Loop je weleens tegen het volgende aan:

 • Je vindt alles wat je doet maar gewoon. Je kan niks bijzonders, vind je.
 • Zelfvertrouwen en opkomen voor zichzelf zijn vaardigheden die je graag zou willen ontwikkelen.
 • Je laat mogelijkheden vaak schieten. Eigenlijk zie je ze zelfs niet. Je hebt ’t idee dat wat je wil, je toch niet lukt.
 • Je toekomstbeeld heeft weinig glans.
 • Je legt de lat vaak hoog, ben perfectionistisch.
 • Je hebt het idee niet goed genoeg te zijn of te weinig te kunnen/hebben en daardoor onvoldoende hoogte te krijgen van eigen competenties
 • Contact maken met anderen vind je soms moeilijk
 • Je piekert veel.
 • Je praat negatief tegen jezelf. Je richt je meer op dingen die nog niet af zijn, problemen, moeilijkheden, mislukkingen en wat er nog niet is.
 • Je denkt makkelijker aan voorbeelden van wat niet gelukt is, dan aan successen.

Een tekort aan zelfvertrouwen heeft een negatieve impact op carrière, relaties, welzijn en zelfbeeld. Je ziet minder kansen. Je benut mogelijkheden niet, omdat je niet durft of (te) lang twijfelt. Mensen lijken je niet helemaal te zien staan. Contacten en relaties missen iets. Wat in je zit, komt niet volledig tot uiting. Je potentieel blijft, pijnlijk soms, zitten. Ook je genieten van ’t leven is minder dan dat ’t zou kunnen zijn.

Dit audioseminar helpt je om je zelfvertrouwen te vergroten, waardoor dat je je beter voelt in jezelf en meer bereikt in je leven.

Voel je je onzeker? Durf je geen contact leggen? Ontbreekt het je aan moed om die stappen te zetten die nu belangrijk zijn? Ben je kritisch naar jezelf? Blijf je peikeren of twijfelen?

Dat hoeft echter niet zo te zijn. Met dit programma leer je om je zelfvertrouwen op te bouwen en te behouden, continu!

Zo kan je makkelijker je talenten tot uiting brengen, werk doen dat je graag doet, toffe contacten hebben, je ideale levensstijl realiseren en genieten van jezelf en je leven.

Uit de vele reacties van eerdere cursisten weet ik dat deze aanpak werkt! Mensen gaan hun sterktes zien, makkelijker contact leggen, meer durven, zichzelf meer waarderen, anders denken over zichzelf en hun situatie. Ze bereiken gemakkelijker hun doelen.

Resultaten die je mag verwachten:

 • Je voelt je gewaardeerd en merkt zelf de goede dingen op die je doet
 • je weet dat je impact hebt en van betekenis bent voor veel mensen
 • je durft gemakkelijker stappen te zetten en dingen te ondernemen
 • je hebt een positieve mindset opgebouwd en weet die te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat je sterker overkomt, een positieve uitstraling hebt en makkelijker bereikt wat je wil.
 • je legt makkelijker contact
 • je staat positief in het leven en bekijkt situaties vanuit een gunstig perspectief. Zo bouw je constructief mee aan een prettig leven!

bouwen aan je zelfvertrouwen

Ja, geef me die bouwstenen voor Zelfvertrouwen!

Beschrijving

In ‘bouwen aan je zelfvertrouwen’ leer je de basis van zelfvertrouwen. Je krijgt inzicht in wat zelfvertrouwen ondermijnt en wat het opbouwt. Zo heb je telkens opnieuw de tools in handen om je eigen platform van zelfvertrouwen te behouden.

Leer hoe je je zelfvertrouwen vergroot, met gemak meer bereikt, en een sprong in je goed voelen kunt realiseren!

Starten

Bestel nu en je kan direct starten! Je krijgt onmiddellijk toegang tot de online leeromgeving, van zodra je betaling in orde is.

Beschrijving online training ‘bouwen aan je zelfvertrouwen’

In ‘bouwen aan je zelfvertrouwen’ leer je de basis van zelfvertrouwen. Je krijgt inzicht in wat zelfvertrouwen ondermijnt en wat het opbouwt. Zo heb je telkens opnieuw de tools in handen om je eigen platform van zelfvertrouwen te behouden.

Leer hoe je je zelfvertrouwen vergroot, met gemak meer bereikt, en een sprong in je goed voelen kunt realiseren!

Ben je actief, gemotiveerd, en wil je graag:

 • Makkelijker bereiken wat je wil?
 • dat je je gelukkig voelt over en in jezelf?
 • dat je makkelijker contact kunt leggen met andere toffe mensen?
 • Makkelijker opkomen voor jezelf?
 • Op een constructieve manier om gaan met kritiek?
 • Durf en lef hebben om die stappen te zetten die nu voor je belangrijk zijn?

Voor veel mensen is dit de realiteit: een noodzakelijke dosis zelfvertrouwen hebben, is niet altijd gemakkelijk.

De grootste uitdaging is om je zelfvertrouwen op te bouwen en te behouden, continu! Vandaag wil je graag je talenten tot ontwikkeling brengen, werk doen dat je graag doet, toffe contacten hebben, je ideale levensstijl realiseren. Wat komt daarvan in huis? De realiteit valt nogal eens tegen…

De meest voorkomende problemen van een gebrek aan zelfvertrouwen zijn:

 • dat je je vergelijkt met anderen en concludeert dat je te kort schiet
 • dat je onbewust besluit dat je er maar niet aan moet beginnen (want het gaat toch niet lukken)
 • dat je al maar meer vraagt van jezelf. Nu nog dit, nog dat. Het stopt nooit en het is nooit genoeg.
 • Je meent te weten wat anderen van je denken. En dat is blijkbaar doorgaans negatief
 • Je denkpatronen ondermijnen je eigenwaarde.

Maar dat hoeft niet zo te zijn! Stel je voor dat je situatie zo is:

 • Je voelt je gewaardeerd en merkt zelf de goede dingen op die je doet
 • Je weet dat je impact hebt en van betekenis bent voor veel mensen
 • Je durft gemakkelijker stappen te zetten en dingen te ondernemen
 • Je legt makkelijker contact
 • Je staat positief in het leven en bekijkt situaties vanuit een gunstig perspectief. Zo bouw je constructief mee aan een prettig leven!

Wat is er voor nodig om dit te bereiken? Er zijn drie oplossingen.

1. Leer hoe je zelfvertrouwen werkt

Om op lange termijn zelfvertrouwen te behouden, is het belangrijk om de oorzaken te herkennen van een kelderend zelfvertrouwen. Mensen die zich goed voelen in zichzelf weten hoe ze (mentale en emotionele) systemen kunnen toepassen om hun zelfwaarde (telkens opnieuw) op te bouwen.

​2. Maak je systemen eigen om je zelfvertrouwen te behouden

Het geheim van iemand met zelfvertrouwen is – naast een dosis doorzettingsvermogen – kennis en vaardigheden op het gebied van hoe je binnenste en je denken werkt. Iedere keer blijkt dat de meest succesvolle mensen niet degenen zijn met het meeste diploma’s, vakmanschap of talent. Het zijn degenen die weten hoe ze hun vaardigheden kunnen inzetten, dwz niet wat ze in huis hebben, maar hoe ze het inzetten bepaalt het verschil.

​3. Kies mentors om je te begeleiden

Bouwen aan je zelfvertrouwen is moeilijk in je eentje. Kies mentoren die zelf aantoonbaar gegroeid zijn in hun zelfvertrouwen, en die je kunnen leren hoe je ook zelf kan groeien.

bouwen aan je zelfvertrouwen

Ja, geef me die bouwstenen voor Zelfvertrouwen!

Waarom schreven anderen in voor deze cursus?

 • “Ik wil graag meer in mezelf geloven, tevreden zijn met mezelf, vertrouwen in mezelf”
 • “Ik wil graag durven opkomen voor mezelf. Een standpunt innemen en me niet laten ompraten, me niet laten beïnvloeden. Minder schrik hebben voor anderen als ik mijn mening uit.”
 • “Ik voel me schuldig als ik nee zeg.”
 • “Ik vind iedereen beter en kleineer mezelf.”
 • “Ik twijfel wat ik moet doen. Ik vind het moeilijk om beslissingen te nemen. Ik trek mezelf in twijfel.”
 • “Ik ben bang wat de anderen denken.”
 • “Ik vind sollicitaties, recepties, grote groepen,… eng. Ik vind het vreselijk als ik iets moet zeggen.”
 • “Iedereen moet me graag willen”

Wat krijg je bij inschrijving?

5 audioseminars in mp3 formaat per mail (als link). Je kan ze zo beluisteren of downloaden naar je mp3 speler om te luisteren wanneer jij wil.

Het programma omvat 5 audio-sessies van 45 à 55 minuten. In deze audioseminars van meer dan 45 minuten krijg je essentiële nieuwe ideeën, praktische informatie, tips en tools voor je zelfvertrouwen. Deze audiobestanden kun je op je MP3-speler laden of gewoon via je computer beluisteren, op het moment dat jou uitkomt.

Een bonus meeting van 60 minuten waarop je inbelt via je computer.

Je kan daarin al je vragen aan mij kwijt.

5 keer elk audioseminar in pdf formaat.

Handig als je visueel bent ingesteld en je ’t nog eens wil nalezen. Dit bevordert de optimale kennisoverdracht. Hierdoor kun je het maximale halen uit ieder seminar en meteen met het geleerde aan de slag.

Bij elk van de 5 audioseminars een pdf met oproep tot actie.

Een praktisch overzicht met oefenmogelijkheden voor de volgende week, waaruit je kan kiezen welke acties je wilt ondernemen.

Bonussen bij de audioseminars(mp3-luisterstukje, artikel, test,…)

Als bonussen vind je bijgesloten: ’n checklist,extra informatie, een verwijzing naar een songtekst of naar een verhelderend you tube filmpje, een extra oefening of visualisatie. In totaal zijn het 6 sessies, waarvan 5 audiosessies en 1 bonus-meeting van 90 minuten

Hoe werkt het audioseminar Bouwen aan een Stralend zelfvertrouwen?

Wat heb je nodig voor een audioseminar? Een computer, internetverbinding en een koptelefoon of luidsprekers.

Wanneer begint het programma? Direct. Je krijgt week na week de link naar de mp3’s en het werkmateriaal. Zo kan je gelijk aan de slag en word je ook wekelijks eraan herinnerd het materiaal te gebruiken. De afspraak voor de online-meeting wordt je later doorgegeven, zodat je ruimte hebt om eerst te oefenen met het materiaal.

Ik heb nu even geen tijd, kan ik ook later met de sessies aan de gang? Ja, zeker! Download de mp3’s en het materiaal als je mijn mails ontvangt en gat er mee aan de slag op het moment dat het je het beste uitkomt!

Hoe lang duurt het programma? Antwoord: Je krijgt 5 sessies in je mailbox en er is één bonusmeeting. Je verwerkt en integreert het materiaal in jouw tempo.

Het voordeel van werken met mp3’s is dat het je geen extra tijd hoeft te kosten. Je kan ernaar luisteren als je in de tuin werkt, auto rijdt, aan het strijken bent,…

Virtuele trainingen

Nog even voor alle duidelijkheid, omdat virtuele trainingen een relatief nieuw fenomeen zijn in België. Dit audioseminar vindt volledig online plaats. Je krijgt alle info in je mailbox, je kan het downloaden, de meeting gebeurt via je computer (dus je hebt een microfoon en luidsprekers of een koptelefoon nodig).

​De ondersteuning die je krijgt, met krachtige audio sessies, ondersteund door het juiste materiaal, zorgt ervoor dat je de nodige informatie optimaal tot je kan nemen. ’t Werkt.

Bovendien bespaart het je reistijd en reiskosten. De tijd die hierdoor over blijft, kun je vervolgens inzetten om inhoudelijk aan de slag te gaan met alle informatie!

Wat is de inhoud van de sessies?

Sessie 1: Zicht op het kritische stemmetje in je

Sessie 2: Bouw een platform van zelfvertrouwen, leer jezelf waarderen en positiever naar jezelf kijken

Sessie 3: Leer onprettige gedachten los te laten, ontwikkel een andere kijk

Sessie 4: Bevrijdend denken, relativeren en de juiste verantwoordelijkheid nemen

Sessie 5: Vorm beperkende normen om. Maak je eigen actieplan voor een stralend zelfvertrouwen

Opvolgingssessie: Bonusmeeting. Stel al je vragen aan me! De datum voor de bonusmeeting wordt gaandeweg aan je doorgegeven.

bouwen aan je zelfvertrouwen

Ja, ik schrijf me in!

Wat zeggen anderen?

Op het werk merk ik dat ik sneller vragen stel als er iets niet lukt of als ik ergens met vragen zit. Ik durf meer contact te leggen met collega’s, waar ik dat vroeger niet durfde. Ook merk ik dat als ik mezelf voorneem dat ik iets kan, ik het ook daadwerkelijk tot een beter einde breng, dan als ik er al meteen vanuit ga dat ik het niet kan.

K.B.Heusden-Zolder, Mei 2012

Ik heb een nieuwe job! In de sollicitatieperiode maakte uw cursus actief deel van de voorbereidingen van een gesprek. Het leven is aangenamer geworden. Ik blijf luisteren in de auto. De positieve return uit de entourage is onmiddellijk voelbaar en zichtbaar. Waarvoor dank Inge!!!

M.C.Opvelp, Mei 2012

Ik krijg de CD’s niet meer terug van mijn dochter. Ze luistert er heel veel naar.

M.T.

Inge Ketels

PS. Dit audioseminar ‘Bouwen aan een stralend zelfvertrouwen’ maakt echt een wezenlijk verschil voor jou, je werk en je leven doordat je met een andere blik naar je jezelf zult kijken. Mis die kans niet!

Disclaimer: Iedere inspanning is geleverd om het programma en zijn potentie accuraat weer te geven. Het succes van iedere individuele deelnemer is echter afhankelijk van zijn/haar achtergrond, toewijding, persoonlijke ontwikkeling en motivatie.

Ja, geef me die bouwstenen voor Zelfvertrouwen!