Loopbaancoaches & Trainers

Meer info over onze loopbaancoaches? Klik hier!

Meer info over onze trainers? Klik hier. Je vindt er ons aanbod voor organisaties. Scroll naar beneden voor de trainers.

Wie bezielt Bureau Stroom?

Inge Ketels

Méér dan 1800 mensen begeleid

Sinds 2005 heb ik meer dan 1800 mensen begeleid met vragen rond zelfvertrouwen, loopbaan of onderneming. Daardoor halen ze meer uit zichzelf, vinden durf en rust, en zetten succesvolle stappen! (cijfers november 2016).

Ik studeerde na mijn bio-ingenieurstudies antropologie en onderzocht uitgebreid en internationaal het werkveld van mental coaching, cognitieve therapie, systemisch werk, persoonlijke efficiëntie en communicatie bij bekende namen als Harry Palmer, Byron Katie, Anthony Robbins, Nisandeh Neta, Roeland Hoefsloot, Matthias Varga von Kibéd en o.a. instituten als Heartmath Benelux enVoice Dialogue Instituut Tienen.

Unieke benadering

Ik heb een innerlijke drijfveer die onophoudelijk kriebelt op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en veranderingsprocessen. Dit maakt me tot een uitgelezen veranderingsfacilitator, gepassioneerd door technieken om innerlijke verandering, geluk en succes te bewerkstelligen. Ik combineer passievol praktisch werk met efficiëntie en kwaliteit. Kwaliteit is ook gewaarborgd via continue opleiding en bijscholing.

Mijn unieke manier van kijken naar mensen en hun potentieel helpt hun om hun mindset/gedachtenpatronen te veranderen naar een positievere en meer ondersteunende kijk. Dit resulteert in meer resultaat met minder moeite!

Van verlegen muurbloem naar enthousiaste facilitator

Van ‘alles is moeilijk’ naar ‘wat is er mogelijk?’ Op een gegeven moment besefte ik dat ik het leven, relaties en werk moeilijk vond. En ik wilde die moeilijke kijk die ik had veranderen. Ik onderzocht hoe dat kan en ben helemaal gebeten door dit virus! Ik blijf dit boeiende thema van je leven optimaliseren, vitaliseren en energetiseren onderzoeken. Het resulteert in een positief, ondersteunend, telkens verbeterend en plezanter zicht op mezelf en de wereld.

Van verlegen muurbloem naar enthousiaste facilitator Als student was ik teruggetrokken, verlegen, introvert en hield ik er absoluut niet van om voor een groep te staan. Ik besloot dan ook tijdens mijn universitaire studies om zeker niet de lerarenopleiding te doen, want niks voor mij. Nooit voor een groep! Nu werk ik 85 % van mijn tijd met groepen en doe dat met veel plezier! Wat een verandering. Ik heb mijn angsten kunnen onderzoeken, met groepen leren omgaan en er mezelf kunnen zijn en veel meer leren ontspannen in mezelf.

Loopbaanverandering om mijn volle potentieel in te kunnen zetten Mijn vorig werk deed ik met hart en ziel. Een prachtige club mensen met heel veel gedrevenheid voor een mooi doel! Na het schrijven van een aanbesteding durfde ik toe te geven aan mijn al langer knagend gevoel. Ik kon er niet mijn volledige potentieel inzetten. Mijn specifieke ik en kwaliteiten kwamen er niet (meer) aan bod. Na RSI (muis-arm) en een burn-out was ik bereid om het roer om te gooien. Ik ben ontzettend blij met deze gedurfde stap en geniet er elke dag weer van om mijn volledige potentieel in te kunnen zetten en te kunnen groeien in de richtingen die mij interesseren. Wat ik opsteek, zelf doorwerk en op mezelf uittest, vertaal ik in praktische trainingen en coachings! Vaak kom ik dankbaar thuis voor wat ik kan doen.

Als ik dit kan, kan jij ’t ook. Ik help je er graag bij!

Inge KetelsHier vind je artikels waar ik aan meewerkte. Klik hier.

Bureau Stroom

Ik ben de oprichtster en zaakvoerster van Bureau Stroom. Ik heb verschillende trainingen gecreëerd zoals: innerlijk leiderschap, persoonlijke kracht, zelfvertrouwen, positief zelfbeeld, Mindsolutions (kracht van gedachten), dynamisch ontstressen, …

Wat zeggen mensen over Inge Ketels als trainer of coach?

 • Goede interactie, zowel teamaanpak als individuele aanpak
 • Een motiverende coach
 • Rustgevende, overtuigende uitstraling
 • Op een gewone manier alles duidelijk uitleggen
 • Interactieve aanpak
 • Empatisch met een oprecht luisterend, aandachtig oor
 • Gevoel voor humor
 • Toffe en ontspannende manier van cursus geven

Beknopt Curriculum Vitae

 • Bio-ingenieur
 • Postgraduaat antropologie
 • Associate Consultant Galilei Outplacement en Career Services
 • Gelicencieerd provider Heartmath Stress reductie programma en Zone performance programma
 • Gelicencieerd Avatar master/wizard (beliefmanagement, emotionele integratie, coaching)
 • Gegradueerde aan de School van Byron Katie (the Work)
 • Communicatietrainingen
 • Voice Dialogue facilitator training
 • Creatief agoog basis, kunstzinnig dynamisch coachen basis
 • Systemisch werk
 • Intensieve opleidingen in taichi, wuxikung, buxi-healing (relaxatie en ontspanning), taichi for arthritis, taichi voor senioren,…