Benieuwd naar wat anderen er van vinden? Ontdek het hier!

Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8

Je inspireerde me om mijn leven volop in eigen handen te nemen, je liet me terug dromen en mijn levensdoelen op een rijtje zetten!

— Annelies

Ik leer dat positiviteit een ingesteldheid is. Ik merk dat het creëren van positieve beelden veel kan veranderen. Ik kan nu makkelijker negatieve emoties neutraliseren en loslaten.

— E.M.

Ik heb geleerd rust te vinden. Ik merk ook dat ik mensen rondom mij kan helpen met mijn nieuwe inzichten. Ook dat geeft telkens weer extra zelfvertrouwen.

— Leen
Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8
Ga naar pagina: 1 2

Ik was gestart als zelfstandige en het lukte niet. Ik zat (ook emotioneel) aan de grond. Dankzij jouw traject loopt het. Ik kreeg naast een project nog een andere opdracht. Het stroomt. Dank je wel voor jouw input. Zonder zou ik nu niet zo ver staan.

— Kristien – Specialiste subsidieprojecten

Ik voelde me opgejaagd en gestrest. Ik deed het niet meer graag. Via jouw hulp vond ik rust. Tot grote verbazing van mijn partner en kinderen. Zelfs klanten merkten het op en komen nu liever.

— Angélique – Zelfstandige

Ik voel me nu gewaardeerd. En ik heb meer tijd. Als ik er ben, wordt dat extra geapprecieerd en maken ze goed gebruik van mijn tijd. Ik ervaar rust in mijn hoofd. Dat is een grote hulp. Dank je wel, Inge.

— Wouter – ICT Freelancer
Ga naar pagina: 1 2

‘Ik sleurde me naar mijn werk, zonder energie. Het ging zo niet verder. Dank zij de loopbaancoaches van Bureau Stroom heb ik weer energie, weet ik wat ik wil en wat bij me past. Met mijn hernieuwd cv heb ik telkens succes en mag ik op gesprek. Ik zie de toekomst helemaal zitten!”

— Heidi, bediende in de zorgsector

Op het werk merk ik dat ik sneller vragen stel als er iets niet lukt of als ik ergens met vragen zit. Ik durf meer contact te leggen met collega’s, waar ik dat vroeger niet durfde. Ook merk ik dat als ik mezelf voorneem dat ik iets kan, ik het ook daadwerkelijk tot een beter einde breng, dan als ik er al meteen vanuit ga dat ik het niet kan.

— K.B. – Heusden-Zolder

Ik heb een nieuwe job! In de sollicitatieperiode maakte uw cursus actief deel van de voorbereidingen van een gesprek. Het leven is aangenamer geworden. Ik blijf luisteren in de auto. De positieve return uit de entourage is onmiddellijk voelbaar en zichtbaar. Waarvoor dank Inge!!

— M.C.- Opvelp

Ik krijg de CD’s niet meer terug van mijn dochter. Ze luistert er heel veel naar.

— M.T.
«    1 of 10    »

Ik vind het coachtraject ‘Van stress naar energie’ een zeer goed traject. Het had echt een onmiddellijk effect. De instant rust die ik in mezelf ervaar is een openbaring. Ik voel me blijer en meer tevreden. Ik heb gemerkt dat ik me minder snel laat meevoeren op de golven van stress.
Ik volg af en toe trajecten, maar dat is vaak teveel theorie, conceptueel en moeilijk verwerkbaar tot een dagelijkse tool. Dit niet. We hebben allemaal tijd te kort. Deze methode is zeer goed toe te passen omdat het zeer éénvoudig, kort en krachtig is. Ik vind het heel doeltreffend. En het werkt echt!
Ik ben heel enthousiast over de cd’s ‘Innerlijke rust’ en ‘Leven vanuit je hart’ van Bureau Stroom. Vaak verlang ik naar het moment waarin ik ze kan opzetten. Ze werken echt ondersteunend.

— Marie Maes – international Quality Manager Alpro

Door, door, door. Altijd maar jagen. Veel irritatie en frustratie.
Ik had ‘s zaterdags geen energie meer. Ik kon, als leerkracht, niet meer of veel te weinig genieten
van momenten met mijn eigen kids. Door het aandringen van mijn partner heb ik de stap gezet om er iets aan te doen en een burn-out
te voorkomen.
Heel snel nadat we van start zijn gegaan, voelde ik meer rust en kon ik terug genieten. Ik leerde ook de kinderen in de klas en mijn zoontje, wat ik zelf had geleerd. Ik merk dat ook mijn zoontje nu rustiger gaat slapen.
En dat een kind in de klas, met altijd een muur om zich heen, helemaal was opengebloeid. Dat zorgde voor dankbare ouders op het oudercontact! Ik ben eindelijk veel meer die leerkracht, die ik wil zijn, en die kinderen helpt het beste van zichzelf te kunnen zijn.

— Katrien
«    1 of 10    »
Ga naar pagina: 1 2

Ik zag in hoe ik mijn standpunten op een duidelijke, krachtige manier kan overbrengen. Deze training helpt me omgaan met verschillende types van mensen. Personal color vond ik zeer boeiend, nuttig en leerrrijk. Top!

— B.

Voorheen gaf ik zelf geen feedback. Ik gaf voor een evaluatiegesprek mijn punten door aan mijn leidinggevende en die deed er niks mee. Frustrerend. Nu heb ik twee minder goede evaluatiegesprekken voorbereid, met behulp van de cursus…. Goede handleiding komt nu van pas. Thanks!

— Anoniem

Mijn communicatie is met de aangereikte tools een stuk effectiever geworden. Ik leerde om positief te beginnen, het effect te benoemen en vragen te stellen. Klinkt simpel, vraagt toch aandacht!

— Anoniem

De aanpak van mijn presentaties is verbeterd. Ze zijn minder stresserend voor mezelf én interessanter voor mijn publiek.

— R.N. – Agentschap ondernemer
Ga naar pagina: 1 2

Ik ben heel enthousiast over de cd’s. ik verlang naar een moment waarin ik ze kan opzetten. Heel goed. Echt ondersteunend. Het geeft me telkens het gevoel ‘het gaat wel lukken met mij’, ook al voel ik me eerder somber of gespannen.

— Marie Maes, Quality Manager

Van mijn businesscoach leerde ik dat ik mijn energie hoog moest houden. Hierin helpt deze CD ‘Kracht van gedachten’ erg goed!

— Katrin Van De Water, Business Mentor, Passion for Business

De CD ‘Leven vanuit je Hart’ doet het voor mij. Het helpt me rustig worden en terug focus vinden.

— Inge Compen, Vrouwkracht
Ga naar pagina: 1 2

Ik sta positiever in het leven nu. In september ben ik alleen gaan wonen (gescheiden). Door dit traject, een carrièrecoach en doen wat ik graag doe, voel ik me beter. De voorbije weken heb ik veel minder last van dipjes. Gebeurt het toch eens, dan voel ik me niet rotslecht, zoals ervoor.

— Sofie M.

Ik zat heel slecht in mijn vel. Ik had een vrij negatief zelfbeeld en wou hier echt iets aan doen.
Ik vond me ook niet goed genoeg. Liep op de tippen van mijn tenen. Perfectionistisch. Sterk overspannen, richting burn out.
Ik heb veel gehad aan dit programma. Ik vond het leerrijk en leuk.
Het gaf me veel inzicht. Elke dag pas ik oefeningen, kleine dingen toe. Als een soort kleine rituelen, en ik voel me heel veel beter. Ik blijf er ook oog voor hebben.
Heel erg bedankt.

— Ramona

Ik vind het prachtig wat je brengt. Een mooi voorbeeld ook: ik gebruik je cd’s regelmatig, tijdens de afwas! Ik heb dat heel lang gedaan. Het heeft me geholpen echt een draai te maken in mijn hoofd. Hierdoor kon ik opstarten als zelfstandige en echt voor mijn nieuwe richting gaan. Goed is goed genoeg! Het hoeft niet perfect te zijn!

— Nadia V.

Ik had een fysische alarmbel gehad en was een aantal maanden thuis. Het klikte niet met mijn bazin. Ik zag mezelf steeds als een mindere. Anderen kunnen het beter uitleggen. Ik kan het niet overbrengen.
Ik wilde niet opnieuw in hetzelfde terechtkomen. Er moet iets veranderen. Ik ben perfectionistisch en ik dacht dat iedereen zo in elkaar zat.
Ik heb veel aan dit traject gehad. Het is behaphaar. Op mijn eigen ritme, dat ging heel goed. Veel beter dan bij andere opleidingen, waar ik het gevoel heb achter te lopen, of er niets mee te kunnen doen.
Ik heb ook mijn eigen volgorde uitgestippeld, nauw aansluitend bij wat ik nodig had en wilde.
Dit traject deed deugd. Ik heb op een gestructureerde manier veel over mezelf nagedacht en over mezelf gepraat. De oefeningen zijn leuk. Die connectie tussen het mentale en lichamelijke helpt me. Doordat ik me zekerder voel, voel ik me steviger staan. ‘Ik ben een evenwaardige collega.’ Ik ben niet minder, daar werd ik me meer van bewust.
Ik heb meer energie en drive.
Het is leuk om me zelf zo te zien veranderen. Ik geef nu mezelf mijn eigenheid, in plaats van volgens een norm te leven.
Laatst merkte een collega een fout op in een presentatie. Vroeger was ik er over gevallen, had ik me lang slecht gevoeld, zou ik piekeren over: ‘wat gaan ze denken?’. En nu vond ik het een goede meeting. Ik ben het erna vergeten. Ik paste het gewoon aan. Iedereen maakt fouten.

— Marijke v. R.
Ga naar pagina: 1 2