Banner promokwartet cd en mp3

Superkwartet met 4 power CD’s + BONUS: downloadlink van mp3’s

Een positieve en open mindset, goed voelen in je vel, zelfverzekerd zijn en innerlijke rust: voor jou binnen handbereik. Bedenk welke portie energie je daarbij vanzelf krijgt, en je begrijpt dat deze cd’s een must-have zijn! Veel waarde, super kleine investering voor deze 4 CD’s, met als bonus de downloadlink van de mp3’s!

Bestel nu
Details
Banner promokwartet cd en mp3

Superkwartet met 4 MP3’s

Ervaar onmiddellijk diepe rust, energie en goed voelen! Telkens opnieuw.​ Schaf alle 4 de MP3’s aan voor een super kleine investering!

Bestel nu
Details

Aparte MP3’s

Banner Sterk in je schoenen staan

MP3: Sterk in je schoenen staan

Vergroot je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Met creatieve oefeningen, visualisaties, ga je via deze cd aan de slag. Het beleven van de visualisaties verandert je op een positieve manier. Je bouwt aan een andere en waardevollere visie van jezelf.

Bestel nu
Details
Banner Kracht van Gedachten

MP3: Kracht van gedachten

Luisteren herprogrammeert je overtuigingen makkelijk en snel. Prettig effect is dat je je, telkens je luistert, opgeladen, vol zelfvertrouwen en stevig in je schoenen voelt staan.

Bestel nu
Details
Banner Innerlijke Rust

MP3: Innerlijke Rust

De ontspanningsoefeningen zijn een fantastisch hulpmiddel om te ontspannen, je rust te vinden, je welzijn te vergroten, mogelijk zelfs beter te slapen en je goed te voelen in je vel!

Bestel nu
Details
Banner Leven Uit je Hart

MP3: Leven vanuit je hart

Je kan leren leven vanuit je hart. Je merkt dan snel een verbetering in levenskwaliteit. Het is het beste wat je voor jezelf en je omgeving kan doen.

Bestel nu
Details