Wie bezielt Bureau Stroom?

Inge Ketels bezielt Bureau Stroom

Inge Ketels van Bureau StroomMéér dan 2500 mensen begeleid

Sinds 2005 begeleidde ik meer dan 2500 mensen met vragen rond ondernemen of carrière. Door onze samenwerking halen ze meer uit zichzelf, vinden durf en rust, en zetten succesvolle, en moedige, stappen! (cijfers juni 2020).

Ik studeerde na mijn bio-ingenieurstudie, antropologie. Ik onderzocht erna uitgebreid en internationaal het werkveld van business ontwikkeling, mental coaching, cognitieve therapie,  systemisch werk, persoonlijke efficiëntie en communicatie bij bekende namen als Harry Palmer, Byron Katie, Anthony Robbins, Nisandeh Neta, Laura Babeliovsky, Jeanna Gabbelini, Brendon Burchard, Roeland Hoefsloot, Matthias Varga von Kibéd en o.a. instituten als Heartmath Benelux en Voice Dialogue Instituut Tienen.

Unieke benadering

Ik heb een innerlijke drijfveer die onophoudelijk kriebelt op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsgroei en veranderingsprocessen. Dit maakt me tot een uitgelezen groeistrateeg en veranderingsfacilitator, gepassioneerd door technieken om innerlijke verandering, geluk en succes te bewerkstelligen. Ik combineer passievol praktisch werk met efficiëntie en kwaliteit. Kwaliteit is ook gewaarborgd via continue opleiding en bijscholing.

Mijn unieke manier van kijken naar mensen en hun potentieel helpt hun om hun mindset/gedachtenpatronen te veranderen naar een positievere en meer ondersteunende kijk. Dit resulteert in meer resultaat met minder moeite! Meer energie waarborgt meer resultaat!

Van verlegen muurbloem naar enthousiaste businesscoach

Van ‘alles is moeilijk’ naar ‘wat is er mogelijk?’ Op een gegeven moment besefte ik dat ik het leven, relaties en werk moeilijk vond. En ik wilde die moeilijke kijk die ik had veranderen. Ik onderzocht hoe dat kan en ben helemaal gebeten door dit virus! Ik blijf dit boeiende thema van je leven optimaliseren, vitaliseren en energetiseren onderzoeken. Het resulteert in een positief, ondersteunend, telkens verbeterend en plezanter zicht op mezelf en de wereld.

Van verlegen muurbloem naar enthousiaste businesscoach Als student was ik teruggetrokken, verlegen, introvert en hield ik er absoluut niet van om voor een groep te staan. Ik besloot dan ook tijdens mijn universitaire studies om zeker niet de lerarenopleiding te doen, want niks voor mij. Nooit voor een groep!

Nu werk ik vaak met groepen en doe dat met veel plezier! Wat een verandering.

Ik heb mijn angsten kunnen onderzoeken, met groepen leren omgaan en er mezelf kunnen zijn en veel meer leren ontspannen in mezelf.

Loopbaanverandering om mijn volle potentieel in te kunnen zetten

Mijn vorig werk deed ik met hart en ziel. Een prachtige club mensen met heel veel gedrevenheid voor een mooi doel! Na het schrijven van een aanbesteding durfde ik toe te geven aan mijn al langer knagend gevoel. Ik kon er niet mijn volledige potentieel inzetten. Mijn specifieke ik en kwaliteiten kwamen er niet (meer) aan bod. Na RSI (muis-arm) en een burn-out was ik bereid om het roer om te gooien. Ik ben ontzettend blij met deze gedurfde stap en geniet er elke dag weer van om mijn volledige potentieel in te kunnen zetten en te kunnen groeien in de richtingen die mij interesseren. Wat ik opsteek, zelf doorwerk en op mezelf uittest, vertaal ik in praktische trajecten en coachings! Vaak kom ik dankbaar thuis voor wat ik kan doen.

Als ik dit kan, kan jij ’t ook. Ik help je er graag bij!

Bureau Stroom

Ik ben de oprichtster en zaakvoerster van Bureau Stroom. Ik heb verschillende trainingen gecreëerd zoals: Stroom in Business, Sterk Leiderschap vraagt moed, persoonlijke kracht, zelfvertrouwen, Boost your Inner Self, Mindsolutions (kracht van gedachten), dynamisch ontstressen, …

Wat zeggen mensen over Inge Ketels van Bureau Stroom als trainer of coach?

 • Goede interactie, zowel teamaanpak als individuele aanpak
 • Een motiverende coach
 • Rustgevende, overtuigende uitstraling
 • Op een gewone manier alles duidelijk uitleggen
 • Interactieve aanpak
 • Empatisch met een oprecht luisterend, aandachtig oor
 • Gevoel voor humor
 • Toffe en ontspannende manier van cursus geven

Beknopt Curriculum Vitae

 • Bio-ingenieur
 • Gecertifieerd High Level Businesscoach
 • Postgraduaat antropologie
 • Associate Consultant Galilei Outplacement en Career Services (2006-2015)
 • Gelicencieerd provider Heartmath Stress reductie programma en Zone performance programma
 • Gelicencieerd Avatar master/wizard (beliefmanagement, emotionele integratie, coaching)
 • Gegradueerde aan de School van Byron Katie (the Work)
 • Communicatietrainingen
 • Voice Dialogue facilitator training
 • Creatief agoog basis, kunstzinnig dynamisch coachen basis
 • Systemisch werk
 • Intensieve opleidingen in taichi, wuxikung, buxi-healing (relaxatie en ontspanning), taichi for arthritis, taichi voor senioren,…

Mark Magazine nov 2016

Het merk IK 5 manieren voor efficiënte feedback. Klik hier om artikel te bekijken.

Knack Carrièregids 2016

Knack Carrièregids 2016 – Op cursus Zelfvertrouwen. Jouw durfspier is aan het powerliften’ door Gerlinde De Bruycker Kan je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Dan is er goed nieuws: zelfvertrouwen valt te leren! Download hier het artikel. Artikel in Knack Carrièregids 2016 door Gerlinde De Bruycker

Knack Carrièregids 2015

Inge Ketels en Katrin Van de Water in Knack Carrièregids (november 2015). 
Weer fluitend naar het werk.

Veel mensen rollen na hun studies een bepaalde job in, om die dan veertig jaar lang uit te oefenen. Ze hebben nu eenmaal expertise opgebouwd in dat domein. Toch durven steeds meer werknemers hun carrière een totaal andere wending te geven. “We evolueren van een baan voor het leven naar een leven vol banen”, klinkt het.

Overige

 • 21/04/2011: Radio 2, De madammen, ‘Ik ben niets waard. Over zelfbeeld en zelfvertrouwen’.
 • 14/02/2011: De Kwaliteitskrant, Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg, Artikel ‘Derde Oog. Waarderend onderzoek’,
  Bekijk pdf
 • 3/04/2007: Flair, Artikel ‘De spiegel: vriend of vijand?’ Kun je anders naar jezelf leren kijken?