‘Hoe de grootste eye-openers, van 15 jaar voor groepen staan, je kunnen helpen’ – Gratis webinar

Kijk je regelmatig met lood in je schoenen naar vooraan staan? Bij een volgend groepsmoment, of het nu een vergadering, (product)presentatie, lezing of workshop is?

Of is dit wat er gebeurt:

Merk je dat je mensen niet meekrijgt?
Denk je makkelijk dat ze het niet interessant vinden?
Haak je af op hun serieuze gezichten?
Voel je je slecht?
Heb je er geen plezier in?

Ik kon op alles ja zeggen. ;-(. Ik vond voor een groep staan vreselijk. In mijn volgende mail vertel ik je daar meer over.

Ondertussen is dat heel erg veranderd. Met groepen werken is plezant en inspirerend geworden. Omwille van wat ik geleerd heb, is het leuker, waardevoller en interactief! Zo onthouden mensen meer en vinden ze het tof.

Lijkt werken met groepen interessant voor je? Doe je het al en wil je er meer gemak en plezier in?

Want ook als je onzeker bent of stress hebt, is het mogelijk om op een toffe manier voor een groep te staan. Zodat mensen meer opnemen van wat je zegt. Hierdoor kom je overtuigender over, heb je meer impact. Je krijgt zo meer ja’s en tevreden gezichten.

In het webinar, ‘Hoe mijn grootste eye-openers uit 15 jaar voor een groep staan jou kunnen helpen!’ vertel ik je er 7 dingen over. Punten die allemaal voor mij heel goed werken, waardoor ik meer plezier heb én tevreden deelnemers.

Wat je gaat zien is onder andere:

* Hoe je aantrekkelijk en super gemakkelijk kan spreken. Echt waar. Ook voor mij 😉

* één les die de juf er vroeger bij je heeft ingedrild over spreken, die je nu een kapitaal kost aan aanstekelijk enthousiasme…en dus gemiste kansen

* Hoe je ervoor zorgt dat deelnemers makkelijker onthouden wat je zegt

* De denkfout waardoor je al bij voorbaat afhaakt en er niet aan begint

* Hoe je uit onverwachte hoek saaiheid vermijd

* Een fout die 80% van de mensen maakt, waardoor je minder sterk staat – en ja, ook minder spontaan – dan je zou willen.

* Welk principe je toepast om je impact met 100% te zien stijgen

Voel je je ongemakkelijk voor een groep? Wil je er graag meer uit halen, met gemak en plezier? Dan zie je in dit webinar wat je eraan kan doen!

Het webinar is een replay van vrijdag 19 mei, 14u.

Je bekijkt het webinar gewoon op je computer, door hier te klikken:
https://www.youtube.com/watch?v=8aSWU85-9mU

Groetjes,
Inge

PS: stuur de link van dit artikel gerust door naar mensen van wie je denkt dat ze dit interessant kunnen vinden!
PS2: Als je denkt dat het webinar niet opstart of vasthangt: Eén tip: spoel door tot 10:44 voor een snelle start (ik wachtte 10 minuten voordat het webinar startte. Dus skip die door het bolletje vooruit te schuiven! Anders denk je misschien dat het webinar niet opstart!)

PS3: Wil jij ook gaan voor een positieve mindset en meer succes? Dan is het traject ‘Sterk leiderschap’ echt iets voor jou! Lees er meer over.

Ook organisaties zijn hier aan het juiste adres! Heb je nog ruimte in je opleidingsbudget? Ik werk deze trainingen graag uit op maat van jouw bedrijf. Contacteer ons.

Ben je het beu dat je niet je volledige potentieel kan inzetten? Wil je daar verandering in brengen? Weet je dat je diep vanbinnen zelf moet veranderen? En dat een positieve mindset heel veel voor je zal betekenen? Heb je interesse in een jaartraject met mij, wetenschappelijk onderbouwd en ontzettend krachtig? Goed nieuws! Reserveer hier je scan-gesprek, waarin ik je tips en inspiratie geef voor jouw situatie. Meld je asap aan. Eerst komt, eerst maalt!