Benieuwd naar wat anderen er van vinden? Ontdek het hier!

Ga naar pagina: 1 2

Toespraken geven vond ik vroeger een nachtmerrie. Nu ben ik een stuk rustiger. Door anders te denken, me duidelijk te maken ‘ik kan het’, gaat het wel.
Mijn personeel zegt dat ik opener ben. Ik maak meer contact, dat gaat vlotter, mijn muur is naar beneden gegaan, door anders te denken. Zo kunnen we elkaar op moeilijke momenten ook steunen.
Ik ben voor een stuk minder aan het piekeren. Ik slaap veel beter dan vroeger. Ik ben rustiger.

— Carla – Leidinggevende rusthuis

Ik vond het traject superpositief. Had ik dit gehad 5 jaar geleden, waren sommige dingen beter en makkelijker gelopen.
Het groepsgebeuren geeft herkenning en energie. Dat was heel tof.
Ik herken nu patronen en mechanismes. Als iets tegenvalt, kan ik er op teruggrijpen, zoals een EHBO-kit.
Het heeft me erg verrijkt, ik ben er happy mee.

— Geertje

De inzichten en de impact van het traject Innerlijk Leiderschap overtreffen mijn oorspronkelijke verwachtingen, het volgen van het traject is één van de beste beslissingen die ik genomen heb, op het juiste moment. Jij bent dan ook echt wel een topcoach, zo fijn om te zien hoe jij telkens weer eenieder van die diverse groepen zo weet aan te spreken, recht uit je hart ! Door me zo op mijn gemak te laten voelen, hadden die 4 dagen ook meteen een groots effect.
Ik besef maar al te goed dat ik nog een hele weg te gaan heb, maar ik heb nu eindelijk wat werkgerief op zak…
Van harte dank je wel Inge!

— N.M.

Ik had een kelderend energiepeil. Professioneel en privé was er van alles. Ik zag het even niet zitten. De trainingsdag Zelfvertrouwen gaf me een echte boost.
Uit Innerlijk Leiderschap haalde ik ook veel. Kleine tips, zoals hoe mijn hoofd leeg te krijgen om te slapen, inzicht dat ik vaak in iemands anders gedachten zat, het vertrouwen dat het goed komt, de knop kunnen omdraaien, mezelf complimenten geven.
Het is alsof een last van me afgleed. Ik hoef niet altijd te presteren. Ik moet niet altijd.
Ik kies veel meer voor mezelf of voor realistische doelen. Ik kan makkelijker loslaten.
Dit brengt rust & levenskwaliteit. Ik slaap veel beter.
Ik merk dat ik anders denk.
Ik vond de opbouw en methodes zeer goed. Ik voel dat Inge spreekt uit ervaring. Dat is een enorme sterkte!

— Kathleen – Business development consultant

Het traject Innerlijk Leiderschap heeft me geholpen om terug vertrouwen te krijgen in mijn eigen kunnen. Ik laat me nu leiden door mijn eigen goed gevoel.
Via dit traject heb ik ontdekt dat er nog mensen hooggevoelig zijn. Ik voel me niet meer alleen.
Ik heb geleerd dat ontspanning belangrijk is om mijn evenwicht te behouden. Door de hartcoherentie voel ik me beter, sterker. Het heeft effect. Ik wist niet dat frustratie zo’n impact kon hebben. De training zelfvertrouwen heeft me bijgebracht hoe ik negatieve gedachten kan ombuigen naar positieve … 90 % van mijn angsten en zorgen blijken onrealistisch!
Ik kan nu veel intenser genieten van de mooie dingen in het leven.
Wat een bevrijding!

— Anne – administratief bediende

Ik heb geleerd rust te vinden. Ik merk ook dat ik mensen rondom mij kan helpen met mijn nieuwe inzichten. Ook dat geeft telkens weer extra zelfvertrouwen.

— Leen

Ik leer dat positiviteit een ingesteldheid is. Ik merk dat het creëren van positieve beelden veel kan veranderen. Ik kan nu makkelijker negatieve emoties neutraliseren en loslaten.

— E.M.

Je inspireerde me om mijn leven volop in eigen handen te nemen, je liet me terug dromen en mijn levensdoelen op een rijtje zetten!

— Annelies
Ga naar pagina: 1 2

“Stroom in Business” : dat is wat er na 1 jaar samenwerking met Inge binnen mijn bedrijf “Horizon Training & Coaching” echt ook tot stand gekomen is en nog steeds aan het gebeuren is ! Een stroom aan nieuwe en terugkerende klanten & aan High Level programma’s.
Waarom de aanpak van Inge voor mij zo goed werkt ? De vele praktische tools & inzichten doorheen collectieve en individuele sessies lieten me toe om zelf concreet aan de slag te -durven- gaan. Het feit dat ze me 1 jaar mee begeleidde was voor mij top. Zo kon ze me permanent aanmoedigen en challengen. Ik transformeerde mijn eigen mindset en daardoor ook de positionering van mijn bedrijf en aanbod. Ik sta nu veel sterker in mijn schoenen en voel dat ik blijf groeien, samen met mijn toffe klanten. And I enjoy it 😉

Dankjewel Inge ! Het was de investering meer dan waard.

— Martine De Prijcker, HoriZon Training & Coaching

Met het luisteren naar je CD’s kon ik de knop in mijn hoofd omzetten en … kon ik starten als zelfstandige.

— Nadia

Ik voel me nu gewaardeerd. En ik heb meer tijd. Als ik er ben, wordt dat extra geapprecieerd en maken ze goed gebruik van mijn tijd. Ik ervaar rust in mijn hoofd. Dat is een grote hulp. Dank je wel, Inge.

— Wouter – ICT Freelancer

Ik voelde me opgejaagd en gestrest. Ik deed het niet meer graag. Via jouw hulp vond ik rust. Tot grote verbazing van mijn partner en kinderen. Zelfs klanten merkten het op en komen nu liever.

— Angélique – Zelfstandige

Ik was gestart als zelfstandige en het lukte niet. Ik zat (ook emotioneel) aan de grond. Dankzij jouw traject loopt het. Ik kreeg naast een project nog een andere opdracht. Het stroomt. Dank je wel voor jouw input. Zonder zou ik nu niet zo ver staan.

— Kristien – Specialiste subsidieprojecten

Van zelfstandige in horeca naar schilder als werknemer, super content!
Bedankt Els! Dankzij jou rustige, professionele manier van werken weet ik opnieuw wat ik belangrijk vind in een job en wat me energie geeft. Zonder me ooit in een bepaalde richting te dwingen, heb je ervoor gezorgd dat ik terug wist waarnaar ik opzoek moest gaan, toen ik moest gaan solliciteren. Intussen al anderhalf jaar heel tevreden met de keuzes die ik toen heb gemaakt. Je hebt ervoor gezorgd dat ik telkens kon terugvallen op een sterke stabiele basis.

Zo durfde ik springen van een horeca zelfstandige naar een job in loondienst als schilder. Ik benut mijn doe en denk kwaliteiten terug ten volle en kan mijn work – life balance beter bewaren dan ooit.

— Anoniem

Ik heb in 2019 de stap gewaagd om Benny te kiezen als coach loopbaanbegeleiding. In mei 2020 van cipier naar een baan als werkbegeleider praktijkdiagnostisch centrum bij VIDAR. Ik mag nu mensen uit de uitkering (NL) toetsen op hun werknemersvaardigheden. Benny heeft voor mij veel betekent in het proces naar een carrièreswitch. Door zijn Coaching werd ik mij ervan bewust dat er veel meer is op de arbeidsmarkt en diploma’s niet het belangrijkste zijn. Hij heeft mij geholpen om mijn c.v. te updaten en te pimpen. Mijn zelfvertrouwen weer opkrikken, doorzetten en leren uit mijn mislukte sollicitaties maar ook een hele belangrijke het netwerken. Ik heb voor Benny zowel als persoon en als coach heel veel Respect. Ik zou zeggen: niet te lang hellen maar Benny bellen!

— Bart Jacobs, Werkbegeleider praktijkdiagnostisch centrum VIDAR

Het voelde direct heel vertrouwd. Het was heel fijn om niet met de vinger gewezen te worden; maar echt het gevoel te hebben dat ik het wel waard ben om mij goed te voelen op mijn werk. De oefeningen hebben veel duidelijkheid gebracht, het was zeer tof om een andere kijk te krijgen op verschillende beroepen en wat ze precies inhouden. Wat ook goed hielp is zien wat voor een type persoon ik ben, om zo betere jobs op maat te kunnen zoeken.
Het bracht me de inzichten dat :
* ik meer kan dan ik zelf denk, en dat ik ervoor moet durven gaan.
* Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid, door de oefeningen en door de gesprekken.
* Het voelt super om te weten dat er iemand oprecht bezig is, met voor jou een geschikte job of stap in de goede richting te helpen zoeken
Ik zou het zelfs iedereen aanraden, mensen die zich niet goed voelen in hun job, of twijfelen aan hun kunnen of gewoon een nieuwe uitdaging willen.

— Wendy

Net evaluatiegesprek gehad. Gestegen van 2 naar 4 op 5. Met een pluim voor attitude. Dank zij deze loopbaancoaching met Anne Groffils van Bureau Stroom, zie ik het weer helemaal zitten op mijn werk!

— P., Commerciële functie in een multinational

Ben je op zoek naar een gedreven loopbaancoach die niet alleen een sterke coach is in het begeleiden van mensen maar ook over de nodige ervaring binnen de arbeidsmarkt beschikt, dan moet je zeker bij WherEls, Els van Zeir, van Bureau Stroom zijn. Vanaf moment 1 voelde ik me goed bij haar, kon ik mezelf zijn. Om het met een metafoor te zeggen: ik voelde me bij aanvang van de begeleiding als een geplukte bloem die haar wortels verloren was en waarvan de blaadjes aan het verwelken waren. Doorheen de coaching, ben ik mijn wortels terug beginnen voelen, beleven en heb ik mij voorzichtig opnieuw geplant. Nu groeien er nieuwe blaadjes dewelke gevoed worden door nieuwe energie, voeding en positieve belevingen. De juiste begeleiding heeft me opnieuw energie gegeven om te groeien, te bloeien. Ik weet opnieuw wat ik wil!
Ik ging op zoek naar jobs waarbij het mensgerichte, coachende, aansturende en begeleidende belangrijke vereisten zijn.
En nu verhuis ik van de harde bewakingssector naar de zachte sector als coach binnen de kringloopwinkels regio Kempen.

Dankuwel Els!

— Leentje Aarts, 2019

‘Ik sleurde me naar mijn werk, zonder energie. Het ging zo niet verder. Dank zij de loopbaancoaches van Bureau Stroom heb ik weer energie, weet ik wat ik wil en wat bij me past. Met mijn hernieuwd cv heb ik telkens succes en mag ik op gesprek. Ik zie de toekomst helemaal zitten!”

— Heidi, bediende in de zorgsector

Ik krijg de CD’s niet meer terug van mijn dochter. Ze luistert er heel veel naar.

— M.T.

Ik heb een nieuwe job! In de sollicitatieperiode maakte uw cursus actief deel van de voorbereidingen van een gesprek. Het leven is aangenamer geworden. Ik blijf luisteren in de auto. De positieve return uit de entourage is onmiddellijk voelbaar en zichtbaar. Waarvoor dank Inge!!

— M.C.- Opvelp

Op het werk merk ik dat ik sneller vragen stel als er iets niet lukt of als ik ergens met vragen zit. Ik durf meer contact te leggen met collega’s, waar ik dat vroeger niet durfde. Ook merk ik dat als ik mezelf voorneem dat ik iets kan, ik het ook daadwerkelijk tot een beter einde breng, dan als ik er al meteen vanuit ga dat ik het niet kan.

— K.B. – Heusden-Zolder

Ik vind het coachtraject ‘Van stress naar energie’ een zeer goed traject. Het had echt een onmiddellijk effect. De instant rust die ik in mezelf ervaar is een openbaring. Ik voel me blijer en meer tevreden. Ik heb gemerkt dat ik me minder snel laat meevoeren op de golven van stress.
Ik volg af en toe trajecten, maar dat is vaak teveel theorie, conceptueel en moeilijk verwerkbaar tot een dagelijkse tool. Dit niet. We hebben allemaal tijd te kort. Deze methode is zeer goed toe te passen omdat het zeer éénvoudig, kort en krachtig is. Ik vind het heel doeltreffend. En het werkt echt!
Ik ben heel enthousiast over de cd’s ‘Innerlijke rust’ en ‘Leven vanuit je hart’ van Bureau Stroom. Vaak verlang ik naar het moment waarin ik ze kan opzetten. Ze werken echt ondersteunend.

— Marie Maes – international Quality Manager Alpro

Door, door, door. Altijd maar jagen. Veel irritatie en frustratie.
Ik had ‘s zaterdags geen energie meer. Ik kon, als leerkracht, niet meer of veel te weinig genieten
van momenten met mijn eigen kids. Door het aandringen van mijn partner heb ik de stap gezet om er iets aan te doen en een burn-out
te voorkomen.
Heel snel nadat we van start zijn gegaan, voelde ik meer rust en kon ik terug genieten. Ik leerde ook de kinderen in de klas en mijn zoontje, wat ik zelf had geleerd. Ik merk dat ook mijn zoontje nu rustiger gaat slapen.
En dat een kind in de klas, met altijd een muur om zich heen, helemaal was opengebloeid. Dat zorgde voor dankbare ouders op het oudercontact! Ik ben eindelijk veel meer die leerkracht, die ik wil zijn, en die kinderen helpt het beste van zichzelf te kunnen zijn.

— Katrien

Inge, kan dat nu dat ik me na de trainingsdag zo veel beter voelde? Ik ben daar nogal sceptisch in. En toch, het gaat goed. Ik voel me beter. Raar, he. Ik oefen elke dag kort met de Emwave.

— Monique

Ik besef dat ik kan kiezen tussen een onprettige en prettige emotie. Die keuze heeft een impact, bijvoorbeeld al op mijn immuunsysteem! Dit geeft een andere kijk, die voor heel wat mensen bruikbaar is.

— E.D.

Inspirerend om het effect van de hartcoherentie oefeningen te ZIEN op het scherm. De link tussen het fysieke en het mentale is heel sterk, duidelijk.

— Anoniem

Hier wordt een manier aangereikt om snel in ‘flow’ te geraken. Ik merk dat ik stress sneller en efficiënter kan verhelpen dan gedacht.

— Giovanni – copywriter, Gio Grafix

Het werkt beter dan medicatie. Het geeft de mogelijkheid om een open geest te bekomen in stress situaties

— K.V.

Het geeft een fijn gevoel om los te komen van oude patronen. Fijn dat er in de training vaart zit!

— I.V.

Hier kan ik die verdomde stress-situatie op het werk anders mee aanpakken. Ik leerde hier dat ik kan kiezen hoe ik me voel. Ik ben dankbaar voor de aangereikte techniek.

— C.P.

Het geeft een fijn gevoel om los te komen van oude patronen. Fijn dat er in de training vaart zit!

— I.V.

Hartcoherentie geeft een positieve invloed op fysieke gezondheid. Je hebt veel en direct resultaat met relatief eenvoudige technieken. Ik ben overtuigd geraakt van het nut en de doeltreffendheid.

— Anoniem

Vandaag een overheerlijke dag Hartcoherentie achter de rug, veel hartverwarmende energie opgedaan als ondersteuning bij de moeilijke momenten, dank je wel Inge Ketels voor je professionele en inspirerende aanpak!

— E.B.

Het helpt nu al. Ik ben meteen aan de slag gegaan. Ik zie dat de mensen om mij heen inderdaad ook effect voelen. Graag een gevorderde sessie hiervan… Zalig!
Ook thuis vindt het zijn toepassing. Mijn zoon had examen. Ik heb eerst (voor ik hem zag) mijn hartcoherentie oefening gedaan zodat er rust en geluk aan de ontbijttafel was. Zo kon hij positief naar zijn examen vertrekken. Dit is gelukt. Mijn zoon was een zonnetje toen hij vertrok! Heerlijk als je zoiets kan delen met je kinderen.

— Anoniem

Het is meer concreet en minder ‘zweverig’ dan ik oorspronkelijk dacht. Een bepaalde emotie werd me nu helder. Ik voel me bevrijd nu. Opgelucht. Dit is meer dan ik had verwacht!

— L.D.

‘Denken’ vanuit je hart biedt nieuwe perspectieven. Met deze tool kan ik mijn huidige uitdagingen aanpakken.

— T.M.

Zo praktisch! Wat een inzichten en kansen dat dit biedt. Ik wil het met mijn hele team doen!

— T.C.

Ik heb meer vertrouwen en rust over het omgaan met stress situaties en bij het (niet) reageren op explosieve reacties van anderen. Wat me inspireert in de dag is de open interactie en authenticiteit. Nogmaals bedankt. Je bent een supermens!

— Marc

Ik merk het resultaat. Ik kan stressvolle periodes veel beter aan, doe dan rustig de éne taak na de andere zonder mij op te jagen dat er nog zoveel moet gebeuren. Na een kort trainingsmoment met de Emwave heb ik ook veel meer zin om aan een moeilijke opdracht te beginnen.

— Kathleen S.

Zonder die hartcoherentie had ik die moeilijke periode met mijn moeder in het ziekenhuis niet aangekund. Het leerde me bij mezelf blijven, bij een rustig gevoel.
Zeker in zo’n zware situatie gedurende enkele weken is het nodig om een tool te hebben om een positief gevoel te kunnen cultiveren. Hierdoor neemt het teveel aan prikkels af.
Doordat ik zelf rustig was, kon mijn omgeving ook rustiger blijven, dat was opvallend en geruststellend.
Het helpt me om niet te negatief of te zwaar te worden. Ik heb zo geleerd om niet helemaal op te gaan in een situatie en in de anderen.
Ik neem makkelijk over wat bij anderen leeft. Ik kan daar nu meer in kiezen. Het geeft me meer vertrouwen. Ik heb minder angst omdat ik weet dat ik op iets kan terugvallen.

— E.B.

Professioneel gegeven. Ik ervaar meer zelfvertrouwen bij presenteren. Niet enkel theorie, maar zelf aanpakken.

— L.M. – Agentschap ondernemer

Ik zou de training aanraden aan anderen omdat het een goede mix is van zelf uitproberen en “theoretische” toelichting. Ik hou nu meer rekening met de verschillende manieren van leren in een presentatie, waardoor ik meer effect sorteer.

— M.M. – Agentschap ondernemen

Ik zou de training aanraden aan anderen omdat het een goede mix is van zelf uitproberen en “theoretische” toelichting. Ik hou nu meer rekening met de verschillende manieren van leren in een presentatie, waardoor ik meer effect sorteer.

— M.M. – Agentschap ondernemen

De training “Impact in je communicatie” vond ik super. Een dag die mij bijblijft omdat ik er super enthousiast van naar huis reed. Het heeft mij heel wat gebracht. Het begon al super spannend met het uitzoeken van mensen aan wie ik wilde/durfde vragen om een vragenlijst rond mijn persoonlijkheid in te vullen. De uitleg over de diverse types van persoonlijkheid en de indeling in kleuren boeide me. Wel vreemd, want in een hokje geplaatst worden, dat “haat” ik. Deze kleurenanalyse had helemaal niks met hokjes denken. In tegendeel het gaf heel wat inzichten en AHA’s. De workshop werd alsmaar boeiender met het toelichten en oefenen van communicatie via deze kleurentypes. Dit gaf een ander beeld over communicatie en conflicten. Ah!! Daardoor gaat het soms zo goed én daardoor gaat het soms zo fout. Wat een verheldering en hoe anders communicatie loopt en kan lopen door deze inzichten. Wat mij betreft een aanrader 🙂

— Anne Groffils

De aanpak van mijn presentaties is verbeterd. Ze zijn minder stresserend voor mezelf én interessanter voor mijn publiek.

— R.N. – Agentschap ondernemer

Mijn communicatie is met de aangereikte tools een stuk effectiever geworden. Ik leerde om positief te beginnen, het effect te benoemen en vragen te stellen. Klinkt simpel, vraagt toch aandacht!

— Anoniem

Voorheen gaf ik zelf geen feedback. Ik gaf voor een evaluatiegesprek mijn punten door aan mijn leidinggevende en die deed er niks mee. Frustrerend. Nu heb ik twee minder goede evaluatiegesprekken voorbereid, met behulp van de cursus…. Goede handleiding komt nu van pas. Thanks!

— Anoniem

Ik zag in hoe ik mijn standpunten op een duidelijke, krachtige manier kan overbrengen. Deze training helpt me omgaan met verschillende types van mensen. Personal color vond ik zeer boeiend, nuttig en leerrrijk. Top!

— B.

De CD ‘Leven vanuit je Hart’ doet het voor mij. Het helpt me rustig worden en terug focus vinden.

— Inge Compen, Vrouwkracht

Van mijn businesscoach leerde ik dat ik mijn energie hoog moest houden. Hierin helpt deze CD ‘Kracht van gedachten’ erg goed!

— Katrin Van De Water, Business Mentor, Passion for Business

Ik ben heel enthousiast over de cd’s. ik verlang naar een moment waarin ik ze kan opzetten. Heel goed. Echt ondersteunend. Het geeft me telkens het gevoel ‘het gaat wel lukken met mij’, ook al voel ik me eerder somber of gespannen.

— Marie Maes, Quality Manager

“Wat we over onszelf denken, wordt de waarheid voor ons”- Louis Hay.
Te lang heb ik mijn leven laten bepalen door negatieve gedachten. Ik kies er nu bewust voor om alle negatieve gedachten te laten varen. Ze zijn niet wie ik werkelijk ben.

Ik ben blij, vrolijk, opgewekt, gelukkig met alle kleine dingen in het leven, grappig, sociaal, slim, handig, vriendelijk, succesvol in alles wat ik doe, ik heb veel liefde om te geven en ik ontvang veel liefde terug. Ik lach graag en veel, zie er stralend uit. Ik ben een goede moeder, echtgenote, vriendin, een luisterend oor, positief, ik heb geweldige vrienden, vindingrijk, ik maak graag plezier, ik ben zoveel… ik ben geweldig! 😉
Wat denk jij over jezelf???

— Elke, Facebookbericht

Ik dacht vroeger dat ik het niet kon. Nu durf en doe ik het wel. Dit programma is ontzettend bevestigend. Ik heb het zelfs met veel plezier twee keer doorlopen!
Een aanrader, omdat je een negatief zelfbeeld echt kunt ombuigen!
Je CD’s ervaar ik ook als erg helpend. Sommige gebruik ik om terug in slaap te vallen. Dat werkt goed. Zelfs op het werk circuleert nu een zin van jouw cd, die van ‘er zijn geen problemen, enkel uitdagingen en oplossingen’. Dat maakt de sfeer meer ontspannen.

— Liesbet

Ik had een fysische alarmbel gehad en was een aantal maanden thuis. Het klikte niet met mijn bazin. Ik zag mezelf steeds als een mindere. Anderen kunnen het beter uitleggen. Ik kan het niet overbrengen.
Ik wilde niet opnieuw in hetzelfde terechtkomen. Er moet iets veranderen. Ik ben perfectionistisch en ik dacht dat iedereen zo in elkaar zat.
Ik heb veel aan dit traject gehad. Het is behaphaar. Op mijn eigen ritme, dat ging heel goed. Veel beter dan bij andere opleidingen, waar ik het gevoel heb achter te lopen, of er niets mee te kunnen doen.
Ik heb ook mijn eigen volgorde uitgestippeld, nauw aansluitend bij wat ik nodig had en wilde.
Dit traject deed deugd. Ik heb op een gestructureerde manier veel over mezelf nagedacht en over mezelf gepraat. De oefeningen zijn leuk. Die connectie tussen het mentale en lichamelijke helpt me. Doordat ik me zekerder voel, voel ik me steviger staan. ‘Ik ben een evenwaardige collega.’ Ik ben niet minder, daar werd ik me meer van bewust.
Ik heb meer energie en drive.
Het is leuk om me zelf zo te zien veranderen. Ik geef nu mezelf mijn eigenheid, in plaats van volgens een norm te leven.
Laatst merkte een collega een fout op in een presentatie. Vroeger was ik er over gevallen, had ik me lang slecht gevoeld, zou ik piekeren over: ‘wat gaan ze denken?’. En nu vond ik het een goede meeting. Ik ben het erna vergeten. Ik paste het gewoon aan. Iedereen maakt fouten.

— Marijke v. R.

Ik vind het prachtig wat je brengt. Een mooi voorbeeld ook: ik gebruik je cd’s regelmatig, tijdens de afwas! Ik heb dat heel lang gedaan. Het heeft me geholpen echt een draai te maken in mijn hoofd. Hierdoor kon ik opstarten als zelfstandige en echt voor mijn nieuwe richting gaan. Goed is goed genoeg! Het hoeft niet perfect te zijn!

— Nadia V.

Ik zat heel slecht in mijn vel. Ik had een vrij negatief zelfbeeld en wou hier echt iets aan doen.
Ik vond me ook niet goed genoeg. Liep op de tippen van mijn tenen. Perfectionistisch. Sterk overspannen, richting burn out.
Ik heb veel gehad aan dit programma. Ik vond het leerrijk en leuk.
Het gaf me veel inzicht. Elke dag pas ik oefeningen, kleine dingen toe. Als een soort kleine rituelen, en ik voel me heel veel beter. Ik blijf er ook oog voor hebben.
Heel erg bedankt.

— Ramona

Ik sta positiever in het leven nu. In september ben ik alleen gaan wonen (gescheiden). Door dit traject, een carrièrecoach en doen wat ik graag doe, voel ik me beter. De voorbije weken heb ik veel minder last van dipjes. Gebeurt het toch eens, dan voel ik me niet rotslecht, zoals ervoor.

— Sofie M.