Leer met je expertise vervuld ondernemen met grote impact en verdienste

Zeg ja tegen rust, veel tijdvrijheid én ideale klanten!

Veranderingen in de KMO-portefeuille, maken dat ik deze programma’s, in 2023 niet meer kan aanbieden met 30% subsidie via de portefeuille. Daarom dat ik ze je graag nu, tijdelijk, tot en met 30/01/2022, super interessant aanbied.

Wil je graag je expertise véél vervullender inzetten? Doen wat je het allerliefste doet, met grote impact en verdienste? Met veel tijdvrijheid, ideale klanten – waar het zalig werken mee is – en vanuit rust?

Klik hier voor alle drie de programma’s – en 6 giga kerstcadeaus als bonus – voor 1.043,7€ eigen bijdrage en btw in plaats van 8.001€ excl !

Vele ondernemers zie ik druk bezig zijn, vaak te veel uren werken. Ze lopen zichzelf voorbij. Ze cijferen zichzelf weg voor hun zaak. Ze weten te weinig wie hun ideale klant is, of hoe ze deze het allerbeste kunnen helpen. Vaak brengt hun zaak te weinig op, of is de passie ver te zoeken.

Een gebrek aan ondernemersvaardigheden, helpende grenzen stellen en een strategie om hun expertise véél beter neer te zetten, ontbreekt. Ze leerden nooit groter denken of hun geld mindset onder de loupe te nemen.

Met de programma’s die ik je hier aan bied, leer je veel gemakkelijker online klanten vinden, met groot gemak nieuwe dingen starten en er snel goed mee verdienen, én – als vanzelf – aan een hoger tarief verkopen.

Schaf ze nu aan, mét een aanzienlijke besparing, mét gebruik van de KMO-Portefeuille (30%) én met schitterende bonussen. Hoe méér programma’s je aanschaft, hoe fantastischer de bonussen zijn!

Deze éénmalige actie loopt tot en met 30 december. Neem je kans nu, ga voor vervullend ondernemen. Dit komt niet meer terug.

Welke programma’s kan je aanschaffen?

High level vlot verkopen

In 5 modules (syllabus en mp3’s) leer je al mijn geheimen, die me hielpen om het 10-voudige tarief te vragen, dan wat ik gewoon was. Het werkt, omdat je helemaal niet verkoperig bent of wil overtuigen. Je helpt je potentiële klant in te zien, dat deze jouw hulp wil. Een super krachtige module, die deelnemers ook weten in te zetten om hun ideeën op een veel betere manier te verkopen, of twijfel en onzekerheid om te buigen in helderheid – bij zichzelf of bij hun naasten.

Dit programma is het fundament van mijn bedrijf en van mijn vervullend ondernemen. Pas toen ik dit leerde, kon ik met véél meer gemak en vertrouwen in mijn zaak staan. Mijn klanten betaalden voor deze kennis tussen de 8.000 en 20.000€! Nu voor jou aan een fractie van de investering!

Normale investering 997€ excl, nu 497€. (Je eigen bijdrage is enkel 347,9€!)

Leer wat de mindset is om hogere prijzen te vragen, het werkende script, hoe je bezwaren ombuigt, hoe je coach als er bezwaren zijn, en wat je precies doet om de koop te sluiten.

Snel goed verdienen met casestudies

In dit programma leer je de vaardigheid om telkens opnieuw op een slimme manier iets nieuws te lanceren. Als ondernemer in deze tijd verandert er zo veel. Mee kunnen veranderen in wat je aanbiedt, en daar succesvol in te zijn, helpt jezelf en je klant veel slimmer te schakelen.

Eens geleerd, en doorlopend profijt van.

Normale investering 997€ excl, nu 497€. (Je eigen bijdrage is enkel 347,9€!)

Leer in 3 modules (met werkboek, video, slides en mp3’s) hoe je vernieuwt en versnelt met casestudies, hoe je het aanpakt als je samen met een klant met de casestudie aan de gang gaat, hoe je kunt meten, wat je kunt doen als het mis dreigt te gaan, hoe je met behulp van je casestudie klanten kan krijgen, hoe je je casestudie kunt gebruiken voor je marketing. Alleen al dit programma, bracht me 10duizenden euro’s op. 

Snel ideale klanten via webinars

Je expertise goed neerzetten, zodat potentiële klanten helder hebben waarom ze voor jou dienen te kiezen, dat doe je met webinars! Niet alleen vergroot je je expertstatus, je verheldert ook voor jezelf je methodiek, precies door het geven van webinars. Veel makkelijker dan netwerken of koud bellen. Het zorgt ervoor dat klanten je opbellen om met je te werken. Pak je het goed aan, is één webinar een continue bron van nieuwe klanten.

Normale investering 997€ excl, nu 497€. (Je eigen bijdrage is enkel 347,9€!)

Leer in 4 modules (met werkboek, video, slides en mp3’s ):

 • het grote geheim om van je webinar een succes te maken
 • Welke 5 stappen zijn nodig om een presentatie te maken waarmee je heel veel klanten krijgt
 • Hoe kan je je webinar onweerstaanbaar aantrekkelijk aanbieden?
 • Waarom het ontwerp van je webinar bepalend is voor het succes, zodat klanten vanzelf met je in gesprek willen?
 • Hoe je ervoor zorgt dat veel mensen aan jouw webinar deelnemen? Je wilt natuurlijk een groot bereik! Hoe doe je dat?
 • Het geheim hoe je in de nasleep van jouw webinar veel verkoopt?75 % van de verkopen vindt na de online presentatie plaats. Wat doe je dan precies en hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk klanten krijgt?

En dat is niet alles. Ik wil echt graag dat je alles uit jezelf haalt. Daarom deze bonussen:

Bonussen

Klik hier voor één programma aan 497€ ipv 997€ (eigen bijdrage 347,9€) en krijg ter waarde van 1.219 € aan bonussen:

 • Bonus 1: Mp3’s ‘Kracht van gedachten’, ‘Sterk in je schoenen staan’, ‘Innerlijke rust’ en ‘leven vanuit je hart’ (97€), zodat je vanuit je innerlijke rust, met zelfvertrouwen en geloof in je aanbod makkelijk vooruit kan.
 • Bonus 2: Onstopbaar en alle support (je hoeft het niet alleen te doen) via 3 maanden Q&A via mentorgroep en 1 maandelijkse online call (waarde 997€)
 • Bonus 3: Mijn inspiratie: 1 Power coachgesprek (30’) in deze 3 maanden om je plan te optimaliseren (waarde 125€)

Klik hier voor twee programma’s aan 994€ ipv 1994€ (eigen bijdrage is enkel 695,8€) en krijg ter waarde van 2.516€ aan bonussen

 • Bonus 1, 2 en 3: zie hoger
 • Bonus 4: High Level Stroomversneller (twv 1297€), zodat je je inkomen en je vrije tijd verdubbelt met je eigen onweerstaanbare high level aanbod!

Klik hier voor drie programma’s aan 1.491€ ipv 2.991€ (eigen bijdrage is enkel 1043,7€ en btw) en krijg ter waarde van 5.010€ aan bonussen! Ja, 1043,7€ in plaats van 8.001€!

 • Bonus 1 tot en met 4: zie hoger
 • Bonus 5: Ticket presenteren met impact, zonder stress, live dag, twv 997€. Leer:
  • hoe je telkens makkelijker over ongemakkelijke gevoelens heenstapt voor publiek, zodat je zelfzekerder en met een positieve uitstraling sterk overkomt.
  • Het geheim om je publiek optimaal mee te krijgen, zodat je moeiteloos meer impact hebt
 • Bonus 6: Ticket voor je High Level Vlot Verkopen live dag twv 1497€, leer op de eerste rij en vanuit mijn praktijkervaring hoe je met zelfvertrouwen High Level programma’s verkoopt, door authentiek jezelf te zijn!

Deze mogelijkheid aan deze besparing, deze bonussen én subsidie (30%) komen niet meer terug. Neem nu je kans!

Je hebt de kans om 3 maanden lang al je vragen te stellen, je zaak te vernieuwen of je vaardigheden aan te scherpen, zodat je helemaal kan doen wat je graag doet, moeitelozer, met impact en een fijne verdienste.

Je hoeft zeker niet alles door te nemen. Don’t worry. Ik help je met kiezen wat in het moment het allerbelangrijkste is voor jou, op weg naar vervullend ondernemen!

Hoe schrijf je in voor vervullend ondernemen?

Klik hier om te investeren in één programma, zodat je de stap zet naar vervullend ondernemen

Klik hier om te investeren in twee programma’s, zodat je veel gemakkelijker kan vervullend ondernemen.

Klik hier om te investeren in drie programma’s, en geniet van persoonlijk werken met mij (en mijn allerbeste ideeën voor je)

Je krijgt een mail om in te schrijven, om aan te duiden welke 1, 2 of 3 programma’s je wil, en om je KMO-portefeuille direct aan te vragen.

Na aanvraag en doorstort van de KMO-portefeuille, het overmaken van de BTW, krijg je toegang tot alle materialen, de bonussen en de mentorgroep voor je vragen! Dus doe het direct, want in 2023 bied ik deze kortere programma’s niet meer aan met de subsidie van de KMO-portefeuille.

Ik kijk er ontzettend naar uit je te helpen naar veel meer gemak, veel meer JIJ en veel meer plezier in je zaak!

Ik klink alvast op veel magie die mag ontstaan,

tot snel?

Inge

PS: heb je een vraag? Neem contact op!

Zeg ja tegen rust, veel tijdvrijheid én ideale klanten!
Leer hoe je met je expertise een vervullende zaak uitbouwt met grote impact en verdienste
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Ja, ik wil samen groeien! (1 pakket)

497ipv 997 excl. BTW
 • Kies uit ‘High level vlot verkopen’, ‘Snel goed verdienen met casestudies’ of ‘Snel ideale klanten via webinars’
 • Bonus 1: Mp3’s ‘Kracht van gedachten’, ‘Sterk in je schoenen staan’, ‘Innerlijke rust’ en ‘leven vanuit je hart’ (97€), zodat je vanuit je innerlijke rust, met zelfvertrouwen en geloof in je aanbod makkelijk vooruit kan
 • Bonus 3: Mijn inspiratie: 1 Power coachgesprek (30’) in deze 3 maanden om je plan te optimaliseren (waarde 125€)
 • Waarde bonussen: 1.219€

Ja, ik kies voor moeiteloos vervuld ondernemen en alle bonussen

1491ipv 2991 excl. BTW
 • Yes, je gaat vooruit als een speer met ‘High level vlot verkopen’, ‘Snel goed verdienen met casestudies’ en ‘Snel ideale klanten via webinars’
 • Alle bonussen hier links én rechts én
 • Ticket presenteren met impact, zonder stress live dag bonus twv 997€
 • Ticket High Level Vlot Verkopen live dag twv 1497€
 • totale waarde aan bonussen: 5.010€

Ja, ik ga vooruit! Kies 2 pakketten

994ipv 1994 excl. BTW
 • Kies 2 uit ‘High level vlot verkopen’, ‘Snel goed verdienen met casestudies’ of ‘Snel ideale klanten via webinars’
 • Alle bonussen uiterst links
 • Bouw je ideale bedrijf met de High Level Stroomversneller (twv 1297€)
 • totale waarde aan bonussen 2.516€
Inge Ketels Stroom in Business Businesscoaching Bureau Stroom moeiteloos vervullend ondernemen
Evi Poncelet over samenwerking met Inge
Caroline Anseeuw over samenwerking met Inge Ketels
Michael Niclaus over samenwerking met Businesscoach Inge Ketels
Ron Eringa over samenwerking met businesscoach Inge Ketels van Bureau Stroom
Martine De Prijcker over samenwerking met businesscoach Inge Ketels van Bureau Stroom
grote opdracht dankzij Inge Ketels businesscoach bureau stroom
het 10 voudige verdiend igor over businesscoach Inge Ketels Bureau Stroom