Er zijn veel voordelen aan ‘sterk staan’ in je leven:

  • Je durft makkelijker stappen zetten, zodat je werk toffer is en je een beter inkomen hebt
  • Je kan je zelf laten zien zoals je bent, en krijgt daar waardering voor
  • Je voelt je beter in je vel. Dat straal je uit naar anderen. Hierdoor ben je ook nog eens inspirerend voor anderen!

Vanuit mijn persoonlijke ervaring weet ik dat de vaardigheid om je zelfvertrouwen te boosten, ontzettend helpt om te stralen en je ding hier te kunnen doen. En dan is werk en leven de meest vervullende ervaring die je kan hebben!

En dat kan… Ik ben het levende voorbeeld van een muurbloempje dat veranderde in de genietende, coachende ondernemer die ik nu ben!

En daar was wat voor nodig. Dat ging niet van zelf.

De training Zelfvertrouwen (nu ‘Bereik meer met Zelfleiderschap’), onderdeel van het traject Sterk Leiderschap, omvat tools die je gegarandeerd goed helpen, net zoals het dat doet voor je voorgangers en deelnemers aan trainingen van Nationale Bank, EU en andere bedrijven.

Want het is mijn samenvatting van het beste, dat voor mij elke dag opnieuw werkt! Het is doorleefd en uitgetest!

Dat is wat ik wil: jou ondersteunen zodat je kan stralen en kan genieten van je werk en leven. Een zalige stroom in je leven. Kan je je dat inbeelden? Jij verdient dat. En de wereld verdient de beste jij.

Kijk verder naar het artikel waarin je Steven zijn verhaal leest over het effect van de training Zelfleiderschap (een onderdeel van het traject Sterk Leiderschap).

Op jouw goed voelen én stralen!

Groetjes,

Inge

***

ARTIKEL: IK DURF MIJN MENING NIET TE ZEGGEN, UIT SCHRIK VOOR DE REACTIE VAN ANDEREN

Sofie sprak ik via een skype coachingsessie. Ze zei dat ze bang is voor de tegenreactie van anderen. Ze zegt niet wat haar niet aanstaat. Daar heeft ze te weinig zelfvertrouwen voor.  Wel piekert ze erover en ze blijft er mee bezig. Ze kan het niet loslaten. Het kost haar massa’s energie. Ze twijfelt aan zichzelf.

Is dit voor je herkenbaar?

Ik had er vroeger ook last van.

En Steven ook. Ik wil je daarom graag laten kennis maken met hem en zijn ervaring met de training Zelfleiderschap.

Steven vertelde: ‘Vroeger durfde ik mijn mening vaak niet zeggen, uit schrik voor de reactie van anderen. In moeilijke gesprekken of vergaderingen, klapte ik dicht, zweeg ik of praatte ik gewoon mee, gewoon om niemand voor de borst te stoten of om ongemakkelijke situaties te vermijden.

Enkele maanden geleden volgde ik de sessie over zelfleiderschap.

Tijdens de sessie is er van alles door mijn hoofd geflitst: het was confronterend, verrassend, pijnlijk en plezant tegelijk.Op één dag tijd ben ik door mijn leven gewandeld, van mijn kinderjaren tot vandaag. Op zoek naar één ding: zelfwaardering.

Toegegeven, toen ik naar huis reed, was ik echt moe. De confrontatie met mezelf en mijn innerlijke criticus had me heel wat energie gekost. Achteraf bekeken kon ik hier maar één verklaring voor vinden: niets is vermoeiender dan vechten met jezelf…  

De maanden na de opleiding waren méér dan boeiend: zoeken, aftasten, nadenken, vallen en weer opstaan.

Luisteren naar MP3’s via het audioseminar ‘Bouwen aan je Zelfvertrouwen’, het lijkt misschien niet echt cool, maar het is zo veel beter dan je stuur op te vreten in de file. En het helpt écht! Het heeft me vaak een goed gevoel gegeven en leverde massa’s tips!

Dat ik de laatste maanden minder pieker, daar ben ik zeker van.

Dat ik meer mijn eigen mening durf te zeggen, terwijl ik ergens weet dat de rest er niet akkoord mee zal gaan, dat voelt gewoon fantastisch.

Dat ik meer op ‘send’ druk, terwijl ik vroeger mijn mail had verwijderd met de gedachte ‘neen dit mag ik niet sturen’, heeft me al heel veel resultaat opgeleverd.

Dat mijn beste vriend mFoto Stevene wist te vertellen dat ik in de laatste maanden meer ‘coole dingen’ heb gedaan dan in de laatste jaren bij elkaar, daar ben ik fier op!

Mijn bescheidenheid en mijn criticus hebben er hun bedenkingen bij, maar die zouden af en toe meer hun smoel moeten houden.

 

Inge, misschien heb je wel gelijk als je zegt dat wij allemaal geweldig zijn.
Bedankt, om ons dat mee te doen geloven!’

Steven Schoovaerts, Project & Change Manager, Userfull

***

Wil je ook stappen zetten naar meer voldoening? Lef? Goed voelen? Om het verschil te maken en impact te hebben in jouw wereld.
Ik help je graag!

Hier vind je meer info over het traject Sterk Leiderschap. Iets voor jou?

 

Ook organisaties zijn hier aan het juiste adres! Heb je nog ruimte in je opleidingsbudget? Ik werk deze trainingen graag uit op maat van jouw bedrijf. Contacteer ons.

PS: Ben je het beu dat je niet je volledige potentieel kan inzetten? Wil je daar verandering in brengen? Weet je dat je diep vanbinnen zelf moet veranderen? En dat een positieve mindset heel veel voor je zal betekenen? Heb je interesse in een jaartraject met mij, wetenschappelijk onderbouwd en ontzettend krachtig? Goed nieuws! Reserveer hier je scan-gesprek, waarin ik je tips en inspiratie geef voor jouw situatie. Meld je asap aan. Eerst komt, eerst maalt!

Save