Onvergetelijke dates én succes met je zaak?

Velen dromen ervan. Enkel nog doen wat je graag doet!

Voor Caroline was het duidelijk:

‘Ik heb een bedrijf gehad, dit verkocht en nu wil ik alleen nog maar doen wat ik het allerliefste doe. En dat is smiles brengen naar de wereld!’ zo haalt Caroline aan. ‘Ik ben een jaar bezig geweest met hard werken om dit neer te zetten. En nu wil ik daar ook goed mee verdienen!’

Enkel nog doen wat ze het allerliefste deed. Maar … hoe kon ze er goed mee verdienen?

Dat is immers geen evidentie voor velen.

Hoe goed verdienen met wat je het allerliefste doet?

Vaak weten ondernemers niet hoe goed te verdienen met wat ze echt graag doen. Of ze verpakken hun dienst onhandig, waardoor ze veel te veel tijd kwijt zijn voor wat ze verdienen. Hierdoor hebben ze véél minder impact dan dat ze zouden willen, raken ze opgebrand en riskeren ze om net datgene kwijt te raken waar ze zoveel in hebben geïnvesteerd: hun onderneming, om dan teleurgesteld terug een job te gaan zoeken.

Sturen op hoge energie

In het kick-off gesprek, het startgesprek in de samenwerking met Caroline, viel er een moment waar ik kippenvel van kreeg. We bespraken de opbouw van een trainingsprogramma, toen ze ineens een ander onderwerp aansneed.

De energie veranderde, werd intenser en nog levendiger. Haar ogen vonkten.

Ik maakte haar er attent op en zei: ‘Hier dien je iets mee te doen. Kijk eens wat een energie dit je geeft.’

Zes maand later

Zes maand later ligt haar boek in de winkel: ‘De magie van onvergetelijke dates thuis’. Niet alleen haar boek ligt klaar, ook het online pakket ‘Vind je onweerstaanbare zelf terug. Voor magische dates’ stelde ze samen, naast de basis voor haar exclusief persoonlijk traject. (Meer info via de link onderaan)

Cruciale stappen om snel te verdienen

Een strategische slimme aanpak – én het blijven sturen op ontspannen, hoge energie – maakte het haar mogelijk om:

  1. Deelnemers aan te trekken – veel sneller dan ze zelf dacht dat mogelijk was
  2. Haar boek én programma te verkopen. Ja, nog voordat het klaar of gedrukt was!
  3. Groter te blijven denken, zodat ze snel veel professionele dames kan helpen om onweerstaanbaar zichzelf te zijn, met véél meer energie!

De feedback van de eerste deelnemers deed haar sprankelen van enthousiasme, waardoor ze met veel plezier telkens verdere stappen kon zetten.

Dit resulteerde in een geweldige boekpresentatie met een zaal vol applaudisserende mensen en media belangstelling!

Wat hebben onvergetelijke dates en succes met je zaak met elkaar gemeen?

Voor Caroline heeft dit veel met elkaar gemeen.

Ze investeerde in de samenwerking met Bureau Stroom, zodat ze haar plan om te doen wat ze graag deed, én daar goed mee te kunnen verdienen, ook zou kunnen realiseren.

Ze wist dat ze dat alleen niet zou kunnen, en zeker niet zo snel.

Het resulteerde in een slimme, en leuke strategie om haar expertise op verschillende manieren te verzilveren.

“Zonder de samenwerking met Inge was dit boek ‘De magie van onvergetelijke dates thuis’, het online programma en binnenkort een exclusief persoonlijk traject er nooit gekomen”, zegt Caroline. “In het proces van wild idee naar verkoopbaar product heeft Inge een cruciale rol gespeeld. Ze triggerde me, stelde me de juiste vragen, motiveerde me en zorgde er telkens opnieuw voor dat er stappen voorwaarts in het verdienmodel werden gemaakt” vervolgt Caroline.

 

En jij?

Ben je net als Caroline iemand, met een eigen expertise? Echt gecommitteerd aan alleen nog willen doen wat je het allerliefste doet?

Wil je daar ook goed mee verdienen? Vermoed je dat er meer mogelijk is? En weet je niet hoe?

Boek je scan-gesprek en ik geef je ideeën hoe jij dit kan aanpakken!

 

Het boek ‘De magie van onvergetelijke dates thuis’ van Caroline Anseeuw bestellen?

Het boek ‘De magie van onvergetelijke dates thuis’, en het online pakket ‘Vind je onweerstaanbare zelf terug. Voor magische dates’ kan je hier bestellen. Nu nog aan bijzondere voorwaarden, dus snel klikken!

Toen de lockdown Caroline en Koen verhinderde om samen op stap te gaan, ontstond het idee van de romantische dates thuis. Het boek geeft aan koppels inspiratie om terug vonken in hun relatie te brengen door regelmatig met elkaar te daten ‘zoals het hoort’. Ver weg van de dagelijkse sleur, rond originele thema’s en vooral met veel plezier.

Op haar eigen, vrolijke en enthousiaste manier durft Caroline taboes te doorbreken en te zeggen waarop het staat. Via tal van voorbeelden en eigen ervaringen leert ze ons over vrouwelijke en mannelijke energie en hoe het begrijpen ervan onze relatie enorm kan verbeteren

Caroline geeft praktische tips hoe koppels terug kunnen genieten van elkaar, elkaar verleiden en verleid worden, kunnen ontsnappen uit de dagelijkse sleur, hun eigenwaarde opkrikken en gelukkiger worden. Daarnaast zijn er 12 volledig uitgewerkte romantische dates, inclusief voorbereiding, benodigdheden, conversatiestarters en nog veel meer.

Het boek is geschreven voor vrouwen die mans genoeg zijn om hun eigen geluk in handen te nemen. Als bezielster van 365 Smiles – met elke dag een gratis tip in je mailbox rond het blij maken van anderen – weet Caroline als de beste dat een goede relatie aan de basis ligt van je goed gevoel. En daar kan je iets aan doen! Dit boek helpt je vast en zeker op weg.

Het boek wordt aangevuld met een compleet online programma ‘Vind je onweerstaanbare zelf terug. Voor magische dates’, waarin JIJ uitgebreider aan bod komt, met input van 9 experts met verschillende specialiteiten.

Neem zeker een kijkje!

 

PS Ook goed verdienen met wat je het allerliefste doet?

Boek je scan-gesprek en ik geef je ideeën hoe jij dit kan aanpakken!

 

Inge Ketels onderneemt sinds 2001. Ze is gefascineerd door geïnspireerd je hart volgen; impact hebben met eenvoud in je business en (financiële) vrijheid. Hiermee helpt ze ondernemers, zodat ze makkelijk meer verdienen, met meer voldoening én tijdvrijheid.