Breng een Stroom aan ideale klanten op gang!

Stroomversneller 2.0 Business Event

Weet je niet waar je volgende klant vandaan moet komen?

Heb je het gehad met veel uren werken, jezelf afpeigeren, druk en gejaag, te weinig klanten?
Heb je het gehad met te weinig om handen, de onzekerheid die Corona brengt? 
Weet je niet waar je volgende klant nu vandaan moet komen?
Ben je een ondernemer met eigen expertise, vb uit de maakeconomie, kennisintensieve sector, IT, coach, trainer, expert, adviseur, consultant,… en vraag je je af:
 • Hoe je kan zorgen voor die instroom aan leuke klanten?
 • Wat je kan doen, zodat de impact die je wil, die betere verdienste en volop voldoening er voor jou is?
 • Hoe je meer gemak en plezier brengt in je ondernemen, net nu in deze moeilijke crisistijd?

Meer doen of slim doen?

Er is je verteld dat je harder moet werken om meer te verdienen. Je moet meer doen. Langere uren werken. Jezelf pushen, met discipline en wilskracht om te doen wat nodig is.

Velen maken de denkfout dat ondernemen een zaak is van hard werken en zo succesvol te worden. De werkelijkheid is anders, blijkt uit de statistieken. Veel ondernemingen falen jammer genoeg, of het nu crisis is of niet. En van de bestaande zijn de ondernemers vaak loonslaaf van hun bedrijf. Ze bereiken niet hun optimale potentieel.

En … hoe werkt dat voor jou? Word je er blij van, hoe het werkt voor je?

Met deze Stroomversneller laat je streven, worstelen en opofferen achter je, breek je los van je oude verhaal en ontdek je hoe je op elk gewenst moment die klanten kan aantrekken die je wil, dat inkomen kan hebben dat je wil, … precies door je inspiratie te volgen en trouw te blijven aan waar je goed in bent. Efficiënt, en slim, ondernemen!

Je ontdekt :

 • Het enige wat je ervan weerhoudt om impact te hebben, meer te verdienen, ideale klanten aan te trekken en hoe je dit enige de deur uit schopt!
 • De onfaalbare formule om ideale klanten te hebben … zonder een seconde toe te voegen aan je werkdag of zelfs een taakje aan je to-do-lijst
 • Heel kleine aanpassingen die enorme sprongen in je inkomen, vrijheid en voldoening veroorzaken.
 • Welke waarde je dienst echt heeft, zodat je je niet meer klein houdt als het komt op je prijs
 • Welke 7 succesfactoren zijn om je verdienste, voldoening én vrijheid te verdubbelen, als je dat wil!
 • Hoe je je tijd beter kan structureren, zodat je meer bereikt in minder tijd

Of je bedrijf nu net opgericht is of tientallen jaren oud … dit programma kan je ondernemersplezier, je impact én je inkomen snel verhogen!

Het kan zomaar zijn dat je je in een kleine tijdsspanne in een heel nieuwe realiteit bevindt, waarin het gemakkelijk, plezant en vertrouwd voor je is om die impact te hebben, die ideale klanten te vinden, met veel minder moeite.

Hoe goed is dat?

Dominique over zijn resultaat met efficiënt ondernemen voor StroomversnellerMichael Niclaus over StroomversnellerJan Buskens over samenwerking Inge Ketels Bureau Stroom

Registreer je hier voor jouw Stroomversneller 2.0, zodat ook jij meer verdient, met meer tijdvrijheid en voldoening!

 497€ excl btw

Ja, ik wil mijn Stroomversneller 2.0

Wat krijg je in deze Stroomversneller 2.0?

 • 5 lasergerichte modules die je laten zien hoe ontzettend eenvoudig het kan zijn om meer impact te hebben, een stroom aan ideale klanten, meer inkomen én meer tijdsvrijheid. In je eigen tempo kan je naar jouw volgend niveau!

 • Een overzichtelijk play-book, met templates en scripts, zodat je gemakkelijk stap voor stap je aha’s kan omzetten in je nieuwe realiteit!

 • Als bonus: je individueel coachmoment (55min) waarbij ik je help je plan aan te scherpen, je mindset te versterken, zodat je makkelijker klanten en inkomen aantrekt!

 • Het 24/7 On-Demand Stroomversneller Coaching Forum waar je eenvoudigweg op elk moment je vragen kan stellen, en je zo in een nieuwe spiraal van eenvoudiger en lucratiever ondernemen kan brengen, the place to get inspired!

Registreer je hier voor het VIP LIVE Stroomversneller Business Event, zodat ook jij meer verdient, met meer tijdvrijheid en voldoening! !

Laatste plekken aan 1.297€ excl btw (KMO-portefeuille mogelijk)

Te laat. VOLZET!

‘Ik ben zelf mijn grootste belemmering, heb ik gemerkt. Hier leerde ik mijn waarde te zien en nu word ik goed betaald door klanten waar ik het liefste mee werk!

Klant Anneleen, De gezonde reflex

‘Ik heb veel geleerd. Ik wou al een tijd blogs schrijven en ik kwam er niet aan toe. Nu staat mijn 2de blog online. Ik dacht eerst iemand dat te laten doen, maar nu kan ik het zelf.
Het heeft me structuur gebracht. Ik maak mijn planning helemaal anders op, waardoor het me meer rust oplevert. En het geeft me meer focus, meer geluk en minder thuis werken. Ik werk minder en krijg meer gedaan.’

Klant Bert, VBdesign

‘Mijn droomdoel is nu eindelijk een realistisch iets geworden’.

Janien Evens als loopbaancoach voor Bureau StroomKlant Janien, Axizo

Tijdens het stroomversneller-Business-Event reikte Inge de juiste tips en tools aan om een eigen sales-planning op te stellen. Met ook de nodige aandachtspunten om er verdere acties aan te verbinden. Dank voor het duwtje in de juiste richting !

Klant Kristien, Connecting the dots

Je zaak voor je laten werken? Wat betekent dat?

Ondernemen heeft meer nodig om, met dat wat je het allerliefste doet, succesvol te zijn en een goed
leven te hebben.

 • De juiste know-how,
 • een helpende mindset,
 • het juiste advies,
 • een netwerk,
 • een groep gelijkgestemden die je steunt,
 • een plan
 • én stappen zetten,

zijn noodzakelijke ingrediënten!

Beeld je even in hoe je je zou voelen:
• Als je zeker zou zijn dat je die ontbrekende puzzels hebt, die je zaak duurzaam stromend en succesvol maken
• Als je die enkele punten kan bepalen om te verbeteren, waar je het grootste verschil mee zou kunnen maken in jouw business.
• Als je de power hebt, om te focussen op wat echt belangrijk is, die stappen te zetten die er toe doen, en de resultaten daarvan te zien

Daardoor wordt je zaak een pak gemakkelijker. Je hebt meer impact. Je werkt minder uren en geniet meer van je leven.

Become the best version of yourself, so that your business becomes the best version of itself, Inge Ketels

In deze Stroomversneller  laat ik je zien hoe je kan bepalen wat die enkele dingen zijn waar je op kan richten om het maximale resultaat te hebben in de minst mogelijke tijd. Zo breng je je potentieel tot uiting – in de snelste, meest resultaat gerichte en plezantste manier.

Ik deel concreet met je hoe ik mijn omzet heb verdubbeld met wat ik het allerliefste doe, hoe ik belemmeringen van de baan veeg en met krachtige focus vooruit kan. Als ik dat kan, kan jij dat ook!

Als het idee van gemakkelijker ondernemen je aanspreekt … 

En het vooruitzicht van meer impact en werken met ideale klanten je ziel en zaligheid is

Neem dan deze kans om met mij te werken in jouw Stroomversneller!

Kies snel voor je VIP beleving aan 1297€ of je gestroomlijnde versie van 497€, excl btw. Het bedrag van je investering verdien je in no-time terug!

.

Inge Ketels en deelnemers op event van Bureau Stroom in inspiratielocatie Hemelbrug voor het artikel omzetverdubbeling en sterk leiderschap

Registreer je hier voor jouw Stroomversneller 2.0!

497€ excl btw!

Ja, ik wil mijn Stroomversneller 2.0

Registreer je hier voor het VIP LIVE Stroomversneller Business Event!

Laatste plekken aan 1.297€ excl btw (KMO-portefeuille mogelijk)

Te laat! VOLZET!