Beter, Best, Bijzonder! Verminder stress, boost je goed voelen.

Geldt het volgende voor jou:

 • Je voelt je minder dan optimaal
 • Je hebt last van stress, piekeren, humeurigheid, spanning of zorgen
 • Je energie lekt vaak weg in de drukte van alledag
 • Je kan moeilijk beslissingen nemen onder stress
 • Je maakt je zorgen om gezondheidsklachten van jezelf of anderen
 • Je wil je gewoon graag vaker optimaal voelen!
 • Je weet dat als je je goed in je vel voelt, je leven meer stroomt en je je potentieel meer inzet

Veel mensen worstelen ermee dat stress meer vat lijkt te hebben dan ze zouden willen: ze ervaren spanning, onrust, zorgen maken, onzekerheid, teleurstelling, … Ze merken dat zich-onprettig-voelen helder denken vermindert, een ongunstig effect heeft op gezondheid, disharmonie in relaties vergroot en een negatief effect heeft op hun werkplezier. Hun leven loopt niet helemaal prettig.

Het gevolg is dat ze niet uit hun leven halen wat erin zit. Ze ervaren te weinig goed voelen en levenskwaliteit.

Kan dit anders? Ja, wel degelijk.
De belangrijkste vaardigheid die je kunt leren om stress te verminderen, is door meer zicht te krijgen op je emoties en te leren je emoties positief te sturen. Het is een systeem dat je kan leren, bestaande uit verschillende stappen. Je kan hier in alle situaties naar terug grijpen om telkens weer tot rust en goed-voelen te komen.

De gebruikte methodiek met onder andere hartcoherentie technieken is ongelooflijk effectief. Zo bewijst heel wat wetenschappelijk onderzoek.

Daarnaast merk ik zelf dat ik mijn goed-voelen telkens opnieuw een boost kan geven. Dat maakt dat ik als ondernemer – graag veel uit mijn leven halend én stressgevoelig – meer (werk)plezier ervaar en beter kan inspelen op wat zich voordoet in mijn werk en leven! Die positieve, vrolijke dynamiek ervaren mijn klanten in coaching en training als voedend en inspirerend.

Schrijf je hier in

Ook klanten hebben succesvolle resultaten met deze methodiek

‘Bij mij was het verschil snel merkbaar. De technieken, hoe simpel ook, brachten onmiddellijk resultaat. Ik was direct minder gejaagd, had minder zenuwen/stress en ervaarde meer vanzelfsprekende flow.’
Christophe Sempels, freelance regisseur
‘Wat me het meest aansprak is dat je het direct kunt toepassen. Ik kreeg “handvaten” om meteen aan de slag te kunnen. Het heeft me ook meer inzicht gegeven waarom een gemoedstoestand zo snel negatief kan veranderen en dat je heel snel je gemoedstoestand kunt terugbrengen naar een positieve toestand. Dat werkt heel prettig!! Mijn eerste kleine successen geven vertrouwen dat ‘grotere’ successen er ook zullen komen in de toekomst.’
Richard Martin, Reiki Sho
‘Wat ik leer van Inge is om te waarderen, terwijl ik vroeger nogal snel naar mopperen, ergernis of boosheid, tendeerde. En dat heeft effect. Een geweldig resultaat zelfs. Heerlijk! Zo kan ik van “a day”, ” a nice day” maken. En zelfs van ergernis vrede maken!’
Dina Phielix, arts
‘Deze online training hielp mij van een toestand van depressie naar een leven van innerlijke rust en genieten. Ik vind het materiaal goed uitgewerkt. Ik ben er eerst dagelijks mee aan de slag gegaan. Nu merk ik dat ik het vanzelf dagelijks toepas, tijdens bijvoorbeeld het uitlaten van de hond. Hond en partner zijn erg tevreden!
Anoniem, verzekerlingsmakelaar

Waarom is het belangrijk dat ook jij je deze methodiek van ‘Verminder stress – boost je rust én goed voelen’ meester maakt?

 • Met ‘Boost je rust én goed voelen’ leer je van stress en spanning makkelijker naar leuker en lichter over te schakelen. Je kijkt anders en positiever tegen het leven en jezelf aan. Je staat met meer plezier in je werk.
 • Met ‘Boost je rust én goed voelen’ hoef je niet te wachten tot je je beter voelt. Je kan ’t zelf toepassen. ‘t Is voorspelbaar. Als je ’t toepast, voel je je beter. Je wordt er steeds beter in. Je gaat steeds weer en sneller resultaten boeken.
 • Met ‘Boost je rust én goed voelen’ heb je ook stresserende, spannende situaties meer onder controle. Het werkt, als je het inzet, als je spreekt voor een groep, solliciteert, muziek maakt voor publiek,..
 • Met ‘Boost je rust én goed voelen’ kan je je leven vereenvoudigen en betere beslissingen nemen omdat je je intuïtie en je hartintelligentie aan spreekt.
 • Met ‘Boost je rust én goed voelen’ kan je makkelijk je rust én goed voelen en je zelfvertrouwen versterken. Je groeit als persoon.
 • Met ‘Boost je rust én goed voelen’ kan je je snel afstemmen op je werkelijke Zelf. Je authenticiteit vergroot. Je doet makkelijker de dingen die bij je passen of komt die makkelijker op het spoor.
 • Met ‘Boost je rust én goed voelen’ ga je meer waarderend in je leven staan. Je relaties verbeteren, je feel good factor op je job vergroot.
 • Met ‘Boost je rust én goed voelen’ versterk je je positieve uitstraling. Je opgewektheid levert je positieve reacties op.
 • Met ‘Boost je rust én goed voelen’ vergroot je je levenskwaliteit en je positieve energie.
 • Met ‘Boost je rust én goed voelen’ kan je helderder denken, ook in stresssituaties, en zie je meer mogelijkheden.

Als je je de vaardigheid en methodiek van ‘Verminder stress – Boost je rust én goed voelen’ eigen maakt, ervaar je meer levenskwaliteit en komen de juiste dingen makkelijker op je pad (flow). Je hebt ook meer plezier!

Wat is een online training?

Deze online training vond eerder plaats. Na inschrijving en betaling ontvang je de links naar de mp3’s van de 4 audiosessies en van de bonus-vragensessie, samen met toegang tot actiefiches, powerpointpresentaties en uitgeschreven sessies.
Je krijgt ook een extra 5de sessie, een bonus-vragensessie. Hierin kan je al je vragen stellen. Deze vindt online, via je computer, plaats. Dat gaat eenvoudig via skype. Alle info daarvoor krijg je op voorhand door.  

Voordelen van een online training zijn:
• Je kan je mp3 beluisteren wanneer je wil: in de auto, op de trein, bij het werken in de tuin,…
• Je hoeft je huis niet uit. Je kan leren vanuit je zetel. Je spaart op tijd en kosten voor vervoer. Die tijd kan je dan stoppen in het je eigen maken van de methodiek.
• Je kan er telkens opnieuw naar luisteren. Telkens haal je weer andere aspecten uit de training die voor jou van belang zijn.
• Omwille van het comfort en de mogelijkheden van het werken met mp3 is een online training een erg waardevolle investering.
• Tijdens de bonus-vragensessie kan je je vragen stellen en worden ze onmiddellijk beantwoord. Je kan ze ook per mail stellen, zodat ik er in de bonus-sessie op kan ingaan. Je krijgt dan de opname toegestuurd.

Biofeedback systeem: meten is weten

Optioneel kan je kiezen om te werken met een extra coach, een biofeedback systeem. Dit is geen must, maar maakt je oefenen wel oneindig effectiever. Plus … het is plezant! En het helpt de methodieken aan te leren. De emwave 2-stress reliever of inner balance trainer geeft onmiddellijk aan hoe het gesteld is met je rust én goed voelen.
Meten is weten! Je kan het zien als een extra coach. Eén keer aanschaffen, heel je leven ondersteuning (en niet alleen jij, ook je naasten vinden dit een geweldig apparaatje).

Wat is die emwave 2 of inner balance trainer? Het is een leuk en prettig stukje technologie dat aangeeft hoe het gesteld is met je rust én goed voelen. Het coacht je vervolgens uit je onprettig gevoel. Het helpt je deskundig te trainen.
Je kan het overal gebruiken, op elk moment. De waarde van je ‘Verminder stress – boost je rust én goed voelen’ online training wordt er enorm door versterkt.
Je herstelt sneller van stress en je voorkomt makkelijker energielekken in de dag. Je zelfcontrole vergroot.

Je vindt er hier meer info over: http://www.heartmathbenelux.com/index.php?id=124&sec=1&lang=nl

Je kan ze bestellen via deze site of via Bureau Stroom (zelfde tarieven, slechts 4€ verzendingskost; mail me!)

Dit is wat je leert in dit programma “BBB-online training: Beter, Best, Bijzonder! Verminder stress. Boost je rust én goed voelen”

 • Wat het effect is van onprettige emoties, zodat je makkelijker de shift kunt maken van stress naar je prettiger voelen
 • Wat de gunstige effecten zijn van positieve emoties en van flow, zodat je de basis legt voor nog méér goed voelen en makkelijker beter presteren
 • Wat de sleutel is tot harmonie in relaties en je rust én goed voelen op je werk
 • Hoe je eenvoudigweg je los koppelt van stress, negatieve gedachten en van piekeren, zodat je sneller rust en prettige emoties kan ervaren
 • Je leert eenvoudiger kiezen voor een positieve kijk en positief gevoel, zonder de realiteit uit het oog te verliezen.
 • Je leert hoe je op een helpende manier met slepende onprettige emoties kan omgaan
 • Je leert de bouwstenen voor je rust én goed voelen en hoe je die bouwstenen kan gebruiken. Je positieve energie wordt zo toegankelijker. Je wordt productiever, gelukkiger en ervaart meer vervulling.

Meedoen kan je het volgende opleveren

 • je hebt meer inzicht in je stresspatronen
 • je stress vermindert substantieel bij toepassing van de technieken
 • je ervaart meer goed voelen in je leven en je werk
 • je kunt jezelf veel beter helpen om je in een positieve stemming te brengen. Dit heeft een positief effect op de mensen rond je.
 • Je leven en je werk loopt makkelijker en meer zoals jij het wil
 • Je relaties verbeteren
 • Omdat je het systeem beheerst voel je je krachtiger: je vertrouwen groeit

Wat krijg je in dit online programma?

Sessie 1. De kostprijs van stress beseffen + rust ervaren

 • Je leert wat het effect is van stress en onprettige emoties.
 • Je leert dat positieve gevoelens hebben natuurlijk is. Je beseft dat je je extra moet inspannen om je onprettig te voelen.
 • Je leert een emotionele schaal te hanteren om te weten waar je bent. Zo kan je makkelijk een stap zetten naar je beter voelen en heb je inzicht in het proces hoe dat verloopt.
 • Bonus: Je leert hoe je eenvoudig en direct rust kan ervaren. Onmiddellijk toe te passen.

Sessie 2. Boost je rust én goed voelen. Beter, best, …

In deze online training leer je:

 • de bouwstenen van je rust én goed voelen. Hoe je die bouwstenen zeer effectief kan gebruiken.
 • positieve gevoelens makkelijker activeren. Je positieve energie maak je toegankelijk, zodat je deze actief kan inzetten om je rust én goed voelen te vergroten.
 • eenvoudiger kiezen voor een positieve kijk en positief gevoel, zonder de realiteit uit het oog te verliezen, zodat je gemakkelijker het beste kan maken van elke situatie. Dit maakt dat je vloeiender kunt doorstromen naar de situatie die je graag zou willen.
 • je leert je snel een boost te geven als je je minder voelt
 • je krijgt inzicht in hoe je positieve emoties doelbewust kan inzetten om makkelijker te bereiken wat je wil.
 • Bonus: Fiches met precieze beschrijving van de oefeningen
 • Bonus: ondersteunende mp3 om de technieken toe te passen

Sessie 3. Het vergroten van flow. Beter, best, bijzonder.

Om zoveel mogelijk effect te hebben van je online training, is het nodig om zicht te hebben op hoe je kan toelaten, zodat je je flow kan versterken.

 • Inzicht in hoe je leven werkt en hoe je ’t veel soepeler voor jou kan laten werken.
 • Je leert de kunst van het toelaten. Je ontdekt de eenvoud van het proces en het gemak waarmee je dit kan laten gebeuren.
 • Je leert werken met de Emwave, zodat je altijd je eigen coach mee op zak hebt. Hierdoor ondersteun je je eigen oefenproces.
 • Je leert om je flow te verhogen, tegelijkertijd stijgt je algemeen niveau van welbevinden en je rust én goed voelen.
 • Bonus: Je leert je systeem te resetten, zodat je weer leert functioneren op een meer ontspannen en vrolijker basisniveau

Sessie 4. Je levenskwaliteit blijvend vergroten

In deze sessie leer je precies hoe je blijvend je levenskwaliteit kan blijven vergroten. Je gaat leren:

 • hoe je in een stress-situatie helder kan blijven denken. Je krijgt zicht op wat de beste manier is om er mee om te gaan. Hierdoor kan je optimaal je intuïtie en je hartintelligentie inzetten, zodat je de meest optimale en gunstigste keuzes kan maken voor jou en dus ook voor de mensen rondom jou
 • Je leert helpende processen aan, zodat je telkens meer en meer goed voelen in je leven kan toelaten.
 • Je leert om je levenskwaliteit te verhogen, zodat je algemeen niveau van welbevinden en je rust én goed voelen stijgt. Eens je hier mee begint, wil je er nooit meer mee stoppen. Je merkt dat je omgeving je positieve feedback geeft en anders op je reageert
 • Je leert makkelijker kiezen wat je wilt in je leven.
 • Bonus: een duidelijk en inspirerend actieplan

Bonus. Vragensessie met Inge (90 minuten)

In deze telefonische vragensessie kun je al je vragen over deze online training aan Inge stellen. Je krijgt ideeën, inspiratie en feedback voor je eigen situatie zodat je nog veel effectiever je technieken kan toepassen.

Praktisch?

 • Wanneer

  Je krijgt de link naar het materiaal van sessie 1 tem 4 toegestuurd.
  Het tijdstip van de bonus-vragensessie wordt later meegedeeld.

 • Trainer

  Deze online training wordt gegeven door Inge Ketels. Klik op ‘wie ben ik!’ op deze website, voor meer info.

 • Je investering

  Het online programma heeft een investering van 397 € incl btw.

Schrijf je hier in

Wat krijg je precies als je meedoet? Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Mp3 van alle teleseminars
  Alle teleseminars zijn opgenomen. Je kunt op je gemak en in je eigen tijd alles beluisteren.
 2. Transcripties van alle teleseminars
  Van ieder teleseminar ontvang je een transcriptie in PDF. Voor mensen die leren door te lezen!
 3. Fiches, extra mp3’s, voorbeeld van actieplan,…
  De online training wordt ondersteund met schriftelijk en audio materiaal. Je bent snel op weg met de kant-en-klare oefenfiches en ’t extra mp3 materiaal. De voorbeelden geven je makkelijk inspiratie!

Bonus. Vragensessie van 90 minuten met Inge
Tijdens deze sessie kun je al je vragen stellen aan Inge.

Je investering
Het online programma heeft een kost van 397 € incl btw.

Schrijf je hier in

Garantie

Dat je supertevreden bent over dit programma is voor mij erg belangrijk! Daarom kun je mij vragen om teruggave van je aankoopbedrag, mocht – om wat voor reden dan ook – het programma niet aan je wensen voldoen.
Moest dit het geval zijn, laat je dat weten binnen de drie weken na toegang tot het materiaal. Je krijgt dan het bedrag terug, met uitzondering van 100,- euro excl. BTW voor de administratiekosten.

Informatie nodig?
Heb je bijkomende vragen over het programma?
Stel je vraag via het contactformulier op de website!
Veel succes met dit online programma!
Inge Ketels

Prijs Excl. BTW:328,09