Businesscoaching: versterk je ondernemer competenties en je leiderschap 

businesscoaching Inge Ketels meer verdienen in minder tijd met meer vervulling

Businesscoaching Inge Ketels

Meer verdienen. In minder tijd. Met meer vervulling!

Met businesscoaching richting vooruit

Wat als je je balans opmaakt? Een scherpe balans op maken geeft helderheid.

Waar sta je nu als ondernemer?

Herken je je hierin?
– Hard werken
– Redelijk of matig verdienen
– Een overvolle agenda
– Zo nu en dan een vrije dag

En als je eerlijk bent, waar wil je dan écht naartoe als ondernemer?

– Genieten van je werk
– Minder uren werken, met meer tijd voor je gezin, jezelf of je andere passies
– (Heel) goed verdienen
– Een agenda met ruimte voor eigen invulling en tijdvrijheid
– Zichtbaar kunnen zijn met je expertise/know-how/product
– Die drive van jou naar buiten kunnen brengen, met jouw waarden
– Een grote impact hebben
– Vakantie(s) in het vooruitzicht

Op jou van toepassing?  

Ook de allerbeste ondernemer loopt tegen situaties aan, waarin hij uitgedaagd wordt terug zichzelf te vinden en zijn zaak opnieuw vorm te geven op een manier die nu bij hem of haar past. 

En waar een wil is, is een weg. 

Er zit echter een addertje onder het gras. Enkel willen is niet genoeg.  En om jezelf te gaan forceren, dat is ook niet echt helpen. 

Wat je wel nodig hebt? 

Mijn visie? 

 • Hoogwaardige kennis, 
 • Aanscherpen van ondernemersvaardigheden
 • Het durven nemen van leiderschap 
 • en het aangaan van deskundige ondersteuning. 

Dan lukt het om stappen te zetten, te groeien en zelfs sneller jouw punt van geluk te vinden. Je verlangen naar transformatie, naar anders wil aandacht. En wanneer je besluit er voor te gaan, heb je de kans om samen aan de slag te gaan, om een diepe transformatie mogelijk te maken: naar jouw doel dat jou vrijheid geeft én je helpt groeien als persoon.

Dat resulteert in een onderneming die zich aanpast aan jou
– Waarin je eigen geluk met bijbehorende doelen voorop staan
– Richting financiële vrijheid
– Met voldoende vrije tijd
– Ondernemen zonder een niet-bij-jou-passend strak time management regime, maar in vrijheid
– Waarin jij je leiderschap neemt, zodat je met meer rust, ruimte en verdienste aan het roer staat
– Impact hebben
– Met fijne klanten werken
– Kunnen doen wat je graag doet

Wil je deze verdieping maken? Ben je een ondernemer met een eigen expertise en know-how of eigen producten? Ik werk enkel met ondernemers, als ik echt zeker weet dat ik kan helpen. Daarom voer ik, als je interesse hebt in mijn hulp, altijd eerst een scangesprek met je. Vraag het hier aan: 

VRIJBLIJVEND SCAN-GESPREK AANVRAGEN
Inge Ketels tijdens Stroomversneller Event voor artikel veerkrachtige mindset en businesscoaching
businesscoaching met Inge Ketels

Je eigen rem

Stiekem droom je van ondernemen op een volgend niveau. Met een grotere groeistroom. Misschien verdien je (veel te) weinig voor de hoeveelheid werk die je verzet.

Of  het gaat goed met je bedrijf en je draait te veel uren. Het is hard werken of zelfs veel te hard werken. Het lijkt alsof je enkel je omzet kan garanderen door hard te blijven werken. En daardoor zit je snel aan een limiet. Je hebt soms last van stress. Je krijgt signalen, die je aangeven dat het te veel is, en toch doe je door. Tegen beter weten in.

Of je vraagt je af hoe je méér impact kan hebben met je expertise. Zoals jij bestaat er maar één, en je kan die know-how nu te beperkt inzetten, omdat je opgeslorpt wordt door dat éné bedrijf. Je vermoedt dat er meer mogelijk is, een slimmere manier van ondernemen, zodat je je expertise ruimer kan inzetten.

Of je weet dat, als je zo verder doet, het je op termijn opbreekt. Het is niet meer echt plezant. Het geeft je geen voldoening meer. Het voelt als bandwerk. Je raakt ergens wat verveeld. Dat wat er in je zit, wil naar buiten.

Als ondernemer en professional functioneer je vaak als de rem op je eigen bedrijf en op je eigen groei.

“Stroom in Business” : dat is wat er na 1 jaar samenwerking met Inge binnen mijn bedrijf “Horizon Training & Coaching” echt ook tot stand gekomen is en nog steeds aan het gebeuren is ! Een stroom aan nieuwe en terugkerende klanten & aan High Level programma’s.
Waarom de aanpak van Inge voor mij zo goed werkt ? De vele praktische tools & inzichten doorheen collectieve en individuele sessies lieten me toe om zelf concreet aan de slag te -durven- gaan. Het feit dat ze me 1 jaar mee begeleidde was voor mij top. Zo kon ze me permanent aanmoedigen en challengen. Ik transformeerde mijn eigen mindset en daardoor ook de positionering van mijn bedrijf en aanbod. Ik sta nu veel sterker in mijn schoenen en voel dat ik blijf groeien, samen met mijn toffe klanten. And I enjoy it 😉

Dankjewel Inge ! Het was de investering meer dan waard.

— Martine De Prijcker, HoriZon Training & Coaching

Je volgende niveau. Businesscoaching helpt je vooruit.

Werken onder je eigen voorwaarden en vanuit je eigen drive, met je eigen ideeën lijkt je de max.
Zonder uren in de file te staan.
Zonder gebonden te zijn aan de werkuren van de opdrachtgever.
Zonder overvolle agenda of moe van het continue 1 op 1 werken als coach.
Wel met een veel grotere tijdvrijheid.
Met jouw expertise, en waar je goed in bent, je ideale klanten ondersteunen met de problemen die ze hebben.
Merken dat je graag gezien wordt, je input gewaardeerd, dat je het verschil maakt.
Met klanten waarvoor het een plezier is om voor te werken, op een manier die voor jou het verschil maakt.
Met een goede verdienste.

Je hebt één grote vraag: hoe doe je dat? 

Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt. Albert Einstein

In hoe het nu gaat, wil je verandering brengen. Liefst flinke stappen.  Een systeem om je uren te verminderen. Je waarde en expertise te verzilveren. Als ondernemer naar je next level doorgroeien en opschalen. Leiderschap nemen over je bedrijf en het inrichten zoals jij dat echt wilt. Terug voldoening en genieten ervaren.

Businesscoaching levert je die ideeën en stok achter de deur om die verandering door te voeren.

Wil je het alleen blijven doen, zonder hulp, dan blijf je immers zwemmen in dezelfde vijver. Dan maak je niet die vooruitgang die mogelijk is. Je blijft ter plekke trappelen.

Het piekeren over hoe je dit aan moet pakken, kost je veel energie. Als het zo doorgaat, stop je er misschien wel mee. Of gaat het je vervelen. Of de stress die je nu ervaart is niet gezond meer.

Herken je je hierin?

 • Je wil meer bereiken met je bedrijf
 • Je wil echt ondernemen in plaats van zelfstandige zijn of freelancer met een job
 • Je wil alles wat er in je zit kunnen aanboren
 • Je wil sterk in je schoenen staan
 • Je wil groeien

En dat op een eenvoudige manier

Tegelijkertijd wil je meer bereiken voor jezelf
Je wil slim werken en je passie beleven als zelfstandige
Je wil prettig rond komen van wat je graag doet
Je wil rust, ruimte en (financiële) vrijheid in je bedrijf brengen

Kan jij de hoogwaardige know-how en expertise daarvoor, plus een stok achter de deur, gebruiken om je doelen mogelijk te maken? 

Vandaag kan je, als zelfstandige, professional, ondernemer, freelancer of eigenaar instappen in een businesscoaching die je helpt te groeien als persoon en met je bedrijf, zodat je meer kan verdienen, met voldoening en dat in de helft van je tijd!

Benieuwd wat businesscoaching voor jou en je bedrijf kan betekenen? In een scangesprek bespreken we je uitdagingen en de ideeën en mogelijkheden die ik voor je zie. Vraag het hier aan:

VRIJBLIJVEND SCAN-GESPREK AANVRAGEN

Ik wou me focussen op wat meer rendeert, in minder tijd.
Door de samenwerking heb ik dingen gedaan die ik anders niet zou gedaan hebben. Je hielp me om van je netwerk gebruik te maken, zodat ik op verschillende plekken kon binnen geraken. Dat opende vele opportuniteiten.
Het heeft me veel kennis opgebracht, mijn focus is nu helemaal gericht op mijn meerdaagse training. Dat geeft me zicht op financiële zekerheid en veel meer mogelijkheden. Nuttig!

— Jan Buskens, https://www.gtd.training/

Het samenwerken met Inge zorgde ervoor dat mijn financiële doelstelling behalen eenvoudiger is.
Ik heb mijn nieuw doel helder, waardoor ik weer meer plezier vind in mijn bedrijf. Met de praktische tips ga ik mijn doelen zeker behalen. Dankuwel alvast voor de goeie coaching! Dat is minder stress!

—Michael Niclaus, www.debestebeslissing.be

Het businesscoaching jaarprogramma Stroom in Business

Veel ondernemers werken te veel, ervaren stress en druk,  hebben te weinig tijd voor hun naasten, voelen zich niet energiek, liggen ’s nachts wakker, piekeren of maken zich zorgen en verliezen de passie voor het ondernemen. 

Is het herkenbaar voor je? 

Waarschijnlijk weet je dat het anders kan maar weet je niet precies hoe je dat bereikt. 

En laten we eerlijk zijn, je wil dit patroon niet alleen doorbreken, je wil er veel meer uithalen. Het maximale uit jezelf en je bedrijf halen, met je business in de hoogste versnelling komen, zodat het kan gaan stromen voor je. 

Daarin help ik je graag. Want daarvoor schakel je high-end businesscoaching in. Zodat je meer kan genieten van je bedrijf en je leven, ontspannen ondernemen, met (financiële) voldoening.

Je versterkt je hoogwaardige ondernemersvaardigheden. Zo leer je hoe je een florerend bedrijf op kan zetten. Hoe je een onweerstaanbaar en hoogwaardig aanbod creëert. Hoe je je als expert neerzet. Hoe je het voor je laat werken, in minder van je tijd. Hoe je er eenvoud in kan brengen. Praktisch, toepasbaar, interactief. Met eenvoud én een slimme aanpak. Je krijgt inzicht in die salesvaardigheden, die er voor zorgen dat je authentiek het beste van jezelf kan geven in gesprekken, die voor een potentiële klant, levensveranderend zijn.  

Ook je persoonlijke groei krijgt een boost. Omdat anders je verborgen angsten een rem kunnen betekenen. Juist in deze combinatie, van ondernemersvaardigheden én persoonlijke groei, schuilt de transformatieve kracht. 

Je schuift, door de leiderschapsvaardigheden, op van controle naar vertrouwen, van hoofd naar hart, van denken naar voelen, zodat je vanuit je eigenheid en drive, en dicht bij jezelf, je volgende stappen kan zetten. 

Daarnaast is deze businesscoaching een plek waar je jezelf kan zijn, je je echt kan laten zien, met gelijkgestemden, waarbij je je gedragen kan voelen. Want samen staan we sterk.

Door de online knowledgebase kan je direct starten met toepassen, precies waar jij zit. Snel werken aan echte stappen naar je einddoel. 

Met hulp zet je grotere sprongen en kan je vooruit richting je doel. 

Want doe je niets, dan blijf je steken. Zonder hulp lukt het vaak niet en bots je tegen zaken aan, waardoor je langer blijft hangen of de moed opgeeft. 

Mijn waarom

Sinds 2006 help ik professionals die vast zitten, om sterk te staan met veerkracht en vanuit leiderschap te stralen. Ze leren te geloven in zichzelf, staan achter hun product of dienst, vanuit authenticiteit. Ze buigen twijfelen, piekeren en angst steeds opnieuw om in daadkracht, enthousiasme en optimaal functioneren. Ze weten hoe ze van stress telkens naar energie kunnen opschuiven. Hierdoor behalen ze aanzienlijk betere resultaten, voor zichzelf of met hun team. 

En toen… stapte een zelfstandige uit haar leven. De tijd stond even stil. Die altijd vrolijke persoon zag het niet meer zitten. De zorgen en druk van de concurrentie waren te overweldigend geworden. 

Ze liet velen verdwaasd na. 

Dat was voor mij de druppel, waardoor ik besloot om me specifieker te richten op ondernemers. Het verlangen was er al langer. Jarenlange businesscoaching bracht gaandeweg veel kennis en ervaring, waar ik ondernemers mee wil ondersteunen en versterken, zodat ze een fijne, bevredigende onderneming kunnen creëren. Een zaak afgestemd op hun levenstijl, die past bij he. Die voedt en waarin iemand kan groeien. Met fijne klanten. Zonder struggle en stress. 

Tegelijkertijd vroeg het een switch, en voor een deel terug opnieuw beginnen, om me te richten op deze doelgroep. 

Ondernemen blijft jezelf opnieuw uitvinden, met alle ongemak en onzekerheid dat er bij kan komen kijken. 

Toen ik begon in 2001, vond ik marketing en sales niks. Ik kon helemaal niet verkopen! Ik wilde alleen maar mijn pad volgen, doen wat ik het liefste deed en mensen helpen. Vanaf 2009 volgde ik businesscoaching en trainingen om mijn onderneming vorm te geven. Vanaf toen zette ik grote stappen. Mijn omzet verdubbelde, ik maakte eigen producten en Bureau Stroom werd een bloeiende onderneming. 

Met succes en plezier. Met steeds groter gemak en ook telkens weer nieuwe uitdagingen… Steeds verder gaande businesscoaching en trajecten, zowel nationaal en internationaal, hielpen mij om te groeien, om volgende stappen te zetten, om slim en slagvaardig het verschil te kunnen maken. 

Ondernemers maken de wereld een betere plek

Want het zijn net onderneemsters en zelfstandigen, die met hun zaak, passie en inzet, de wereld een betere plek maken. Daar gebeurt het verschil. 

En wat zou het voor jou betekenen als jouw wereld (zowel rondom jou, als je financiën, als de stroom in je business, als de impact die je hebt, als je tijdvrijheid) beter zou zijn? Want jij als ondernemer verdient dat. Jij als ondernemer, die het beste geeft dat je in huis hebt, verdient om een goed leven te hebben. 

En daar wil ik je graag in ondersteunen.

In dit traject help ik je goed en intensief. Ik geef je wat je nodig hebt en sta op de eerste rij om je resultaten te vieren! Zodat ook jij gewoon met je vak kan bezig zijn en je klanten helpen op de allerbeste manier. Wat daarvoor nodig is, is je expertpositie versterken. En dat doe je op jouw manier. Die past bij jou. Met jouw kennis en kunde.

Dat helpt zodat klanten je makkelijker vinden, weten waarom ze bij jou willen zijn. Door je goed doordacht in de markt te plaatsen kan je interessante diensten aanbieden, die je klant een hoge waarde geven met een voor jou minimale hoeveelheid werk. En dat betekent dat je passende prijzen kan vragen (omdat het die waarde heeft voor je klant). In Amerika, waar ik al jarenlang marketingprogramma’s volg, zie ik dat het kan en dat mensen hoge prijzen vragen. Zelfs voor een online programma!

Ik besloot zelf alles te leren wat hiervoor nodig was. Hoe je je diensten zo aanbiedt. Hoe je het aantrekkelijk voor klanten kon maken. Hoe je fijne klanten kan krijgen. En hoe je het voor elkaar kan krijgen om er inderdaad een prijs voor te vragen die het waard is. En dat wil ik jouw ook graag leren. Ik heb zelf veel uitgetest en in praktijk gebracht wat werkt en kreeg zo veel ervaring. Al deze know-how komt nu samen in het programma waar jij aan kunt deelnemen. 

Omdat ik enkel samenwerk met ondernemers waarvan ik 100% zeker weet dat ik ze vooruit kan helpen, heb ik eerst een scangesprek. In dit vrijblijvende scangesprek bespreken we waar je tegen aan loopt, hoe je dat kan rechtzetten en wat er nodig is om meer te verdienen, in minder tijd en met meer voldoening. Inzichten en ideeën die je direct kan toepassen in je bedrijf!

Vraag vrijblijvend je scangesprek aan, zodat jij straks ook een van de mensen bent, net als hieronder, die zijn of haar doelen makkelijker bereikten?

Tot ik Inge kende, heb ik 20 jaar 7/7 gewerkt.
Ik werk nu nog 5/7, plus een week per maand maak ik zo leeg mogelijk. Deze week is mijn ‘creatieve week’ en kijk, 2 registraties voor een Pilates instructor training van 2497€!

Een jaar geleden kostte deze training maar 299€.

— Niki Hendrikx, www.bodyboutique.be 

Ja, ik wil graag een VRIJBLIJVEND SCAN-GESPREK met Inge

De route van het Stroom in Business businesscoaching programma

Zo werkt het!
Via deze businesscoaching krijg je hier zicht op: 

 1. De blauwdruk van je ideale, florerende bedrijf
 2. Die mindset waarmee je het verschil maakt en je met meer gemak betere resultaten bereikt
 3. Hoe je je expert-status vergroot en je je high level positioneert
 4. Hoe je onweerstaanbare producten, programma’s en diensten creëert
 5. Wordt magnetisch voor ideale klanten, via simpele strategieën voor ideale leads
 6. Sluit je deal door… enkel maar te helpen met hoogwaardige verkoopvaardigheden
 7. Be the sparkling CEO! Hoe jij jouw sterk en energiek persoonlijk fundament maakt en excelleert vanuit authentieke en versterkte leiderschapsvaardigheden

Je leert fantastische nieuwe ideeën en strategieën, die ik zelf toepas en wat werkt. Zo leer je bijvoorbeeld aantrekkelijke producten maken en verkopen. Of hoe je op een simpele manier klanten kan krijgen. Of hoe je snel uit een negatieve spiraal geraakt, zodat je met positieve energie prettiger kan werken. 

Je kan het direct in je eigen bedrijf en voor jezelf toepassen, op die manier die bij jou hoort. Je bereikt zo resultaten die je niet gedacht zou hebben te kunnen bereiken!

Het programma bestaat uit verschillende, complementaire werkvormen. Hieruit kies je jouw ideale mix:

1. Knowledgebase

Hierin kan je continu terecht om die know-how die je in het moment nodig hebt, tot je te nemen. Zo kan je op elk uur van de dag verder. Met praktische werkboeken en checklists zet je slimme stappen. 

2. Live dagen en masterclasses

In de live dagen en masterclasses train je je leiderschap en ondernemersvaardigheden, zodat je jouw sterk en energiek persoonlijk fundament neerzet, wat de basis is voor je florerend bedrijf. Een bedrijf dat bij jou past, dat jouw waarden en visie vertegenwoordigt, waarin je kan excelleren.  En dat mee is met zijn tijd!

Denk aan:

 • Zelfleiderschap en lef, zodat je ook vooruit kan als je op een drempel botst 
 • Van stress naar energie, zodat je je batterijen op tijd kan aanvullen en plezier blijft hebben in wat je doet
 • Strategiedagen, zodat je je bedrijf zo bouwt, dat je prettig verdient met méér tijdvrijheid
 • Financiële vrijheid
 • High level salesvaardigheden, zodat die ideale klant makkelijker voor je kiest
 • Hoe zorg je ervoor dat klanten je vanzelf bellen? Via je expertpositie en deskundige inzet van sociale media (dank zij de samenwerking met Jelle Wierdsma van Groeimakers

3. Expertcalls, zodat je telkens gemakkelijk een volgende stap zet

Alleen kennis maakt niet het verschil. Je dient het ook te implementeren, het echt te doen. En dan gebeurt het dat je tegen dingen oploopt. Verwarring voelt. Niet weet welke beslissing te nemen. Of welke stap handig is. Dat is de reden waarom ook tussentijdse expertcalls onderdeel zijn van dit traject. Tijdens deze sessies kun je al je vragen over je onderneming stellen, en krijg je er hulp bij.

De expertcalls begeleiden Inge Ketels, Bureau Stroom en Jelle Wierdsma, Groeimakers.

4. Toegang tot de exclusieve facebook-groep

Je krijgt een uitnodiging om deel te nemen aan de besloten Facebook-groep. De leden van deze groep kunnen je ondersteuning geven om je doelen te halen en door te zetten. Mensen ondersteunen elkaar om echt super succesvol te zijn met hun bedrijf. Samen staan we sterk!
Dus als je ergens een vraag over hebt, stel je die in de Facebook-groep. Mensen in de groep helpen je!

5. Individuele strategie- en personal growth coaching

In deze strategie coaching stellen we je strategie bij, zodat je scherp verder kan zeilen. 

We onderzoeken je mindset, zodat je richting versnelling van je succes kan en het behalen van resultaten. Je mindset heeft de grootste impact op succes, of je er bewust van bent of niet. Dit onderdeel is een wezenlijk verschil met andere trajecten, omdat je in het hier en nu je mindset aanpast.

De hoeveelheid coaching bepaalt hoe snel je kan gaan. Heb je veel tijd en zoek je het graag zelf uit, neem dan minder coaching. Zeil je graag scherp op de wind, ga je graag vooruit, heb je graag zicht op welke stap je in het moment best zet, zorg dan voor meer coaching voor jezelf. 

Hoeveel investeer je in het traject?

Ik bekijk samen met jou wat je volgende stap is. Het aanbod dat ik je doe is aangepast aan je situatie en wat je wil bereiken. 

Je kan gebruik maken van de KMO-portefeuille, waarbij een subsidie van 20 a 30 % mogelijk is. 

Dat wil echter niet zeggen dat het voor iedereen is. Ondernemen, stappen zetten, vooruit gang boeken, succes hebben: ik weet dat het niet voor iedereen passend is. Je dient, met de know-how die je krijgt, zelf aan de slag te gaan.
Het helpt als je al gestart bent als ondernemer, en al  stappen hebt gezet. Zo kan je de kennis en diepgang gebruiken om richting jouw doel verder te gaan. Ben je een starter? Dan helpt het je net om makkelijker je zaak in de wereld te zetten en fouten te voorkomen.

De investering die ik je vraag, is er eentje dat je gemakkelijk terug kan verdienen door toepassing van het geleerde in dit traject. In die zin rendeert dit traject vanaf het eerste jaar én … jaar na jaar.

Je kan daarbij rekenen op al mijn kennis, ervaring en kunde uit ontelbare business programma’s, voor een gezamenlijke investering van meer dan 80.000€. Wat een rijkdom, dus. Ik breng je het beste van het beste.

Wil je echt vooruit met je bedrijf, en weet je dat meer persoonlijke begeleiding je daar bij helpt? Dat is mogelijk en bespreek ik graag met je! Zo wordt de juiste beslissingen nemen en implementeren een makkie!  Vraag een scangesprek aan!

Klik hier voor je SCAN-GESPREK

Dieper op de 8 thema’s in, wat gaan we samen doen?

Hieronder lees je welke stappen je kan zetten, per thema:

1. De blauwdruk van je ideale bedrijf

Je bepaalt je hoe je ideale bedrijf er uit ziet. Deze visie is essentieel om te kunnen groeien, zodat je een ondernemer kan zijn die goed verdient, veel waarde levert voor klanten én vrije tijd heeft.

Je gaat leren:

 • Hoe je je bedrijf aanpast aan je levensstijl
 • Hoe je makkelijk groeit in minder dan de helft van je werktijd
 • Wat jouw ideale klant is
 • Hoe je ideale bedrijf eruit ziet
 • Wat bijdraagt aan jou als gelukkige ondernemer
 • Hoe je een financiële sterke basis bouwt , zodat je weet dat het je lukt
 • Hoe je je elke dag enthousiast en stralend kan voelen, zodat je ondernemen makkelijker gaat

2. Ontsnap uit uurtje/factuurtje-land

Snap je volledig het belang van eigen producten en diensten, zodat je niet meer vasthangt aan het uurtje/factuurtje model. Je leert producten en diensten aan te bieden, zodanig dat klanten voor jou kiezen.

Je gaat leren hoe je:

 • Hoe je je eigen onweerstaanbaar product/dienst bouwt
 • Hoe samenwerkingen kunnen bijdragen aan je onweerstaanbaar product
 • Het geheim van een goede prijsstrategie (die het verschil maakt of je klanten je programma als ‘te duur’ of juist ‘goed betaalbaar’ gaan zien
 • Hoe je klanten makkelijker vanzelf komen

3. Vergroot je expert-status

Hoe zou het zijn om ervoor te zorgen dat klanten je opbellen om met je te werken?

De manier waarop je je positioneert, maakt namelijk veel uit. Het helpt om dat te kunnen doen wat je graag wil doen, en tevreden klanten te hebben met wie het zalig werken is.

Krijg zicht op:

 • Hoe je zorgt dat je gezien wordt, in wat je expertise is
 • Wat het geheim is van een simpel gratis ebook om toffe klanten te krijgen
 • Hoe je een presentatie of lezing geeft met maximaal effect
 • Hoe je met een artikel van één pagina fijne klanten aantrekt… en dit kan voor jaren door blijven gaan (je leert precies wat je in het artikel moet schrijven)
 • Hoe je via sociale media optimaal, en op jouw manier, klanten aantrekt

4. Hoe jij je fundament sterk maakt voor je florerend bedrijf

Hier leer je sterk staan als ondernemer, zodat je om kan met schommelingen, stress en onzekerheid en je steeds makkelijker uitdagingen durft aan te gaan.

Je gaat leren:

 • Hoe je je niet meer laat tegenwerken (door jezelf)
 • Hoe je ontdekt wat je huidige mindset is, net als je financiele thermometer
 • Hoe je er krachtig impact op hebt, zodat je met lef en durf in je leven staat
 • Zodanig dat je het verschil kan maken voor jezelf, als voor je klanten
 • Hoe je sterk staat en vol zelfvertrouwen overtuigd kan zijn van je product of dienst en de prijs die je ervoor vraagt

5. Word magnetisch voor klanten

Hier leer je hele simpele manieren om met klanten in gesprek te komen. Ze kosten niet veel tijd maar zijn uiterst effectief. Zo word je magnetisch voor klanten en kan je een consistente en betrouwbare stroom klanten binnenhalen.

Deze technieken zijn erop gericht dat je ALLEEN met de juiste klanten in gesprek komt. Zo voorkom je dat je veel gesprekken moet voeren, die toch nergens toe leiden!

In deze sessie zorgen we dat je zicht krijgt op alle details die belangrijk zijn.

Je leert o.a.:

 • Hoe je zorgt voor je goed voelen en stralen, want klanten worden aangetrokken door positiviteit!
 • Hoe je stress telkens weer vermindert en je energie vergroot
 • Hoe je je ideale klanten aantrekt
 • Hoe je jezelf in de spotlights zet
 • Wat jouw ideale manier is om in contact te komen met klanten
 • Hoe je via sociale media en advertenties de allerbeste klanten aantrekt.

6. Sluit je deal door… enkel maar te helpen

Vele zelfstandigen houden niet van verkopen. Waarom zou je ook? Als je weet hoe je je deal kunt sluiten door enkel maar te helpen… Dat is iets waar je van nature goed in bent.

High Level Vlot Verkopen helpt je hierin:

 • Stop met verkopen
 • Hoe je op de meest toffe en natuurlijke manier ervoor zorgt dat klanten met jou willen werken
 • Hoe je helder hebt wat de juiste balans is in wat je gratis geeft
 • Tips en tricks om de deal te sluiten

7. Hoe je samen veel sterker bent dan alleen

Zelfstandige zijn is eenzaam, hoor ik vaak. Dat hoeft niet zo te zijn. Sterker nog, samen staan we sterk.

 • Hoe je winstgevende samenwerkingen opzet
 • Hoe je referrals inbouwt in je bedrijfssysteem, zodanig dat klanten vanzelf komen
 • Hoe je je ideale samenwerking aantrekt
 • Hoe je omgaat met ongemak en drempels tijdens het proces

8. En wat als jij CEO bent?

Hoe plan je vooruit en sta je sterk?

 • Begin met het einde voor ogen
 • Hoe je een sterk jaarplan maakt
 • Wat doe je als je CEO bent van je bedrijf
 • Hoe optimaliseer je je tijd
 • Wat passief inkomen is en hoe je eraan begint

——————

Wat krijg je precies wanneer we samen aan de slag gaan?

Hier een korte samenvatting van wat je krijgt als je vandaag aanmeldt voor businesscoaching:

 • Strategie-dagen “Floreren als ondernemer. Verdubbel je omzet in de helft van je werktijd”
 • Expert-coachcalls
 • Live dagen en masterclasses
 • Nieuwe ideeën en concepten over marketing en sales
 • Besloten Facebook-groep voor ondersteuning van elkaar
 • Unieke samenwerkingen die jouw business naar een hoger niveau brengen
 • Thema’s kunnen audio’s, transcripties en handige werkboeken omvatten, met templates, voorbeelden en checklists.
 • Individuele coaching, zowel strategisch als persoonlijk

In het Ready4Growth-traject, voor ondernemers die graag snel stappen zetten:

 • extra power coaching, zodat je al je vragen in het moment kan stellen
 • extra masterclasses om je leiderschap aan te scherpen
 • marketingcoaching van Jelle Wierdsma
  Kies je voor het Stroom in Business VIP Ready4Growth, dan geniet je van het volledige basis Stroom in Business Businesscoaching jaarprogramma, en ook voor individuele hands-on marketingondersteuning.

Vragen over marketing? Je weet hoe belangrijk het is, maar hebt er geen kaas van gegeten? Op zoek naar een manier om je groei te kickstarten of extra kracht te geven? Ontevreden van een marketingbureau waarmee je hebt gewerkt, of überhaupt geen budget om naar een marketingbureau te stappen? Dan is dit traject de geknipte oplossing voor jou.

Jouw marketingcoach werkt tijdens een individuele strategische sessie een marketing funnel voor je uit, helpt je met je meetplan en leert je hoe je via een mix van gratis en betalende kanalen nieuwe klanten aantrekt of meer uit je bestaande klanten haalt.

Bovendien begeleidt hij je gedurende 2 maanden bij het opzetten, beheren en bijsturen van je campagnes, het analyseren en interpreteren van resultaten en het opzetten van nieuwe acties of experimenten. Zo krijg je niet alleen een beter begrip van moderne marketingtactieken en hoe ze in uitvoering te brengen, maar zie je intussen ook de marketingcijfers van je zaak omhoog gaan!

Mijn belofte naar jou

Ik, samen met Jelle, zet me voor 200% voor je in, om je te helpen jouw succes te behalen. Ik garandeer je dat, door deelname aan dit programma, je binnen het jaar op zijn minst de investering terug hebt. Het liefste verschillende malen!

Ik ben er zeker van dat jaar na jaar deze know-how je blijft inspireren om te groeien. Net zoals het dat bij mij deed! Je gaat het direct doen! Zodat je snel de vruchten kan plukken. Waar nodig vind je checklists, templates, … zodat je het warm water niet zelf opnieuw dient uit te vinden. Alle sessies geven je de mogelijkheid om je snel de stof eigen te maken en meteen toe te passen.

Heb jij interesse? Ben jij klaar voor die change! Meld je aan voor een gratis scangesprek:

Ik geef je meteen advies, kennis en inspiratie die je direct toe kunt passen in je bedrijf. 

Ja, graag een VRIJBLIJVEND SCAN-GESPREK