15 redenen om je bedrijf te laten groeien en goed geld te verdienen

Je bedrijf laten groeien?

Voor sommige bedrijven is het een evidentie. Zoals bij het grote bedrijf, waar ik 10 jaar als freelancer outplacement voor werkte. Mijn collega zei: ‘Ik heb het hier alleen maar zien groeien’.

Een beetje zoals de boom in mijn tuin. Die groeit ook elk jaar. En wordt breder en breder. Het lijkt er in mijn tuin moeiteloos aan toe te gaan. En volkomen natuurlijk.

Voor andere ondernemers lijkt groeien een lelijk woord.

Wat zijn goeie reden om je bedrijf te laten groeien?

Ik heb even de 15 belangrijkste redenen voor mezelf op een rijtje gezet. Als steun en stimulans voor je!

 1. Kunnen doen wat ik het allerliefste doe
 2. Met toffe klanten werken
 3. Een goed inkomen hebben, waarmee ik anderen aan het werk kan zetten voor zaken waar ik minder goed in ben (boekhouding, website, facebook, design, ontwerp, administratie, …) of niet graag doe (schoonmaken, auto wassen, snoeien,…)
 4. Samenwerken met de allertofste loopbaancoaches en trainers die super krachtige training en coaching aanbieden
 5. Ik help anderen aan werk en een job
 6. Hierdoor heb ik meer tijd om me te richten op waar ik echt goed in ben
 7. Ik kan nieuwe dingen opzetten
 8. Ik neem de ruimte om aan mijn bedrijf te werken, en mijn bedrijf te herorganiseren als ik dat zo voel
 9. Jaarlijks een fijn bedrag om te sparen
 10. Op vakantie gaan en kiezen hoe (van all inclusive in sjiek hotel tot natuurbeleving in tent)
 11. Alle potentieel wat in me zit naar buiten brengen
 12. Meer mensen kunnen bereiken – grotere impact
 13. (Nog meer) kippenvel krijgen van resultaten van deelnemers en klanten
 14. Investeren in mijn pensioen (geen slecht idee om zelf te zorgen voor je pensioen)
 15. Tijd en geld om te investeren in persoonlijke en business groei
 16. De beste adviseurs en coaches inhuren voor mezelf en mijn zaak
 17. Tijd en geld om te zorgen voor mijn gezondheid (want met mijn lijf wil ik graag nog 150 jaar gezond en kwalitatief verder. We leven allemaal langer. Nog een reden meer om te investeren in mijn pensioen, ik wil niet gelimiteerd zijn, terwijl ik nog energiek van mijn dagen geniet).

Welke van bovenstaande spreekt je het meeste aan?

En heb je er nog andere?

By the way, ik heb ze niet in volgorde van belangrijkheid gezet. Ook nog leuk om een keer te doen!

Inge

PS: Wil je groeien en weet je niet hoe? Ik wist ook lang niet hoe ik moest groeien. En daardoor bleef ik steken. Daarom deel ik in het Stroomversnellerevent mijn beste strategieën hoe ik mijn omzet verdubbelde en daardoor nog meer kon doen wat ik het allerliefste doe. Ben je er bij?

PS2: Wil je sneller groeien? Meer vrijheid en passie ervaren? Daar help ik je graag mee. Vraag een scan-gesprek aan!

In een Scan-gesprek geef ik je inspiratie, kennis en ideeën over de mogelijkheden die je hebt om met jouw bedrijf meer te verdienen, meer voldoening en meer vrijheid te hebben, met ideale klanten. De waarde van dit gesprek is 197 euro en ik bied het je vrijblijvend (en gratis) aan.

Klik hier om je voor een scan-gesprek aan te melden

Om het gesprek goed voor te kunnen bereiden en optimaal te laten verlopen, vraag ik je om enkele vragen te beantwoorden. Tot snel!