Neem als onderneemster je kans op een gigantische kostenbesparing en omzetverdubbeling

Ik sprak laatst onderneemster Martine. Ze had 5000€ geïnvesteerd om een website op maat te laten maken.

‘Ik ken er niks van. Maar ik heb nu wel een goede website. Ik wil nu echter een module om automatisch bij inschrijving facturen te laten maken. En dat kost opnieuw 8000€ om die te laten maken. Ik vind investeren geen probleem, maar dit is toch wel erg veel.’

Ik schrok van de bedragen. En voelde me verontwaardigd. Omdat er gratis plug-ins bestaan die doen wat Martine wil, en die werken op fantastische (gratis alweer) software voor websites.

Wat was ik blij voor de business training die ik jaren geleden volgde. Waar ik de tip kreeg om in WordPress een site te maken.

Zo te zien heeft die tip me 13.000€ opgeleverd, die ik niet hoefde te investeren in een website op maat te laten maken. En ja, ik heb daarbij zo’n module om facturen automatisch te laten maken.

Die training liet me dus niet enkel 13.000€ besparen (en wie weet wat nog allemaal), maar hielp me ook in het verdubbelen van mijn omzet, met wat ik het allerliefste doe.

En precies dat: het versterken van onderneemsters, met het doen van wat ze het allerliefste doen, is wat we doen in alle activiteiten, of het nu een gratis lezing is, een stroomversneller event, of het jaartraject Stroom in Business-Academy.

De toffe onderneemsters, die ondertussen inschreven, willen o.a. groeien, meer winst, kunnen leven van wat ze het liefste doen, hun zaak duurzaam en succesvol neerzetten, meer durf en sterker staan, inspiratie en tips om het op de beste manier aan te pakken. En die stok achter de deur.

Want zeg nu zelf, het is echt niet altijd makkelijk als onderneemster! Het warm water opnieuw uitvinden…

De deelneemsters weten dat alleen maar alleen is, en dat het samen veel leuker is én efficiënter. Ze willen slimmer ondernemen met aanzienlijk betere resultaten (in minder van hun tijd)!

Jij ook?

Schrijf je snel in voor het Stroomversneller-Business-event, dan kan je mogelijk nog gebruik maken van het super early bird tarief.

Ik geef je de garantie dat je, als je aan de slag gaat met wat ik je vertel, je je geïnvesteerde bedrag meervoudig terug verdient binnen het jaar.

En dat niet alleen, ondernemen is weer leuk. Je staat er, boordevol inspiratie en zet die stappen die nodig zijn.

Ik zie er naar uit je te inspireren,

hartelijke groeten,

Inge

PS: Twijfel je?  Het vraagt een investering, die echter jaar na jaar rendeert.

Het zou zomaar kunnen dat je je omzet door je investering verdubbelt, omdat je slimmer gaat ondernemen. Wie weet halveer je door slimme systemen ook nog eens je werktijd. Dubbel profijt!

Zo kan je weer genieten van je durf als ondernemer, en geniet je weer van je gezin of vrije tijd! En … dat mag best. Meer nog: het is een ingrediënt voor duurzaam succes.

In het groei-event vertel ik je hoe je kan groeien, ik geef je praktische tips. We staan stil bij limiting beliefs en hoe je mindset het je mogelijk maakt of juist onmogelijk maakt om groeistappen te zetten.

Je buigt die belemmerende mindset om en je krijgt zicht op je premium-dienst, die dienst waarmee je meer kan verdienen, het allerbeste aan klanten levert én fijne klanten voor kan vinden.

 

Indien je hierover in gesprek wenst te gaan. Reserveer dan je scan-gesprek.