Sta sterk, vanuit je positief zelfbeeld!

Boost your Inner Self. Waarom? Herken je dit?

 • Je aandacht gaat naar wat je niet leuk vindt aan jezelf, naar wat je (nog) niet goed vindt. Je eigen minpunten. Daar pieker je vaak over.
 • Onbewust vindt je jezelf, en daarbij ook wat je doet, niet goed genoeg. Misschien wel minderwaardig. Je trekt jezelf, en wat je te bieden hebt, in twijfel.
 • Regelmatig denk je zelf: ‘wat kan ik nu eigenlijk? Wat heb ik een ander te bieden?’
 • Je weet dat je jezelf belemmert. Voor jezelf opkomen of je diensten goed verkopen is daardoor heel lastig.
 • Ook lichamelijk merk je dat het niet echt goed gaat. Je zit niet lekker in je vel.
 • Doordat je nooit echt tevreden bent met jezelf en hoe het nu gaat, geniet je niet van je leven.

Veel mensen weten wel dat ze het anders willen, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Of hoe ze moeten beginnen. Als je geen actie onderneemt, gaat er niets veranderen. De toekomst ziet er niet rooskleurig uit, eerder vaal en kleurloos. Je zou zo graag willen zien dat het er kleurrijk uitziet, waarbij jij lekker in je vel zit en je potentie echt tot uiting komt.

Daarvoor moet je in actie komen!

Geloven in jezelf en jezelf waarderen maakt heel wat mogelijk in je leven. Je kan jouw bijdrage, of het in werk is of als onderneemster, beter zien. Je kan makkelijker voor jezelf opkomen. Vragen voor je waarde. Succesvol zijn. Je ideeën lanceren. Impact hebben.

Doorgaans hebben we dit niet geleerd. En houden we ons klein. Onzichtbaar en bescheiden.

En daardoor blijft jouw doorbraak uit…

Want hoe doe je dat? Jezelf waarderen? Durven zichtbaar zijn?

Dit moment is een goed moment om de stap te zetten om de persoon te worden die je graag wilt zijn en die je verdient om te zijn. Zodat jij kan stralen. Zodat wat je doet kan opgemerkt worden. Time to shine!

Boost your inner self

betekent je eigenwaarde, je zelfvertrouwen, je zelfbeeld, en je zelfliefde vergroten… Want daar start het mee. Als jij en wat je doet er volledig mag zijn, dan kan je stralen.

Die liefde voor jezelf, en voor wat je doet, begint bij onszelf… Zo staat onze kwaliteit van liefde voor anderen in verhouding tot de kwaliteit van zelfliefde.

Wat leer je in dit jaarprogramma?

 • jezelf kennen via kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen, zodat je weet wie je bent en je makkelijker naar buiten kan komen met je sterke punten.
 • je staat letterlijk en figuurlijk sterker, zodat je met je geloof in je eigen kunnen, zichtbaar kan zijn, meer impact hebt én meer kan verdienen.
 • krijg inzicht in je emoties en laat onprettige emoties makkelijk los, zodat je jezelf niet meer hoeft tegen te houden.
 • buig je negatieve gedachtespiraal om in een positieve, waardoor dat het telkens makkelijker wordt om succesvol te zijn

Gedurende het jaarprogramma ‘Boost your Inner Self. Your time to shine’ krijg je een aanbod van diverse relevante technieken, die je ondersteunen en inspireren om de voor jouw beste resultaten te halen.

Om je op een goed tempo te kunnen helpen, zodat jij voldoende tijd hebt om er ook echt iets mee te doen, krijg je elke week een inspiratieprik, die je helpt je zelfbeeld een boost te geven en je zelfwaarde te vergroten, waarbij je ook de vertaalslag maakt naar je werk/zaak. Zo kan je stralen en krijg je de waardering die je verdient.

Elke week heb je in ongeveer 5 à 15 minuten je nieuwe inspiratie tot je genomen. Dat kan je gemakkelijk ergens inpassen. Heb je méér ruimte en wil je méér, dan kan je er diepgaander mee aan de slag.

Resultaten die je kan verwachten?

 • Jezelf waarderen om wie je bent, zodat je mogelijkheden kan zien, die je nu nog niet ziet
 • Duidelijk contact met je kwaliteiten, zodat je 100% staat achter jezelf en wat je kan
 • Zicht op hoe je je zelfbeeld en eigenwaarde telkens positief kan beïnvloeden, waardoor je grootsere stappen kan zetten
 • Stralende eigenwaarde, aantrekkelijkheidsgevoel en positief zelfbeeld, wat je aantrekkelijk maakt om mee samen te werken. Of het nu klanten, collega’s of opdrachtgevers zijn.
 • Meer durf en zin in je leven, waardoor je succesvoller bent
 • Meer houden van jezelf, waardoor je makkelijker stopt met wat niet meer bij je past.
 • Hogere energie, waardoor je makkelijker een groeisprong maakt
 • Verminder onzekerheid, spanning en stress, waardoor dat je geniet!

Dit exclusieve jaarprogramma geeft je:

 • 52 weken inspiratie en tools, video’s, krachtige teksts, checklists,…
 • zodat je die persoon kan worden die je wil zijn
 • en het leven kan leiden dat je verdient te leven

Waarom schreven anderen in voor dit jaarprogramma?

“Ik vergelijk me teveel met anderen” “Ik heb moeite om echt voor mezelf te gaan staan” “Ik wil minder negatief denken.” “Ik wil meer open zijn.” “Ik wil meer vertrouwen in mezelf en anderen.” “Ik voel de druk om aan de verwachtingen van anderen te moeten voldoen.” “Ik moet zoveel. Dat geeft spanning.” “Ik wil me beter voelen in alle situaties en met iedereen. Ik wil meer grenzen kunnen aangeven.” “Ik voel angst om het verkeerd te doen.” “Ik kan moeilijk loslaten.”…

Ja, ik wil dit jaarprogramma!

Omdat ik graag wil dat méér professionals, onderneemsters, potentials hun waarde zien en impact kunnen hebben in hun omgeving, bied ik dit jaarprogramma aan voor de investering van slechts 397€ exclusief btw.

Weet je dat je meer gebaat bent met individuele coaching en een life moment, kies dan voor je VIP-optie, waarin we, naast dit jaarprogramma, samen één dag je zelfleiderschap en zelfvertrouwen versterken en ik (of een coach uit mijn team) je helpt met blokkades te doorbreken en je zelfbeeld of leiderschap te boosten!

Blijf niet langer in de schaduw van anderen staan! Boost je inner Self. Your time to shine. Sta sterk met je positief zelfbeeld!

Boost your inner self. Your time to shine!

397excl. BTW
 • Traject zoals hierboven beschreven: jaarprogramma met wekelijkse mail, 52x

VIP Boost your inner self. Your time to shine!

997excl. BTW
 • Jaarprogramma, 2u power coaching
 • Je ticket voor live trainingsdag Be Brilliant
 • Bonus: MP3’s van POWER CD’s

Sterk Leiderschap

2497excl BTW. Instap enkel na scan-gesprek
 • Programma met 3,5 live dagen, online training, 4u power coaching, master mind
 • Bonus: incl. MP3’s en 4 CD’s ‘Kracht van gedachten’, ‘Sterk in je schoenen staan’, ‘Innerlijke Rust’ en ‘Leven vanuit je hart’
 • Bonus: incl. 40€ waardebon Biofeedback-apparaat

Nu zelfs met 4 bonussen

1. Schrijf met twee in, dan krijg je allebei de bonus ‘Toegang tot zelfliefde. Onvoorwaardelijk. Breek door naar verbazingwekkende veranderingen. In een mum van tijd’ (waarde 197€). Simpelweg me even mailen, nadat je samen bent ingeschreven, met vermelding van jullie namen!

2. Een facebookgroep waar je, een jaar lang, al je vragen in kan stellen, een buddy kan vinden, feedback kan krijgen van andere deelnemers,… (waarde 300€)

3. Een overzicht van alle materiaal in de knowledgebase Sterk Effect. Voor altijd voor je toegankelijk (zo lang als Bureau Stroom bestaat. En dat is nog lang…) (waarde 600€)

4. Extra bonus: stel je vragen en help je anderen in de facebookgroep, dan krijg je van mij een persoonlijke individuele coachsessie tijdens of op het einde van je jaarprogramma! (waarde 200€)

De totale waarde van enkel deze 4 bonussen is 1297€, 3 keer meer dan wat je nu investeert in dit jaarprogramma.

Goed of goed?

Referenties

Ik zat heel slecht in mijn vel. Ik had een vrij negatief zelfbeeld en wou hier echt iets aan doen.
Ik vond me ook niet goed genoeg. Liep op de tippen van mijn tenen. Perfectionistisch. Sterk overspannen, richting burn out.
Ik heb veel gehad aan dit programma. Ik vond het leerrijk en leuk.
Het gaf me veel inzicht. Elke dag pas ik oefeningen, kleine dingen toe. Als een soort kleine rituelen, en ik voel me heel veel beter. Ik blijf er ook oog voor hebben.
Heel erg bedankt.

— Ramona

Ik vind het prachtig wat je brengt. Een mooi voorbeeld ook: ik gebruik je cd’s regelmatig, tijdens de afwas! Ik heb dat heel lang gedaan. Het heeft me geholpen echt een draai te maken in mijn hoofd. Hierdoor kon ik opstarten als zelfstandige en echt voor mijn nieuwe richting gaan. Goed is goed genoeg! Het hoeft niet perfect te zijn!

— Nadia V.
Ga naar pagina: 1 2

Ik sta positiever in het leven nu. In september ben ik alleen gaan wonen (gescheiden). Door dit traject, een carrièrecoach en doen wat ik graag doe, voel ik me beter. De voorbije weken heb ik veel minder last van dipjes. Gebeurt het toch eens, dan voel ik me niet rotslecht, zoals ervoor.

— Sofie M.

Ik zat heel slecht in mijn vel. Ik had een vrij negatief zelfbeeld en wou hier echt iets aan doen.
Ik vond me ook niet goed genoeg. Liep op de tippen van mijn tenen. Perfectionistisch. Sterk overspannen, richting burn out.
Ik heb veel gehad aan dit programma. Ik vond het leerrijk en leuk.
Het gaf me veel inzicht. Elke dag pas ik oefeningen, kleine dingen toe. Als een soort kleine rituelen, en ik voel me heel veel beter. Ik blijf er ook oog voor hebben.
Heel erg bedankt.

— Ramona

Ik vind het prachtig wat je brengt. Een mooi voorbeeld ook: ik gebruik je cd’s regelmatig, tijdens de afwas! Ik heb dat heel lang gedaan. Het heeft me geholpen echt een draai te maken in mijn hoofd. Hierdoor kon ik opstarten als zelfstandige en echt voor mijn nieuwe richting gaan. Goed is goed genoeg! Het hoeft niet perfect te zijn!

— Nadia V.

Ik had een fysische alarmbel gehad en was een aantal maanden thuis. Het klikte niet met mijn bazin. Ik zag mezelf steeds als een mindere. Anderen kunnen het beter uitleggen. Ik kan het niet overbrengen.
Ik wilde niet opnieuw in hetzelfde terechtkomen. Er moet iets veranderen. Ik ben perfectionistisch en ik dacht dat iedereen zo in elkaar zat.
Ik heb veel aan dit traject gehad. Het is behaphaar. Op mijn eigen ritme, dat ging heel goed. Veel beter dan bij andere opleidingen, waar ik het gevoel heb achter te lopen, of er niets mee te kunnen doen.
Ik heb ook mijn eigen volgorde uitgestippeld, nauw aansluitend bij wat ik nodig had en wilde.
Dit traject deed deugd. Ik heb op een gestructureerde manier veel over mezelf nagedacht en over mezelf gepraat. De oefeningen zijn leuk. Die connectie tussen het mentale en lichamelijke helpt me. Doordat ik me zekerder voel, voel ik me steviger staan. ‘Ik ben een evenwaardige collega.’ Ik ben niet minder, daar werd ik me meer van bewust.
Ik heb meer energie en drive.
Het is leuk om me zelf zo te zien veranderen. Ik geef nu mezelf mijn eigenheid, in plaats van volgens een norm te leven.
Laatst merkte een collega een fout op in een presentatie. Vroeger was ik er over gevallen, had ik me lang slecht gevoeld, zou ik piekeren over: ‘wat gaan ze denken?’. En nu vond ik het een goede meeting. Ik ben het erna vergeten. Ik paste het gewoon aan. Iedereen maakt fouten.

— Marijke v. R.
Ga naar pagina: 1 2