deelnemers tijdens event Stroom in Business van Bureau Stroom met Inge Ketels

Verdubbel je omzet in de helft van je werktijd – Samen groei-traject

Herken je je hierin?

 • Je wil meer impact met je ervaring en kennis. Je weet dat er meer mogelijk is, en je weet niet hoe.
 • Je wil prettig verdienen en minder werken. Want nu is het anders: hard werken en (veel te) weinig verdienen.
 • Je zou graag sterker in je ondernemersschoenen willen staan, en slim werken, want je weet dat je dan meer kan bereiken.
 • Een stok achter de deur (en extra inspiratie) kan je gebruiken, want dan is er meer mogelijk en komt er meer uit je handen

Vandaag kan je, als zelfstandige, professional of onderneemster instappen in een traject dat je helpt te groeien, meer omzet te genereren en dat in minder van je tijd!

Want veel ondernemers werken te veel, hebben te weinig tijd voor hun naasten, voelen zich niet energiek, liggen ’s nachts wakker, verliezen hun passie of maken zich zorgen.

Iets op jou van toepassing?

Terwijl je net weer en meer wilt genieten, ontspannen kunnen ondernemen, met (financiële) voldoening en zo het maximale uit jezelf en je leven halen. Klopt dat?

Samen de wereld verbeteren (ja, ook jouw wereld!)

Waarom ik, Inge Ketels, dit nu aanbied?

De wereld verbeteren. Dat is waar ik jarenlang heb aan bijgedragen. (En blijf aan bijdragen.)

Ik startte in 2006 voltijds als zelfstandige. Ik hielp professionals die worstelden met loopbaanvragen (outplacement), onzekerheid, stress of burn-out. Ze kregen zelfvertrouwen, maakten sterke loopbaankeuzes en gingen daardoor stralen. Ze leerden volmondig geloven in, en staan achter, zichzelf, hun product of dienst. Ze buigden twijfelen, piekeren en angst steeds opnieuw om in daadkracht, enthousiasme en optimaal functioneren.

Gaandeweg werd ik een ondernemer, met een erkend loopbaancentrum, erkend outplacementcentrum, trainingsbureau én een sterk aanbod in transformatieve jaartrajecten als Sterk Leiderschap.

En toen… stapte een zelfstandige uit haar leven. De altijd vrolijke Mieke zag het niet meer zitten. De zorgen en druk van de concurrentie waren te overweldigend geworden. Ze liet velen verdwaasd na.  

Dat was voor mij de druppel. Het (jarenlange) sluimerende verlangen stond er ineens sterk. Zelfstandigen, freelancers en professionals ondersteunen, versterken en helpen om een fijne, bevredigende onderneming te creëren. Een zaak afgestemd op je levenstijl, die past bij jou. Die je voedt en waar je in kan groeien. Met fijne klanten. Zonder struggle en stress.

Want ook ik vond marketing en sales niks, kon mezelf niet verkopen en wou alleen maar mijn ding doen en dus mensen helpen. Sinds 2009 heb ik grote stappen gezet om Bureau Stroom een bloeiende onderneming te maken. Met succes en plezier. Met steeds groter gemak, als je weet hoe…

Want het zijn net onderneemsters en zelfstandigen, die met hun zaak, passie en inzet, de wereld een betere plek maken. Daar gebeurt het verschil.

En wat zou het voor jou betekenen als jouw wereld (zowel rondom jou, als je financiën, als de stroom in je business, als de impact die je hebt) beter zou zijn?

Presenteren met impact zonder stress Inge Ketels Bureau Stroom tijdens lezing Jobat Career Launch

Jarenlang volg ik businessprogramma’s, ‘goeroes’ en coaches. Vaak vonden ondernemers hun weg naar het traject Innerlijk Leiderschap of individuele coaching. De resultaten spraken voor zich.

Daar wilde ik meer van.

Want jij als ondernemer verdient dat. Jij als ondernemer, die het beste geeft dat je in huis hebt, verdient om een goed leven te hebben. En daar wil ik je graag in ondersteunen.

In dit traject help ik je in goed en intensief. Ik geef je wat nodig hebt en sta op de eerste rij om je resultaten te vieren! Zodat ook jij gewoon met je vak kan bezig zijn en je klanten helpen op de allerbeste manier.

Wat daarvoor nodig is, is je expertpositie versterken. En dat doe je op jouw manier. Die past bij jou. Met jouw kennis en kunde.

Dat helpt zodat klanten je makkelijker vinden, weten waarom ze bij jou willen zijn. Door je goed doordacht in de markt te plaatsen kan je interessante diensten aanbieden, die je klant een hoge waarde geven met een voor jou minimale hoeveelheid werk.

En dat betekent dat je passende prijzen kan vragen (omdat het die waarde heeft voor je klant).

In Amerika, waar ik al 8 jaar lang marketingprogramma’s volg, zie ik dat het kan en dat mensen hoge prijzen vragen. Zelfs voor een online programma!

Ik besloot zelf alles te leren wat hiervoor nodig was. Hoe je je diensten zo aanbiedt. Hoe je het aantrekkelijk voor klanten kon maken. Hoe je fijne klanten kan krijgen. En hoe je het voor elkaar kan krijgen om er inderdaad een prijs voor te vragen die het waard is.

En dat wil ik jouw ook graag leren. Ik heb zelf veel uitgetest en in praktijk gebracht wat werkt en kreeg zo veel ervaring. Al deze know-how komt nu samen in dit traject.

Dit zijn resultaten welke mijn klanten bij mij haalden uit het traject Innerlijk Leiderschap (dat nog niet toegespitst was op het versterken van ondernemersvaardigheden. Kan je je voorstellen wat het wordt met een traject dat dit specifiek doet? Je ondernemersvaardigheden versterken?!):

Ik was gestart als zelfstandige en het lukte niet. Ik zat (ook emotioneel) aan de grond. Dankzij jouw traject loopt het. Ik kreeg naast een project nog een andere opdracht. Het stroomt. Dank je wel voor jouw input. Erzonder zou ik nu niet zo ver staan.

– Kristien specialiste subsidieprojecten

Ik voelde me opgejaagd en gestrest. Ik deed het niet meer graag. Via jouw hulp vond ik rust. Tot grote verbazing van mijn partner en kinderen. Zelfs klanten merkten het op en komen nu liever.

– Angélique, zelfstandige

Ik voel me nu gewaardeerd. En ik heb meer tijd. Als ik er ben, wordt dat extra geapprecieerd en maken ze goed gebruik van mijn tijd. Ik ervaar rust in mijn hoofd. Dat is een grote hulp. Dank je wel, Inge

– ICT, Freelancer, Wouter

Met jouw traject kon en durfde ik de overstap maken naar zelfstandige, Kjell

Met het luisteren naar je CD’s kon ik de knop in mijn hoofd omzetten en … kon ik starten als zelfstandige.

– Nadia

Sfeerfoto Workshop Inge Ketels van Bureau Stroom Be Brilliant helpt je aan lef en zelfvertrouwen om het leven zo te maken zoals je het wil

Verdubbel je omzet met specifieke ondernemersvaardigheden

Dit geeft je de kans om te leren, om een hele goede ondernemer te worden, die een prettig inkomen verdient, veel waarde levert en de vrije tijd heeft om een fijn leven te hebben.

Wat je gaat leren
Jij als florerende zelfstandige

Je leert in dit traject hoe je een florerend bedrijf kan opzetten. Hoe laat je het voor je werken?

Geen bla bla, eindeloos getater, saaie zitmarathons en naar huis met een karrevracht aan werk om toe te passen.

Mijn trajecten staan bekend om het praktische, toepasbare, interactieve. Je kan het direct gaan doen. En je gaat het gelijk doen. En anderen zien doen. Want samen staan we sterk.

Wat je precies gaat leren:

De blauwdruk van je ideale bedrijf

Bepaal hoe je ideale bedrijf er uit ziet. Deze visie is essentieel om te kunnen groeien, zodat je een ondernemer kan zijn die goed verdient, veel waarde levert voor klanten én vrije tijd heeft.

Je gaat leren:

 • Hoe je je bedrijf aanpast aan je levensstijl
 • Hoe je makkelijk groeit in minder dan de helft van je werktijd
 • Wat jouw ideale klant is
 • Hoe je ideale bedrijf eruit ziet
 • Wat bijdraagt aan jou als gelukkige ondernemer
 • Hoe je een financiële sterke basis bouwt , zodat je weet dat het je lukt
 • Hoe je je elke dag enthousiast en stralend kan voelen, zodat je ondernemen makkelijker gaat

Ontsnap uit uurtje/factuurtje-land

Snap volledig het belang van eigen producten en diensten, zodat je niet meer vasthangt aan het uurtje/factuurtje model. Je leert producten en diensten aan te bieden, zodanig dat klanten voor jou kiezen.

Je gaat leren hoe je:

 • Hoe je je eigen onweerstaanbaar product/dienst bouwt
 • Hoe samenwerkingen kunnen bijdragen aan je onweerstaanbaar product
 • Het geheim van een goede prijsstrategie, die het verschil maakt of je klanten je programma als ’te duur’ of juist ‘goed betaalbaar’ gaan zien
 • Hoe je klanten makkelijker vanzelf komen

Vergroot je expert-status

Leer hoe je ervoor zorgt dat klanten je opbellen om met je te werken.

De manier waarop je je positioneert, maakt namelijk veel uit. Het helpt om dat te kunnen doen wat je graag wil doen, en tevreden klanten te hebben met wie het zalig werken is.

Je gaat leren:

 • Hoe je zorgt dat je gezien wordt, in wat je expertise is
 • Wat het geheim is van een simpel gratis ebook om toffe klanten te krijgen 
 • Hoe je een presentatie of lezing geeft met maximaal effect
 • Hoe je met een artikel van één pagina fijne klanten aantrekt… en dit kan voor jaren door blijven gaan (je leert precies wat je in het artikel moet schrijven)
 • En ook hoe je via facebook of linked-in klanten aantrekt

Hoe jij je fundament sterk maakt voor je florerend bedrijf

Leer hoe je sterk staat als ondernemer, zodat je om kan met schommelingen, stress en onzekerheid en je steeds makkelijker uitdagingen durft aan te gaan.

Je gaat leren:

 • Hoe je je nooit meer laat tegenwerken (door jezelf)
 • Hoe je ontdekt wat je huidige mindset is, net als je financiele thermometer
 • Hoe je er krachtig impact op hebt, zodat je met lef en durf in je leven staat
 • Zodanig dat je het verschil kan maken voor jezelf, als voor je klanten
 • Hoe je sterk staat en vol zelfvertrouwen overtuigd kan zijn van je product of dienst en de prijs die je ervoor vraagt

Word magnetisch voor klanten

Hier leer je hele simpele manieren om met klanten in gesprek te komen. Ze kosten niet veel tijd maar zijn uiterst effectief. Zo word je magnetisch voor klanten en kan je een consistente en betrouwbare stroom klanten binnenhalen.

Deze technieken zijn erop gericht dat je ALLEEN met de juiste klanten in gesprek komt. Zo voorkom je dat je veel gesprekken moet voeren, die toch nergens toe leiden!

Je leert o.a.:

 • Hoe je zorgt voor je goed voelen en stralen, want klanten worden aangetrokken door positiviteit!
 • Hoe je stress telkens weer vermindert en je energie vergroot
 • Hoe je je ideale klanten aantrekt
 • Hoe je jezelf in de spotlights zet
 • Hoe je via enkele emails in contact komt met klanten

Sluit je deal door… enkel maar te helpen

Vele zelfstandigen houden niet van verkopen. Waarom zou je ook? Als je weet hoe je je deal kunt sluiten door enkel maar te helpen… Dat is iets waar je van nature goed in bent.

Hier leer je hoe je dit precies doet.

 • Stop met verkopen
 • Hoe je op de meest toffe en natuurlijke manier ervoor zorgt dat klanten met jou willen werken
 • Hoe je helder hebt wat de juiste balans is in wat je gratis geeft  
 • Tips en tricks om de deal te sluiten

Hoe je samen veel sterker bent dan alleen

Zelfstandige zijn is eenzaam, hoor ik vaak. Dat hoeft niet zo te zijn. Sterker nog, samen staan we sterk.

 • Hoe je winstgevende samenwerkingen opzet
 • Hoe je referrals inbouwt in je bedrijfssysteem, zodanig dat klanten vanzelf komen
 • Hoe je je ideale samenwerking aantrekt
 • Hoe je omgaat met ongemak en drempels tijdens het proces

En wat als jij CEO bent?

Hoe plan je vooruit en sta je sterk?

 • Begin met het einde voor ogen
 • Hoe je een sterk jaarplan maakt
 • Wat doe je als je CEO bent van je bedrijf
 • Hoe optimaliseer je je tijd
 • Wat passief inkomen is en hoe je eraan begint
2017 jobat career launch Inge Ketels

Deze kennis helpt mijn klanten om prettig te verdienen, met meer tijdvrijheid en voldoening.

Hier nog eens op een rij wat je gaat krijgen en doen

Hier een samenvatting van wat je gaat krijgen…

Alle kennis er er op gericht je de mogelijkheid te geven om je snel de stof eigen te maken en meteen toe te passen.

Je kan het direct doen!

Zodat je snel de vruchten kan plukken. Waar nodig vind je checklists, templates, … zodat je het warm water niet zelf opnieuw dient uit te vinden.

Stel je voor: je omzet verdubbelen? Je werktijd verminderen!

Inhoud van de online knowledge-base

De blauwdruk van je ideale bedrijf

Hoe je onweerstaanbare producten creëert

Vergroot je expert-status

Hoe jij je fundament sterk maakt voor je florerend bedrijf

Wordt magnetisch voor klanten

Sluit je deal door… enkel maar te helpen

Hoe je samen veel sterker bent dan alleen

En wat als jij CEO bent?

Inhoud van de life dagen:

Versterk je leiderschap en je coachende vaardigheden

Breek door angst, piekeren en twijfel bij jezelf en bij klanten

Leid inspirerend vanuit visie

Optimaliseer je presteren en maak komaf met stress

Ja, ik wil graag een vrijblijvend scan-gesprek!

En er is meer

10 (online)
groepscoachingsessies

Alleen kennis maakt niet het verschil. Je dient het ook te implementeren, het echt te doen.

En dan gebeurt het dat je tegen dingen oploopt. Verwarring voelt. Niet weet welke beslissing te nemen. Of welke stap handig is.

Dat is de reden waarom ook tussentijdse (online) groepscoachingsessies onderdeel zijn van dit traject.

Tijdens deze sessies kun je al je vragen over je onderneming stellen, en krijg je er hulp bij.

Sfeerfoto workshop Inge Ketels

Fantastische nieuwe ideeën en strategieën

Tijdens de groepsdagen leer je fantastische nieuwe ideeën en strategieën, sommige vers van de pers, andere die ik zelf toepas en wat werkt.

Zo leer je bijvoorbeeld aantrekkelijke producten maken en verkopen. Of hoe je op een simpele manier klanten kan krijgen.

Je kan alles direct in je eigen bedrijf toepassen. Je bereikt zo resultaten die je nooit gedacht zou hebben te kunnen bereiken!

Toegang tot de exclusieve facebook-groep

Aanvullend op de groepsdagen, krijg je ook een uitnodiging om deel te nemen aan de besloten Facebook-groep.

De leden van deze groep kunnen je ondersteuning geven om je doelen te halen en door te zetten. Mensen ondersteunen elkaar om echt super succesvol te zijn met hun bedrijf. Samen staan we sterk!

Dus als je ergens in de war bent of vastloopt, stel je vraag in de Facebook-groep. Mensen in de groep helpen je!

Individuele coaching

Afhankelijk van het leven waarin je instapt, coach ik je regelmatig of per kwartaal, zodat je telkens helder hebt welke je volgende stap is, je ze sneller kan zetten, je makkelijker klanten kan benaderen en sterke salesgesprekken kan hebben, je belemmeringen sneller overwint en je met een sterke mindset je uitdagingen aan kan!

Hierdoor kan je met jouw expertise een specifiek aanbod ontwikkelen waardoor dat je zaak lucratiever is, aangenamer om in te werken en je de kans geeft om ondernemer te zijn in plaats van een ‘werknemer met een zelfstandige-statuut’.

Hoeveel investeer je in het traject?

Het programma is ontzettend goed betaalbaar, in vergelijking met andere programma’s. Je kan zelfs gebruik maken van de KMO-portefeuille, waarbij een subsidie van 30 à 40% mogelijk is.

Dat wil echter niet zeggen dat het voor iedereen is.

Ondernemen, stappen zetten, vooruit gang boeken, succes hebben: ik weet dat het niet voor iedereen passend is. Je dient, met de know-how die je krijgt, zelf aan de slag te gaan.
Het helpt als je al gestart bent als ondernemer, en je eerste stappen hebt gezet. Zo kan je de kennis gebruiken om full speed verder te gaan. Ben je een starter? Dan helpt het je net om makkelijker je zaak in de wereld te zetten en enkele fouten te voorkomen.

De investering die ik je vraag, is er eentje dat je gemakkelijk terug kan verdienen door toepassing van het geleerde in dit traject. In die zin rendeert dit traject vanaf het eerste jaar én … jaar na jaar.
De waarde van het jaartraject inclusief waardevolle online knowlegde-base, enkele groepsdagen (met gelijkgestemde ondernemers), online coachsessies, facebookgroep en individuele power-coaching, zodat je veel sneller kan schakelen en stappen zetten, is meer dan 17.391€ excl btw.

Wil je echt vooruit met je bedrijf, en weet je dat persoonlijke begeleiding je daar bij helpt, om to the point en kort op de bal vooruitgang te maken? Dan biedt ik je dit XL-Stroom in Business traject tijdelijk aan, aan 12.997€ excl. btw voor 12 maanden. Er zijn per jaar maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze begeleiding.

Ben je eerder iemand die het liever zelf uitzoekt, voldoende heeft aan beperkte coaching en het fijn vindt om de tijd te nemen om het zelf uit te puzzelen, bied ik je het Basic-Stroom in business traject aan voor 5.997 € excl btw.

Je kan daarbij rekenen op al mijn kennis, ervaring en kunde uit ontelbare business programma’s, voor een gezamenlijke investering van meer dan 50.000€. Wat een rijkdom, dus. Ik breng je het beste van het beste.

Zo wordt de juiste beslissingen nemen en implementeren een makkie!

Wat krijg je precies?

Wat er precies in je traject zit, bespreken we samen.

Hier alvast enkele fundamentele elementen:

 • online knowledge base: Floreren als ondernemer. Verdubbel je omzet in de helft van je werktijd
 • online knowledge base: High Level Vlot Verkopen
 • Thema’s kunnen audio’s, transcripties en handige werkboeken omvatten, met templates, voorbeelden en checklists.
 • Toegang tot 10 online groepscoachingsessies
 • Training in coachvaardigheden en leiderschap nemen (life dagen)
 • individuele coaching afhankelijk van je instaplevel
 •  Nieuwe ideeën en concepten over marketing en sales
 •  Besloten Facebook-groep voor ondersteuning van elkaar
 • Unieke samenwerkingen die jouw business naar een hoger niveau brengen

P.S. Mocht je iemand kennen waarvoor dit traject een super oplossing kan zijn, geef gerust de contactgegevens aan mij door. Laat weten aan die persoon dat ik ga bellen. Soms is dat nodig,  om juist die stap te zetten, die dat grote verschil kan maken in je leven.

P.S.2: Ik zet me voor 200% voor je in, om je te helpen jouw succes te behalen. Ik garandeer je dat, door deelname aan dit programma, je binnen het jaar op zijn minst de investering terug hebt. Ik ben er zeker van dat jaar na jaar deze know-how je blijft inspireren om te groeien. Net zoals het dat bij mij deed!

Vraag hier je vrijblijvend scan-gesprek aan!
“If you have health, you probably will be happy, and if you have health and happiness, you have all the wealth you need, even if it is not all you want. “
Anonymous • Quote of the Day
“Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace, and gratitude.”
Anonymous • Quote of the Day