Nooit meer tijd te kort en dat zonder time management

Tijd te kort? Uitgeput op einde van de dag? Een gevoel van falen, dat je niet lukt dat te doen wat je wil doen? Frustreert die eindeloze to do lijst je? Kom je niet toe aan wat je echt wil doen? Zit de sfeer in je bedrijf niet goed?

Vaak willen we dan sneller alles afhaspelen. Of we nemen een toevlucht tot time management. Maar dat maakt je alleen maar drukker. Als we gefocused raken op tijd, worden we ongelukkig, leert wetenschap ons. Tijdsdruk maakt dat we minder creatief zijn, minder goede oplossingen bedenken, en dus minder effectief zijn.

Wat helpt dan wel om effectief – en gelukkig –  te zijn? Zodat je meer impact hebt in veel minder tijd?

 • Stel jezelf de juiste vragen.
 • Geef aandacht aan energie-management

Stel jezelf de juiste vragen

 • Met de juiste vragen krijg je zicht op wat je medewerkers energie geeft, hoe druk ze het hebben, of er nog wat bij kan.
 • Met de juiste vragen aan jezelf hou je je scherp wat echt jouw taak is en wat niet, wat essentie is, wat er niet meer toe doet.
 • Met de juiste vragen schrap je in je uitgavenbudget en win je door te besparen.
 • Met de juiste vragen ga je anders denken. En alleen als je anders gaat denken, is een verandering blijvend!

Vraag jezelf, en je medewerkers, of ze plezier hebben in hun job. Bij een IT-er, stel je de vraag iets anders: ervaar je uitdaging en haal je voldoening uit je job?

Vraag vervolgens: ‘Hoe helder is voor jou het doel van je job?’ Expliciteer dat voor jezelf én laat elke medewerker dat doen.

Je zou verbaasd staan hoeveel managers en medewerkers niet weten wat ze willen bereiken. Je doel niet helder hebben, maakt je ineffectief, vertelde Jeroen.

Geef aandacht aan energie-management

Je energie (en dus ook hoe je je voelt) bepaalt hoe succesvol je bent op een dag: wat je gedaan krijgt en hoe je het gedaan krijgt, hoe tevreden je naar huis gaat, hoe waardevol je interacties waren.

Als je impact hebt op je energieniveau, heb je direct impact op je effectiviteit, op een manier die je niet voor mogelijk houdt! Je optimaliseert je prestaties.

Je leert hier eenvoudige tools aan die je in het moment helpen, om van stress naar rust te gaan, waardoor je betere beslissingen neemt en helder kan denken.

Multipotential bracht functie van 40u terug naar 1 dag

Op 28 maart ’19 heb ik multipotential Jeroen Van den Brink uitgenodigd om zijn expertise te delen. Hij is manager in een bedrijf in de energiesector. Hij bracht zijn werkweek van 40u terug naar 2 dagen. Daarna bracht hij een andere managementfunctie van 40u terug naar 1 dag. Zo stuurde hij op een gegeven moment 8 teams aan van, in totaal, 75 mensen, en dit in 40u.

Hij bespaarde de organisatie honderdduizenden euro’s door zijn blik op de essentie te houden.

En het bijzondere? Niet draaiende teams krijgt hij in een handomdraai bevlogen en tevreden.

Grijp deze éénmalige kans

om met Jeroen en Inge aan de slag te gaan:

 • Zodat jij ook die impact hebt op je tijd.
 • Meer kan doen in minder tijd?
 • Kosten bespaart?
 • Impact hebt met je tijd?
 • Tevreden medewerkers, collega’s of partners?
 • Je waslijst aan todo’s terugbrengen tot 1 à 2 dagen in de week?

De uiteindelijke investering is 797€. Schrijf je hier en nu in met early bird korting tot en met 21/03. De investering gaat erna in stapjes omhoog.

Investeer 1 dag van je tijd – om veel tijd uit te sparen – en met gemak meer impact te hebben.

Ik zie je er graag!

Inge

PS: Je krijgt naast de trainingsdag ook een online voorbereiding, een online vragensessie als opvolging waarin je al je vragen kan stellen, plus de online mini training energiemanagement (waarde 397€)! Schrijf je hier in

PS2: Met garantie, heb je niets nieuws opgestoken tegen lunchtijd, meld je dan en vergoed ik je deelname! (excl 50€ adminkost)

PS3: had ik al vermeld dat je kan deelnemen met kmo-portefeuille?