Voor de ondernemer en freelancer – Ik weet nu hoe ik mijn verdubbeling van omzet kan realiseren! Pragmatisch en no-nonsense

Verdubbeling van omzet? Voor veel ondernemers is dit ver van hun bed. Veel ondernemers werken hard en verdienen onvoldoende, als je het aantal gepresteerde uren bekijkt. Daardoor wordt het risico dat ondernemers nemen, onvoldoende beloond. Of ze hebben teveel stress.

Hoe kan een ondernemer dit veranderen en komen tot een verdubbeling van omzet?

  • Door zicht te krijgen hoe je als ondernemer 3x sterker kan groeien. Zo kan je met veel minder inspanning je verdienste verdubbelen. Klinkt dit als prietpraat voor je? Door deze 3 sleutels verdubbelde ik mijn omzet met wat ik het allerliefste doe… Zonder deze know-how, zou ik nog steeds een freelancer zijn, in plaats van een volwaardige ondernemer.
  • Door te weten hoe je van chaos en stress naar rustig helder denken kan, zodat iemand betere beslissingen kan nemen. Ondernemen brengt nu eenmaal stress met zich mee en vaak blijft iemand te lang in chaos hangen.
  • Door helder te krijgen hoe perspectieven over geld iemand in de weg kunnen zitten. Waarde of geld vragen voor je eigen dienst, is immers zo veel moeilijker dan een product of dienst van een ander te verkopen. Als je weet hoe dit werkt, kan je het makkelijk ombuigen.
  • Welke 7 succesfactoren een ondernemer kan inzetten om verdienste, voldoening én vrijheid te verdubbelen
  • Hoe je simpelweg je tijd beter kan structureren, zodat je meer bereikt in minder tijd
  • Hoe je een plan maakt voor het komende jaar, zodat je weet dat die verdubbeling van verdienste, tijdvrijheid en voldoening realistisch is!

Je begrijpt dat ik in één artikel dit niet allemaal kan verduidelijken. Daarom nodig ik je hartelijk uit voor het Stroomversneller-Business-Event, op 12 en 13 februari ’20 in Zelem.

Dit vertelt Janien van Axizo erover:

“Ik volgde het Stroomversneller-Business-event op een prachtige locatie. Het geeft me de mogelijkheid te reflecteren of ik goed bezig ben. Ik heb mijn doelstellingen voor 2019 in kaart gebracht. Ik wil een verdubbeling van mijn omzet en nu weet ik dat het mogelijk is in 2019. Ik ben er helemaal klaar voor, om met Axizo, salestalent te laten groeien!”, zegt Janien.

Ik raad het Stroomversneller-event zeker aan. Inge heeft een pragmatische aanpak, no nonsense, to the point. Hierdoor kom je concreet tot acties! “Wat heel interessant is, is dat we op de 2 dagen van het Stroomversneller-Business-event heel goed en compact gewerkt hebben. Er werd weinig naast de kwestie gepraat, zoals dat wel vaker gebeurt. Iedereen was ontzettend gemotiveerd.  Ik werk graag door! Na 2 dagen was mijn visie op 2019 compleet. Dat was erg leuk. “, vertelt Janien

PS: Ben je een succesvolle ondernemer, en blijf je steken op 40.000 a 100.000€ en wil je daar doorheen? Werk je te hard en is het belangrijk voor je om dit snel te veranderen? Schrijf je snel in en maak gebruik van de early bird korting.