Inge Ketels van Bureau Stroom in gesprek voor scan-gesprek
Inge Ketels spreekt je graag voor een scan-gesprek en wijst naar inschrijven

Leer in een gratis gesprek welke mogelijkheden jij hebt voor je next level en je ideale zaak/carrière!

Mag ik eerlijk met je zijn?

We weten allebei dat informatie uit een e-book, gratis workshop of een artikel alleen gaat werken als je het echt gaat doen.

Of het nu gaat om vanuit leiderschap je zaak of carrière vorm te geven, zoals je het graag wilt en met wat je goed kan. Of als ondernemer, de waarde die je levert ook omzet in prettig verdienen in minder tijd en met meer voldoening.

Je gaat dit veel sneller doen, als je in gesprek gaat met me. Ik geef je ideeën en dat helpt je over hobbels heen.

Fijn als je je opgeeft voor een scan-gesprek.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Dus meld je snel! Dat kan hier.

Met de vragen die je hier vindt, maak je duidelijk of we een goede match kunnen zijn. Ze helpen me ook ons gesprek goed voor te bereiden.

Vraag je je af hoe dit gesprek praktisch in zijn werk gaat?

  • Dit gaat door per telefoon/skype of life in Genk.
  • Reserveer een half uur (wat kan uitlopen tot een uur)
  • Je vult voorafgaand enkele vragen in, zodat ons gesprek optimaal en efficiënt verloopt.
  • Na je aanmelding, bel ik,of iemand van mijn team, om een afspraak vast te leggen.

Ik spreek je graag en kijk er alvast naar uit je te inspireren met mijn ideeën!

Meld je hier aan

Te vroeg voor een scan-gesprek? Wil je het liever zelf doen?

De cd’s / mp3’s helpen vele ondernemers en professionals mentaal sterk staan, met positieve energie en tevredenheid. Meer dan 2000 exemplaren verkocht. Hier vind je ze!

Ze bieden je veel waarde voor een ontzettend laag bedrag, omdat je ze keer op keer opnieuw kan beluisteren. Je haalt er jarenlang inspiratie en goed voelen uit. Veel plezier én succes ermee.

Referenties

Ik verdiende het geïnvesteerde bedrag 10-voudig, en extra, terug, direct in het eerste jaar. Ik sprak er een spaarpot voor aan. Zonder de samenwerking met Inge zou ik belange niet deze omzet hebben gedraaid. Omdat mijn mindset daar niet op stond. Ik zou nooit het tarief, hebben gevraagd, dat ik nu heb gedaan. Inge challengde me om mijn doel hoger te zetten.
Ik vind het zalig dat ik deze omzet heb gehaald, het waarborgt de duurzaamheid van mijn bedrijf en maakt dat ik goed ben kunnen opstarten.
Ik kan mijn klanten zo beter helpen. Ze vinden het normale tarieven. Ze pakken het goed vast en zijn echt gemotiveerd om er iets mee te doen.
Ik zou het traject dan ook zeker aanraden aan anderen, omdat het je uit de comfort zone haalt (en that’s where the magic happens) en omdat het handvatten aanreikt die je gewoon goed vooruit helpen!

— Igor Geubbelmans, consultant

Het probleem is vaak dat ik bezig ben met wat er moet gebeuren. Er is altijd veel te doen… Daardoor blijf ik ter plaatse trappelen.
Samenwerken met Inge hielp me om stil te staan en het overzicht te behouden. Zo wordt het duidelijker waar ik naartoe wil. Mijn plan is helder.
Ook kreeg ik vele tips hoe in te gaan op kansen en ze zelf te creëren. Waar ik vroeger eerder ongemakkelijk was als ik dacht mezelf te moeten gaan verkopen, weet ik nu hoe ik klanten beter kan helpen. Een groot verschil voor me. Die mindsetverandering is voelbaar. Ik zie de waarde die ik breng!
Mijn omzetdoelstelling wordt zo haalbaar, want ik weet welke stappen te zetten.
Ik raad samenwerken met Inge aan, omdat ze goed luistert en echt mensen wil vooruit helpen. Ze verkoopt geen gebakken lucht!’

— Hans Stockmans, fotograaf