Van onzeker naar briljant in je communicatie

  • Vind je communicatie ook soms lastig?
  • Wil je graag goed voor de dag komen, maar weet je niet wat zeggen?
  • Wil je graag jezelf beter kunnen verkopen in een gesprek met je baas?

Ikzelf voelde me lang onzeker en vond het vlot omgaan met anderen maar lastig. Het zweet brak met uit als een professor me iets vroeg en ik kreeg prompt een black-out. Ik sloeg tilt als mijn baas bulderend de ruimte in kwam. Ik wist niet wat zeggen op bijeenkomsten. Ik hield mijn mond tijdens vergaderingen, ook al had ik een gefundeerde mening.

Vanuit deze pijnpunten ging ik op zoek naar hoe het anders kan. En dat vond ik! Ik vond hulp in vele trainingen en coachings. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn communicatievaardigheden erg prettig zijn toegenomen. Ik heb er nu zelfs plezier in om contact te maken met onbekenden en om voor (grote) groepen te staan. Dat was ondenkbaar vroeger!

Herkenbaar voor je?

Vanuit mijn jarenlange ervaring in het geven van trainingen rond communicatie heb ik mega veel communicatietips verzameld. Ik heb ze voor je gebundeld in de gratis online training ‘Van onzeker naar briljant in je communicatie’.

Wat? Gratis? Ja, gratis! Omdat het gewoonweg fijn is om vlot te kunnen communiceren en ik je daar graag mee wil helpen.

Wil je de gratis online training ‘Van onzeker naar briljant in je communicatie’ ontvangen, schrijf je dan hier in.

Welke tips krijg je om je communicatie te versterken?

  • Hoe je een gesprek makkelijk aangaat en weer afbreekt
  • Tips om je baas te overleven
  • Hoe je om gaat met die slordige of dominante collega
  • Hoe je jezelf verkoopt in een ‘het-komt-erop-aan’-gesprek (sollicitatie, functionering,…)
  • Welke fout je zeker niet mag maken en hoe die je communicatie ongewenst stopt
  • Hoe je sterk staat in een moeilijk gesprek
  • Welke 3 stille krachten zijn van introverten en hoe je ze gebruikt

De tips verschijnen in artikelvorm in je mailbox, een reeks van 8 ongeveer. De tips zijn heel praktisch en je kan er direct mee aan de slag!

Schrijf je hier in voor de gratis online training ‘Van onzeker naar briljant in je communicatie’

 

Wil jij ook gaan voor een positieve mindset en meer succes? Dan is het traject ‘Sterk leiderschap’ echt iets voor jou! Lees er meer over.

Ook organisaties zijn hier aan het juiste adres! Heb je nog ruimte in je opleidingsbudget? Ik werk deze trainingen graag uit op maat van jouw bedrijf. Contacteer ons.

PS: Ben je het beu dat je niet je volledige potentieel kan inzetten? Wil je daar verandering in brengen? Weet je dat je diep vanbinnen zelf moet veranderen? En dat een positieve mindset heel veel voor je zal betekenen? Heb je interesse in een jaartraject met mij, wetenschappelijk onderbouwd en ontzettend krachtig? Goed nieuws! Reserveer hier je scan-gesprek, waarin ik je tips en inspiratie geef voor jouw situatie. Meld je asap aan. Eerst komt, eerst maalt!