Meer verdienen in minder tijd met meer vervulling

GOED VOOR JEZELF ZORGEN ALS ONDERNEMER EN LEIDER

Inge Ketels foto Knack magazineWil je graag meer klanten? Andere klanten? Vanzelf klanten?
Wil je méér ondernemen vanuit jezelf, jouw waarden en wat je echt graag doet?
Heb je al eens gedacht aan een andere manier van ondernemen? 

Er komt een punt in je ondernemerschap dat je je afvraagt hoe je dat, waar je goed in bent en wat je graag doet, sterker wil neerzetten. En met sterker neerzetten bedoelen we:

 • Mogelijkheden creëren om meer te verdienen met jouw expertise
 • Meer impact hebben
 • Zonder volgepropte agenda
 • Minder werken, meer vrije tijd
 • Werken met ideale klanten, die blij met je zijn

Kortom, je wil de leiding nemen in je leven, en in je business. Natuurlijk heb je die al, maar nu zoek je handvaten om écht goed voor jezelf te zorgen, niet alleen voor je klanten. Dat is wat businesscoaching Stroom in Business, je kan brengen.

Zodat meer verdienen in minder tijd met meer vervulling voor je mogelijk is.

Rust, ruimte en vrijheid. Impact hebben met je bedrijf. Sterk Leiderschap nemen over dat leven waarvan je droomt. Waar je mogelijk stiekem op wacht. Maar wat niet komt.

Juist die werkzaamheden uitvoeren die je het liefste doet met energie en een fijn inkomen?
Meer willen genieten van je werk en van je vrije tijd?
Met zelfvertrouwen sterk staan als leider van je bedrijf? 

Kortom, meer verdienen in minder tijd met meer voldoening. Dat kan! 

Doorgaans onderbenutten we ons potentieel. Simpelweg omdat we nooit hebben geleerd hoe het echt werkt. En daar wil ik je bij helpen.

MEER OVER BUSINESSCOACHING

Tot ik Inge kende, heb ik 20 jaar 7/7 gewerkt.
Ik werk nu nog 5/7, plus een week per maand maak ik zo leeg mogelijk. Deze week is mijn ‘creatieve week’ en kijk, 2 registraties voor een Pilates instructor training van 2497€!

Een jaar geleden kostte deze training maar 299€.

VerDRIEvoudig je omzet met 5 strategieen, waarmee je vanzelf nieuwe klanten aantrekt die je meer betalen

Ontdek:
*Hoe je sneller groeit en je meer impact hebt
*Het geheim hoe je meer verdient zonder extra uren
*Wat je niet wist over hoe je magnetisch kan zijn voor ideale klanten

dit veld niet invullen s.v.p.

gratis ebook

‘Van alle dingen die je kan leren, is zelfvertrouwen en lef essentieel. Het is de rechtstreekse weg naar het vervullend realiseren van je bedrijfsdoelen!

Werd je ook ondernemer vanuit je idealen? Om te werken in jouw vakgebied, waar je goed in bent. Om je vrijheid te kunnen ervaren? Zelf je koers kunnen bepalen? Zelf je uren te kunnen indelen? Je type klant te kiezen waarmee je graag wil werken? Beter te verdienen? Om je grote ambities en je dromen waar te kunnen maken? 

En merk je gaandeweg dat het niet zo meevalt om:

 • Zelf je voorwaarden te bepalen?
 • Los te komen van een uurtarief, waardoor het eerder lijkt alsof je een job hebt, dan ondernemer te zijn?
 • Echt met je ideale klanten te werken?
 • Je bedrijf zo in te richten dat het je levensstijl dient, in plaats van andersom en geleefd te worden?

Mogelijk vind je wel dat je, voor wat je nu doet, niet zelfstandige bent geworden. Dat je niet die impact hebt die je wil hebben. Dat je te veel aan het werk bent, en te weinig tijd hebt voor jezelf, je gezin of je hobbies. Dat de fun eruit is. Dat je soms twijfelt of je niet beter stopt. Of dat je eigenlijk andere dingen wilt doen. 

En niet weet hoe je dat het beste aanpakt. 

Alles heb je over om klanten te krijgen voor je draaiend bedrijf

Ben je starter dan stel je de regels minder scherp. Je bent blij met elke klant en gebruikt het als leerproces  om beter te worden. Je eigen idealen gaan op een wat lager pitje want je bedrijfsidealen gaan voor. Logisch toch, iedereen die net een eigen zaak opzet moet hard werken de eerste jaren. En daarna kun je een stapje terugnemen als je business lekker draait. 

Alleen, wanneer is dat precies?

Is het niet zo dat we eigenlijk in onze directe omgeving alleen voorbeelden hebben van geslaagde ondernemers die heel hard werken, ook in de avonduurtjes en soms in het weekend? 

Stel je voor dat je je eigen idealen en dromen meer prioriteit wil geven, dan betekent dat voor veel ondernemers een directe terugval in inkomen. Geldt dit voor jou ook? Als ik je zou vragen om minder uur te werken, verdien je dan automatisch minder? Omdat je minder klanten aan kan, of minder gedaan krijgt?  

Weet je dat er meer mogelijk is, als ondernemende potential of professional en weet je niet hoe?

Het kan zo maar zijn dat er na een tijd een routine in je bedrijf is ontstaan, die niet past bij het ondernemerschap vanuit je idealen. Misschien wel voor je klant maar niet direct voor jezelf.  Ze zijn er vaak ingeslopen vlak na de start van je bedrijf toen ondernemen nog niet moeiteloos ging en je bent gaan inleveren op eigen comfort. Na een lange periode werken op de manieren waarop je gewend ben ontstaat er een patroon. Het lijkt je standaard te zijn geworden en het is knap lastig daar zonder hulp uit te breken. Je weet dat je potentie veel hoger ligt maar krijgt het nog niet voor elkaar dit zelf te laten floreren.

Zomaar even wat oorzaken van routines in je bedrijf die je graag anders ziet:

 • je krijgt betaalt per uur dat je werkt
 • je vindt het lastig om je uurtarief hoger te krijgen, omdat je dan bang bent dat klanten afhaken
 • sommige van je klanten vragen veel meer van je dan in je offerte staat of dat begroot is. Dat is lastig voor je balans en/of je vindt het ook moeilijk om dit te factureren
 • doordat je graag beschikbaar wil zijn voor (nieuwe) klanten ben je altijd bereikbaar
 • je vindt het moeilijk om nee te zeggen tegen nieuwe opdrachten, die minder goed betalen
 • je bent onmisbaar in je eigen bedrijf waardoor je moeilijk kunt uitbesteden
 • je ervaart een voortdurende werkstress

Herken je één van bovenstaande? Of misschien wel meerdere?
Vaak is een ondernemer de rem op zijn eigen bedrijf. 

Neem je je zaak en je persoonlijke ontwikkeling serieus?

Met businesscoaching Stroom in Business leer jij je potentie als leider volledig te benutten, omwille van de meerzijdige focus, waarbij zowel je persoonlijke ontwikkeling een boost krijgt als je ondernemersvaardigheden. 

Dit maakt dat je vanuit je sterk leiderschap, kansen neemt, zodat je kan doorbreken op het stukje waar je nu blijft steken. Stroom in Business geeft je een fijne frisse wind van buitenaf, met slimme technieken die je op jouw manier kunt toepassen. Je versterkt jezelf én je ondernemers kwaliteiten, zodat je leert om te ondernemen volgens je eigen idealen. 

Je groeit door naar je volgende level!

DIRECT NAAR BUSINESSCOACHING

Hoe graag wil je naar jouw ‘next level’, als ondernemer, professional of potential?

Ondernemers zijn meestel niet vies van hard werken. Daar hebben we het hierboven al over gehad. Maar je bent geen ondernemer geworden als je niet wat eigenwijsheid in je had. Dan kun je wat volhardend zijn in routines die niet lekker voor je werken. Dat werkt elkaar soms tegen, maar wanneer je de juiste afslag neemt versterkt het elkaar. Dan kun je die eigenwijsheid inzetten om het roer om te gooien. Je hebt voldoende lef om te zorgen voor je succes, je hebt alleen de handvaten nodig voor de stappen die jou naar dat succes brengen. Durf jij huidige routines en gewoontes te doorbreken om de ambitieuze dromen die je hebt te verzilveren met businesscoaching?

Wil je inzicht krijgen in de stappen die je kunt nemen, waardoor je:
a. Beter resultaat behaalt, met meer voldoening
b. Meer verdienen met minder werken
c. De potentie in jezelf  vollediger kunt benutten
d. Je mogelijkheden als ondernemer vergroot en meer impact hebt
e. Optimaal jezelf kan zijn, vanuit goed voelen

Klinkt dit goed voor je?
Ondernemen vanuit je eigen idealen en voorwaarden, zonder in te boeten aan kwaliteit voor je klanten.
Integendeel, ik ga je helpen om het allerbeste aan je klanten te beiden, en tegelijkertijd het allerbeste voor jou.
Want dat kan samen, als je slim onderneemt.

Wanneer je vanuit innerlijke rust je doelen kan nastreven, stroomt het makkelijker. Hierdoor boek je vanzelf betere resultaten. Hoe lijkt je dat, zo een vrij en licht gevoel? Meer verdienen in minder tijd met meer vervulling?

Ik verdiende het geïnvesteerde bedrag 10-voudig, en extra, terug, direct in het eerste jaar. Ik sprak er een spaarpot voor aan. Zonder de samenwerking met Inge zou ik belange niet deze omzet hebben gedraaid. Omdat mijn mindset daar niet op stond. Ik zou nooit het tarief, hebben gevraagd, dat ik nu heb gedaan. Inge challengde me om mijn doel hoger te zetten.
Ik vind het zalig dat ik deze omzet heb gehaald, het waarborgt de duurzaamheid van mijn bedrijf en maakt dat ik goed ben kunnen opstarten.
Ik kan mijn klanten zo beter helpen. Ze vinden het normale tarieven. Ze pakken het goed vast en zijn echt gemotiveerd om er iets mee te doen.
Ik zou het traject dan ook zeker aanraden aan anderen, omdat het je uit de comfort zone haalt (en that’s where the magic happens) en omdat het handvatten aanreikt die je gewoon goed vooruit helpen!

— Igor Geubbelmans, consultant
LEES HIER MEER OVER BUSINESSCOACHING

Heerlijke resultaten met de werkzaamheden die je het liefste doet

Kun je het je voorstellen? Of knaagt het gevoel van twijfel, dat dit niet voor jou is weggelegd? Dan ben je niet de enige. 

Wanneer we een tijd in een situatie zitten die we graag anders zien, verliezen we stukje bij beetje geloof dat het anders kan. We houden de hoop wel dat het anders kan, maar omdat we aan onszelf beginnen te twijfelen, wordt de stap van verandering nemen uitdagender. Je kan gaan twijfelen aan je zelfvertrouwen. Je komt in een negatieve spiraal. De fun verdwijnt. 

Wanneer je grote stappen in je bedrijf wil zetten, zijn onzekerheid en een negatieve spiraal twee factoren die je kunt missen als kiespijn.

Het heeft niks te maken met je kwaliteiten als ondernemer. Het is simpelweg een niet reële uitwerking van een situatie, waar je geen grip op lijkt te hebben en die je succes ondermijnen. Ondernemer zijn staat los van het werk waarin je bekwaam bent. Ben je nog niet zo succesvol als dat je als ondernemer zou willen, zegt dat niks over de expertise in je werk. En zoals bij bijna alles in het leven kun je het leren! Dus ook ondernemen op je volgend niveau. Ben jij er klaar voor om in een stroomversnelling te raken met je bedrijf? Heb jij daar tijd en moeite voor over die zich dubbel en dwars terugverdient? Ga met mij een vrijblijvend gesprek aan. Hier kun je alvast meer lezen over businesscoaching:

Het probleem is vaak dat ik bezig ben met wat er moet gebeuren. Er is altijd veel te doen… Daardoor blijf ik ter plaatse trappelen.
Samenwerken met Inge hielp me om stil te staan en het overzicht te behouden. Zo wordt het duidelijker waar ik naartoe wil. Mijn plan is helder.
Ook kreeg ik vele tips hoe in te gaan op kansen en ze zelf te creëren. Waar ik vroeger eerder ongemakkelijk was als ik dacht mezelf te moeten gaan verkopen, weet ik nu hoe ik klanten beter kan helpen. Een groot verschil voor me. Die mindsetverandering is voelbaar. Ik zie de waarde die ik breng!
Mijn omzetdoelstelling wordt zo haalbaar, want ik weet welke stappen te zetten.
Ik raad samenwerken met Inge aan, omdat ze goed luistert en echt mensen wil vooruit helpen. Ze verkoopt geen gebakken lucht!’

— Hans Stockmans, fotograaf
DIRECT NAAR BUSINESSCOACHING

Wanneer ben je klaar voor businesscoaching?

Meer verdienen in minder tijd met meer vervulling via stroomversneller van Inge Ketels Bureau Stroom‘Wie heeft er nou écht baat bij, bij een business coach?’ Een vraag die ik vaker hoor. Op het eerste gezicht lijkt het een simpele vraag waarop je een simpel antwoord kunt geven. Toch heeft iedereen er een beeld bij. Een kader! Het maakt niet uit hoe lang je al ondernemer bent. Businesscoaching is geschikt voor iedereen met een doel.

Voor iedereen met de ambitie om te ondernemen in rust, ruimte en vrijheid. Meer verdienen in minder tijd met meer vervulling.

Zijn je ambities (of business dromen) zo groot dat je er tijd en moeite in wil steken om je doel te bereiken? Zie je verandering in je bedrijf als uitdaging en niet als weerstand? Dan ervaar je genoeg motivatie om je kans te grijpen. Je hebt een doel! En dat doel hou je helder in het vizier. Als coach, trainer, expert, adviseur, CEO, consultant, kenniswerker,  etc. Waar je op dat moment met je business staat is minder van belang. Elke ondernemer heeft baat bij slimme ideeën om zijn zaak te vereenvoudigen. :

Loopt je bedrijf goed en wil je nog groter groeien?
Of loop je tegen uitdagingen aan, waardoor het niet stroomt?
Wil je niet zozeer groeien, maar juist versimpelen?

Overweeg je te starten en wil je slim en snel lanceren met je eigen know-how en expertise?
Loopt alles op rolletjes en wil je je volledige zakelijke potentie benutten met méér voldoening en plezier?
Raak je uitgekeken, heb je bore-out of burn-out klachten?

Ik ga je helpen! Ik snap waar je vandaan komt en waar je heen wil. Neem je contact op voor een kosteloos scangesprek? In het één-op-één scangesprek online via Skype of life in Genk geef ik je direct waardevolle tips en inspiratie. Het gesprek is natuurlijk vrijblijvend. Ik leer je graag kennen én ik ga je enkel een aanbod doen om samen te werken als ik 100% zeker ben dat ik je kan helpen. 

LEES ALLES OVER BUSINESSCOACHING