie heb ik ondervonden, werkt.
Ik kan concrete dingen meenemen en toepassen in situatie.
Ik vond het traject ook zeer flexibel, met skype, fysisch contact. Dat maakt het makkelijk inpasbaar in mijn agenda.”
Brigitte Ballings, ING
event bureau stroom

Jouw handleiding voor succes

Dit Next Level Leadership-traject vraagt jouw engagement en commitment. Het brengt je:

 • Regelmaat: regelmatige contacten zorgen ervoor dat je werkt aan jezelf, je carrière, je bedrijf.
 • Focus: je krijgt helder wat belangrijk voor je is en wat je wilt. Zo verlies je geen onnodige energie, noch doe je uitgaven die er eigenlijk niet toe doen.
 • Je groeit en gaat vooruit. Dit gaat sneller dan op eigen houtje. Je hoeft het water niet zelf uit te vinden.
 • Je vermijdt valkuilen en het maken van fouten, die je heel wat kunnen kosten.
 • Je ervaart de voldoening van het inzetten van je volledige potentieel.
 • Dit geeft je mentale rust, plezier en energie. Het komt je werk en je persoonlijk leven ten goede.

Inhoud traject Next Level Leaderschip

Ik begeleid je door dit traject op deze manier:

 • Voorbereiding: intake gesprek (skype of telefoon)

 • Individuele coaching: 4u gedurende 6 maanden. Deze coaching gebeurt in Genk of via Skype. In het jaartraject is 12u coaching inbegrepen, als ook emergency coaching.

 • Tussentijdse contactmogelijkheid om af te stemmen of een vraag te stellen: via whatsapp, sms, e-mail, Skype of telefoon (emergency coaching)

 • Participatie aan het 3-daagse traject Sterk Leiderschap

 • Participatie aan de 2-daagse training ‘Impact in je communicatie’, plus opmaak van je eigen communicatieprofiel (enkel voor het jaartraject)

 • 4 cd’s ‘De kracht van gedachten’, ‘Sterk in je schoenen staan’, ‘Innerlijke rust’, ‘Leven vanuit je hart’.
 • Toegang tot de online Facebookgroep ‘Stroom in je leven’

“Ik heb intussen meer dan een jaar geleden kennis gemaakt met Inge, op een moment waarop ik bijna geen (positieve) energie meer had. Al vrij snel had ik het gevoel dat ik weer kon ademen, dat er oplossingen waren. Ik heb een paar belangrijke beslissingen kunnen nemen, en meer aandacht aan mezelf gegeven.
De verschillende cursussen hebben een hoop tips, tools en ideeën opgeleverd (die ik zelfs nog bijlange niet allemaal heb uitgediept!). Ik heb nu het gevoel dat ik iets heb om op terug te vallen als er een hindernis opduikt in mijn leven! Bureau Stroom heeft mij geholpen om aandachtiger, rustiger en positiever in het leven te staan. Bedankt daarvoor!”
Leen, HR & Admin Director
Inge Ketels Bureau Stroom

Je investering?

Wil je een super resultaat? Ik begeleid je gedurende 18 maanden. Ik help je om die stappen te zetten om sterk en in je kracht te staan, zodat het stroomt in je leven en je werk. Je krijgt toegang tot alle trainingsdagen van Bureau Stroom, de bestaande online pakketten en je krijgt onbeperkt mogelijkheid om coaching met me te boeken. Telkens je de opdrachten die we samen hebben afgesproken hebt volbracht, boek je de volgende coaching.  Voor dit traject investeer je 19.997 € excl. BTW.

Is deze stap te hoog voor je, dan investeer je 6.997 € excl. BTW in het jaartraject. Dit omvat 5 trainingsdagen, een trainingsavond, korte vragensessies en opvolg&integratiesessies. Je hebt recht op 12u individuele coaching met mij of iemand van mijn team. Het helpt je om te floreren. Je staat sterk, met zelfvertrouwen en zet je volgende stappen met meer gemak, waardoor je aanzienlijk betere resultaten behaalt.

Is ook deze stap te hoog, dan nodig ik je uit voor het krachtige traject van 3.497 euro excl. BTW. In dit traject van 6 maanden werken we samen aan je sterk leiderschap (3 perspectief veranderende trainingsdagen, trainingsavond ‘van stress naar energie’, integrerende pvolg&integratiesessies. Je hebt recht op 4u individuele coaching met mij of iemand van mijn team).

KMO-portefeuille is mogelijk, zodat je 30%à40% kan recupereren.

Deze investering verdient zich eenvoudigweg terug, door de resultaten die je boekt en de valkuilen en fouten die je vermijdt. Je gaat vooruit en bereikt makkelijker resultaat.

Ik begeleid je stapsgewijs. Samen vinden we je handleiding voor succes.

Sfeerfoto Inge Ketels Next Level Leadership

Interesse?

Vraag je je af of jij ook kan groeien? Wil jij serieus investeren in je jezelf, je carrière/je bedrijf? Meld je aan voor een LifeScan met mij om te ontdekken welke stap jij nu kunt zetten.

Meld je hier aan voor een ‘Life scan’.

 • Dit gaat door per telefoon/skype of life in Genk.
 • Reserveer een half uur (wat kan uitlopen tot een uur)
 • Je vult voorafgaand enkele vragen in, zodat ons gesprek optimaal en efficiënt verloopt.

Meld je hier aan.

Ik ben er 200% van overtuigd dat onze samenwerking je verwachtingen zal overtreffen en je met de inhoud een grote stap vooruit bent!

Is dit traject voor jou nu wat te uitgebreid? Schrijf je in voor het traject Sterk Leiderschap!