Een goed bewaard geheim over geld

Vanuit Ibiza, lekker op vakantie, schrijf ik een post over … Geld!

Ja, echt. Dit is een bijzonder eiland met veeeeeeel geld. Huizen kosten hier makkelijk een mio €. Vandaar dat het even langs kwam waaien (letterlijk, want veel wind, en figuurlijk natuurlijk)…

Hoe is jouw relatie met geld?

Voor velen is het een vies woord. Of een ‘verlangen/afstoot’ iets. Wel willen, maar ook niet echt… Soms ingegeven door oude uitspraken als ‘Geld is vies.’

Want zeg nu eerlijk: beeld je even in. Stel dat je net geld hebt zitten tellen. Biljetten, zo van die verkreukelde. Muntjes, waarvan je niet weet wat er mee gebeurd is… Ga je dan erna gewoon een broodje eten? Of … ga je eerst je handen wassen? Omdat je het toch wat vies vindt?

Iets dat je (onbewust) vies vindt, denk je dat dat graag in jouw buurt vertoeft?

Ik reik je graag een helpender perspectief op geld aan.

Want veel mensen, en ondernemers, hebben moeite om (voldoende) geld te vragen voor zichzelf.

Of het loopt financieel niet zoals ze willen.

Iets dat herkenbaar voor je is? Als je niet echt (goed) kan leven van je onderneming of je zit vast op een bepaald plafond, dan zou het wel eens kunnen dat je last hebt van geldissues.

En daarom – een helpender perspectief:

Wat als je geld ziet als brandstof?

Brandstof heb je nodig om dingen te doen, om ergens te komen, om mensen te ontmoeten,om iets te kunnen betekenen. Het is energie en … gewoon … een noodzaak. Raakt je brandstof in je auto leeg, dan ga je gewoon tanken. Simpel, toch?

Wat zou het voor jou kunnen betekenen als je gewoon makkelijker meer ‘brandstof’ had?

Wat voor verschil zou het maken?

Hoe zou het voor je zijn als je die ‘brandstof’ met meer gemak kan ontvangen, naar je toe kan laten stromen?

Onze mindset is bepalend of we geld kunnen laten stromen of telkens de kantjes ervan af dienen te lopen.

Precies daarnaar gingen we met een vergrootglas, op een ontspannen en verhelderende manier kijken, naast manieren om je omzet te verdubbelen, tijdens het groei-Event, ‘Verdubbel je inkomen met wat je het allerliefste doet.’

 

Heb je jouw kans gemist voor het groei-event? Vraag dan snel je mindset boost voor ondernemers aan. Die komt dan in je mailbox (gratis, waarde 97€), samen met gratis tips en inspiratie over ondernemen!

PS2: Vaker tips en inspiratie via facebook in de speciale groep voor ondernemers? Je kan er ook je vragen aan me stellen. Let’s meet there!

Indien je hierover een gesprek wenst aan te gaan. Reserveer dan hier je scan-gesprek.