Referenties

Referenties2018-09-09T12:37:39+00:00

Benieuwd naar wat anderen er van vinden? Ontdek het hier!

Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6 7

Ik voelde dat ik nood had aan meer zelfvertrouwen bij de zoektocht naar een nieuwe job. Ik schreef me erna in voor het hele traject. Ik leerde dat ik veel meer in de hand heb dan dat je zou denken. De tools werken echt! Ik heb ondertussen een nieuwe job gevonden én een reis geboekt!

— Leen B.

Ik wilde gewoon effe laten weten ‘Yes het werkt!’.
Ik heb mij de voorbije dagen vooral proberen te focussen op de positieve dingen en als er dingen anders verliepen de tools gebruikt.
En ik moet zeggen dat ik 2 schitterende dagen achter de rug heb! Dus nog eens bedankt!

— L.C.

Een mooi evenwicht tussen aanleren en doen/oefenen. Innerlijk Leiderschap heeft mij zeer veel geholpen. Het geeft me goede tools om onmiddellijk toe te passen. Ik ervaar de grote diversiteit van de groep deelnemers als een plus. Ik vind Inge een goede leermeester/coach met goed evenwicht tussen triggeren/porren en ruimte laten voor de cursist. Daarnaast zit de prijs/kwaliteit van de training Innerlijk Leiderschap goed

— E.B. – Medewerker Vlaams Parlement
Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6 7
Ga naar pagina: 1 2

Met het luisteren naar je CD’s kon ik de knop in mijn hoofd omzetten en … kon ik starten als zelfstandige.

— Nadia
Ga naar pagina: 1 2

Op het werk merk ik dat ik sneller vragen stel als er iets niet lukt of als ik ergens met vragen zit. Ik durf meer contact te leggen met collega’s, waar ik dat vroeger niet durfde. Ook merk ik dat als ik mezelf voorneem dat ik iets kan, ik het ook daadwerkelijk tot een beter einde breng, dan als ik er al meteen vanuit ga dat ik het niet kan.

— K.B. – Heusden-Zolder

Ik heb een nieuwe job! In de sollicitatieperiode maakte uw cursus actief deel van de voorbereidingen van een gesprek. Het leven is aangenamer geworden. Ik blijf luisteren in de auto. De positieve return uit de entourage is onmiddellijk voelbaar en zichtbaar. Waarvoor dank Inge!!

— M.C.- Opvelp

Ik krijg de CD’s niet meer terug van mijn dochter. Ze luistert er heel veel naar.

— M.T.
«    6 of 10    »

Hartcoherentie geeft een positieve invloed op fysieke gezondheid. Je hebt veel en direct resultaat met relatief eenvoudige technieken. Ik ben overtuigd geraakt van het nut en de doeltreffendheid.

— Anoniem

Vandaag een overheerlijke dag Hartcoherentie achter de rug, veel hartverwarmende energie opgedaan als ondersteuning bij de moeilijke momenten, dank je wel Inge Ketels voor je professionele en inspirerende aanpak!

— E.B.
«    6 of 10    »
Ga naar pagina: 1 2

De training “Impact in je communicatie” vond ik super. Een dag die mij bijblijft omdat ik er super enthousiast van naar huis reed. Het heeft mij heel wat gebracht. Het begon al super spannend met het uitzoeken van mensen aan wie ik wilde/durfde vragen om een vragenlijst rond mijn persoonlijkheid in te vullen. De uitleg over de diverse types van persoonlijkheid en de indeling in kleuren boeide me. Wel vreemd, want in een hokje geplaatst worden, dat “haat” ik. Deze kleurenanalyse had helemaal niks met hokjes denken. In tegendeel het gaf heel wat inzichten en AHA’s. De workshop werd alsmaar boeiender met het toelichten en oefenen van communicatie via deze kleurentypes. Dit gaf een ander beeld over communicatie en conflicten. Ah!! Daardoor gaat het soms zo goed én daardoor gaat het soms zo fout. Wat een verheldering en hoe anders communicatie loopt en kan lopen door deze inzichten. Wat mij betreft een aanrader 🙂

— Anne Groffils

Ik zou de training aanraden aan anderen omdat het een goede mix is van zelf uitproberen en “theoretische” toelichting. Ik hou nu meer rekening met de verschillende manieren van leren in een presentatie, waardoor ik meer effect sorteer.

— M.M. – Agentschap ondernemen

Ik zou de training aanraden aan anderen omdat het een goede mix is van zelf uitproberen en “theoretische” toelichting. Ik hou nu meer rekening met de verschillende manieren van leren in een presentatie, waardoor ik meer effect sorteer.

— M.M. – Agentschap ondernemen

Professioneel gegeven. Ik ervaar meer zelfvertrouwen bij presenteren. Niet enkel theorie, maar zelf aanpakken.

— L.M. – Agentschap ondernemer
Ga naar pagina: 1 2