Grote impact Sterke communicatie!

Herken je jezelf hier in?

Veel mensen hebben baat bij ‘Grote impact Sterke communicatie’. Herken jij je hier in? Dan kan het ook voor jou erg van pas komen en je leven heel wat makkelijker maken!

 • Kost samenwerken met bepaalde personen je veel moeite?
 • Snap je die ander niet? Vind je geen aansluiting om te communiceren?
 • Wat je zegt, komt niet aan bij de ander. Het frustreert je.
 • Wil je leren hoe je beter kan communiceren, zodat je efficiënter kan samenwerken? Een beter team kan vormen, met collega, baas of partner?
 • Wil je een zicht krijgen op welk type jij bent? En welk type de personen rond je zijn, zodat je wat je zegt kunt afstemmen? Zodat men je beter begrijpt? Zodat je meer impact hebt?
 • Vind je presenteren lastig?

De training ‘Grote impact Sterke communicatie’ helpt je daarbij

 • Leer hoe je makkelijker je ideeën verkoopt, zodat je impact vergroot.
 • Eenvoudiger aangeven wat je belangrijk vindt, zodat je relaties makkelijker verlopen.
 • Vind de weg om het deurtje van de ander te openen, zodat je een echtere, verbindende communicatie kan tot stand brengen.
 • Via je communiceren kan je de kracht van je kwetsbaarheid meer inzetten.

Deze training bestaat uit:

 • Feedback geven en verbindend communiceren
 • Persoonlijk profiel: zicht op je type, je communicatievoorkeur en hoe andere je zien
 • Hoe je effectief kan communiceren, ook met mensen van een andere planeet

Feedback geven en verbindend communiceren

Ook al heb je een opmerking, je geeft die niet altijd. Wie weet bots je op weerstand of een scheef gezicht. Je laat ’t dan maar. Nochtans is het niet zoals je echt wilt dat het gaat en weet je dat er mogelijkheden voor verbetering blijven liggen.

Feedback is onmisbaar als je met anderen samenwerkt. Want enkel zo weet je precies van elkaar wat wordt verwacht en wat niet. Ook helpt constructieve feedback om bij te leren, mensen te motiveren, en je eigen blinde vlekken te ontdekken.

Het deskundig geven en ontvangen van feedback vraagt echter wat aandacht. Anders vat iemand het snel op als kritiek of een teken van falen. In de goede zin van het woord bevordert feedback werkresultaten, onderlinge relaties, sfeer, zelfkennis, kennis van anderen. Iemand leert sneller! In deze dag leer je een aantal technieken om op een verbindende manier effectief feedback te geven. Het voordeel van een techniek is dat het je houvast geeft en voorkomt dat je in valkuilen terecht komt.

Door te oefenen leer je je eigen reacties kennen, het effect hiervan op de ander en leer je hier effectiever mee om te gaan. Het observatievermogen wordt vergroot en je wijze van communiceren verbetert. Deze workshop is vooral praktisch gericht, zodat je er meteen mee aan de slag kan.

Persoonlijk profiel: eindelijk inzicht in hoe anderen je zien!

Persoonlijk profiel: persoonlijk inzicht helpt om jezelf en anderen beter te begrijpen. Je krijgt een compleet beeld van hoe je je zelf ziet, hoe anderen je zien, inclusief sterke eigenschappen en ontwikkelpunten. Dit maakt dat je eindelijk weet hoe anderen je zien. Dit zelf-inzicht is een belangrijk element om je persoonlijke ontwikkeling op een positieve manier te sturen. Hier vind je meer info over de profieltest van Personal Color

Een van de beste manieren om meer over jezelf te leren is feedback van anderen krijgen. Hoe ziet de wereld jou? Wat denken anderen van jou?

Feedback helpt je je oogkleppen af te zetten, de realiteit te erkennen en jezelf te zien zoals je echt bent.

             – Dave Dillon, CEO Kroger

Hoe je effectief kan communiceren met mensen van een andere planeet!

In deze trainingsdag leer je jezelf en anderen beter begrijpen. Je krijgt zicht op je eigen communicatievoorkeur, de voorkeuren van anderen en wat effectieve en ineffectieve communicatie is. Dit geeft je inzicht, zodat je je communicatie kan afstemmen. Hierdoor boek je sneller resultaat en vergroot je impact. Het maakt je relaties en samenwerking makkelijker. Deze dag is goud waard, omdat het zoveel duidelijk maakt! Deze dag is goud waard, omdat het zoveel duidelijk maakt!

If you think you’re too small to have an impact, try going to bed with a mosquito in the room

                – Anita Roddick

Wanneer vindt de training plaats?

Deze training vindt plaats in het najaar 2020!

Wat is de waarde van deze training?

Samenvattend, deze training ‘Vergroot je impact, verdiep je communicatie!’ omvat 3 onderdelen, die lopen over 2 trainingsdagen. Het persoonlijk profiel maak je op, in de maand vooraf aan de communicatie-training.

Omdat ik het beste resultaat voor mijn klanten beoog, maken deze trainingsdagen ook deel uit van een sterk traject. Ik spreek je graag als je interesse hebt. Je kan je alvast inschrijven en dan stem ik verder snel met je af!

Ik zou de training aanraden aan anderen omdat het een goede mix is van zelf uitproberen en “theoretische” toelichting. Ik hou nu meer rekening met de verschillende manieren van leren in een presentatie, waardoor ik meer effect sorteer.
M.M., Agentschap Ondernemen
Professioneel gegeven. Ik ervaar meer zelfvertrouwen bij presenteren. Niet enkel theorie, maar zelf aanpakken
L.M., Agentschap Ondernemen

Schrijf je nu in!

Individueel
Zelfstandige
Organisatie

Subsidie via KMO-portefeuille is mogelijk. Vraag naar voorwaarden voor RES.

Contacteer mij gerust bij vragen!

Ik zag in hoe ik mijn standpunten op een duidelijke, krachtige manier kan overbrengen. Deze training helpt me omgaan met verschillende types van mensen. Personal color vond ik zeer boeiend, nuttig en leerrrijk. Top!
B.
Voorheen gaf ik zelf geen feedback. Ik gaf voor een evaluatiegesprek mijn punten door aan mijn leidinggevende en die deed er niks mee. Frustrerend. Nu heb ik twee minder goede evaluatiegesprekken voorbereid, met behulp van de cursus…. Goede handleiding komt nu van pas. Thanks!
Anoniem
Mijn communicatie is met de aangereikte tools een stuk effectiever geworden. Ik leerde om positief te beginnen, het effect te benoemen en vragen te stellen. Klinkt simpel, vraagt toch aandacht!
Anoniem
De aanpak van mijn presentaties is verbeterd. Ze zijn minder stresserend voor mezelf én interessanter voor mijn publiek.
R.N., Agentschap Ondernemen
De training “Impact in je communicatie” vond ik super. Een dag die mij bijblijft omdat ik er super enthousiast van naar huis reed. Het heeft mij heel wat gebracht. Het begon al super spannend met het uitzoeken van mensen aan wie ik wilde/durfde vragen om een vragenlijst rond mijn persoonlijkheid in te vullen. De uitleg over de diverse types van persoonlijkheid en de indeling in kleuren boeide me. Wel vreemd, want in een hokje geplaatst worden, dat “haat” ik. Deze kleurenanalyse had helemaal niks met hokjes denken. In tegendeel het gaf heel wat inzichten en AHA’s. De workshop werd alsmaar boeiender met het toelichten en oefenen van communicatie via deze kleurentypes. Dit gaf een ander beeld over communicatie en conflicten. Ah!! Daardoor gaat het soms zo goed én daardoor gaat het soms zo fout. Wat een verheldering en hoe anders communicatie loopt en kan lopen door deze inzichten. Wat mij betreft een aanrader 🙂
Anne Groffils

Veelgestelde vragen

Zie bovenaan voor de al vastgestelde trainingsdata.

Tuurlijk. Daaruit steek je op dat moment ook wat op. Maar het verschil zit hem in de toepassing. Pas je het dan ook echt toe, na het lezen van een boek?

Het voordeel van een trainingstraject is dat je de tools samen doorneemt, ze kan toepassen, en zo er inzicht in krijgt. Daardoor blijft er meer hangen en kan je er gelijk mee aan de slag.

Je krijgt ook tools die ik in mijn eigen leven toepas. Ze zijn getest op resultaat en klantvriendelijkheid ;-). Het is een bundeling van tools die je niet terugvindt in boekjes. Ikzelf heb ervoor verschillende trainingen  gevolgd, vanuit verschillende invalshoeken. Je krijgt dus, wat mij betreft, het beste aangeboden. Een werkende mengeling!

We zijn met maximaal 12 deelnemers, minimaal 4.
Het fijne van een groep is dat je gelijkgestemde mensen tegenkomt, dat je je kan herkennen, dat je veel van ze kan leren. Een ander stelt soms een vraag waar jij ook mee zit. Je profiteert dan mee van het antwoord. Er zijn altijd toffe mensen bij, die bij je passen en die je inspireren of waar je energie van krijgt.
Voor een training als deze, is in groep volgen het meest effectieve dat er is.
Volgens mij werkt dat niet. Of je beslist om te groeien in je communicatie, of je blijft thuis. Door te investeren in een traject, kom je makkelijker in actie. Zo zorg je zelf dat het werkt voor je. Maak een keuze en ga er voor!
Ja dat kan. Je kunt kiezen uit 2 verschillende opties: in één keer betalen of in 3 keer.
Ben je zelfstandige of schrijf je in via je werkgever, neem dan even contact op. Er is een mogelijkheid tot subsidie! Heb je hier vragen over, mail me dan.
Ja, zeker. Dat gebeurt heel vaak. De werkgever betaalt het tarief voor bedrijf. Laat weten als we je kunnen helpen met informatie om je werkgever uit te leggen wat jij als medewerker hebt aan dit traject.

Investeren in jezelf is heerlijke me-time!

Je investeert inderdaad in jezelf. Je maakt een eigen communicatieprofiel op én je krijgt 2 dagen waardevolle training.

Wat is de kost als je niets doet?

 • Blijven zwijgen en ergernis oppotten, terwijl een beetje goede feedback de situatie makkelijk kan veranderen.
 • Je communicatie kunnen afstemmen of steeds dezelfde fouten maken.
 • Een juist zicht op jezelf, je communicatievoorkeur, je sterke punten, je ontwikkelpunten of een mistig beeld zonder feedback.

Waar kies je voor?

Klik hier als je eerst nog een adviesgesprek wil.

Ja ik doe mee! Schrijf je in bij het inschrijfblok!