Mark Magazine nov 2016

Het merk IK 5 manieren voor efficiënte feedback. Klik hier om artikel te bekijken.

Knack Carrièregids 2016

Knack Carrièregids 2016 – Op cursus Zelfvertrouwen. Jouw durfspier is aan het powerliften’ door Gerlinde De Bruycker Kan je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Dan is er goed nieuws: zelfvertrouwen valt te leren! Download hier het artikel. Artikel in Knack Carrièregids 2016 door Gerlinde De Bruycker

Knack Carrièregids 2015

Inge Ketels en Katrin Van de Water in Knack Carrièregids (november 2015). 
Weer fluitend naar het werk.

Veel mensen rollen na hun studies een bepaalde job in, om die dan veertig jaar lang uit te oefenen. Ze hebben nu eenmaal expertise opgebouwd in dat domein. Toch durven steeds meer werknemers hun carrière een totaal andere wending te geven. “We evolueren van een baan voor het leven naar een leven vol banen”, klinkt het.

Overige

  • 21/04/2011: Radio 2, De madammen, ‘Ik ben niets waard. Over zelfbeeld en zelfvertrouwen’.
    http://www.radio2.be/de-madammen/ik-ben-niets-waard
  • 14/02/2011: De Kwaliteitskrant, Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg, Artikel ‘Derde Oog. Waarderend onderzoek’,
    Bekijk pdf
  • 3/04/2007: Flair, Artikel ‘De spiegel: vriend of vijand?’ Kun je anders naar jezelf leren kijken?

Getuigenissen

Na Innerlijk Leiderschap voelde ik me beter dan ooit. Positieve ideeën en oplossingen stroomden door mijn hoofd. In plaats van gestrest, ervaar ik nu warmte en aandacht voor wat goed gaat. Met vroegere panieksituaties kan ik nu met vertrouwen omgaan, door er doelbewust anders over te denken. Het werkt!
K.V., Leidinggevend
Als zelfstandige heb je een duidelijk beeld van je zaak nodig en een flinke portie zelfvertrouwen en durf. Je moet het stuur van je eigen leven en je eigen zaak in handen nemen. De training ‘Innerlijk leiderschap’ reikte me tools aan om steviger in mijn schoenen te staan en om stap voor stap mijn zaak uit te bouwen.
Kristel, Helchteren
Ik heb nu een goed functioneringsgesprek gehad. Mijn baas is tevreden. Ik merk zelf ook het verschil. Het contact met collega’s is beter, ik communiceer gemakkelijker. Het audioseminar bij de training Zelfvertrouwen vond ik echt een schitterende ondersteuning.
I.C.