Van stress naar energie

Van stress naar energie2018-09-02T23:25:52+00:00

Van stress naar energie, in jouw tempo!

Herken je je in één van deze?

 • Mijn hoofd zit vaak onprettig vol

 • Ik wil graag meer energie
 • De dingen die ik doe kosten me energie in plaats van energie te geven.
 • Ik wil graag meer genieten

 • Ik pieker
 • Ik sleur me door mijn dagen
 • Ik heb last van stress
Inge Ketels Bureau Stroom

Wil je…

 • De impact van stress of andere onprettige emoties sterk verminderen

 • Burn-out voorkomen of na burn-out sneller reïntegreren

 • Meetbaar, eenvoudig, direct & via wetenschappelijk onderbouwde tools

 • Je welzijn, vitaliteit, goed voelen en zo ook productiviteit verbeteren

Een krachtig coachtraject

Wil je graag stappen zetten richting veerkracht, goed voelen, optimaal functioneren? Van gejaag en ongelukkig zijn naar innerlijke rust en (terug) genieten?

Wat houdt het in, Coachtraject ‘Van stress naar energie’?

Direct, in het moment en met eenvoudige tools van stress naar neutraal en van neutraal naar optimaal presteren. Wetenschappelijk bewezen, werkt beter dan medicatie. Zelf een sterke impact kunnen hebben op je stress-niveau, je gezondheid, helderheid van denken & je goed voelen. Met meer welzijn optimaal presteren!

Je leert jezelf om je (terug)  positiever, vitaler en emotioneel sterk te voelen. Zo heb je controle over je stress en kan je de negatieve impact sterk verminderen. Je blijft makkelijker effectief en efficiënt, ook in stresssituaties.

‘Ik wilde me wapenen tegen stress, omdat ik het snel te ver laat komen. Door het traject leerde ik dat dit makkelijker is dan ik dacht. Ik herken nu makkelijker als stress zich begint op te stapelen.
Mensen zeggen dat ze het merken dat ik anders omga met de situaties. Ze vinden het bijzonder dat ik zoveel kan combineren (school en werk) en er succes in heb. Vorig jaar vonden ze dat ik er onder lijd. Nu zien zie de rust die ik uitstraal en de energie die ik heb.

Ik merk zelf dat ik minder stress heb en de stress van mijn werk achter me kan laten.
Ik ben er heel tevreden over!’

Foto Naomi MardaciNaomi Mardaci, IT Service Officer - Alpro

Uniek programma, dat werkt!

Een unieke combinatie van individuele coaching, korte, krachtige groepsmomenten en blended learning!

Je kan dit traject ook volledig online doen.

Inhoud:

 • Kick-off mail: stel je doel & individuele stressmeeting

 • Starttraining ‘Boost je veerkracht’ (2u met Inge Ketels in groep in coachtraject; online 40′)

 • 2x individuele coaching  (Inge of collega, kan ter plekke of

  via skype, niet in online-pakket)

 • Tussentijdse inspiratiemails, zodat je met meer gemak de tools dagdagelijks integreert

Online traject 'Van Stress naar Energie'

397excl. BTW
 • Volledig online, in je eigen tempo, via mails, video en mp3
 • Bonus: incl. MP3’s ‘Innerlijke Rust’ en ‘Leven vanuit je hart’.
 • Bonus: incl. 20€ waardebon HC-meter

Coachtraject 'Van stress naar Energie'

597excl. BTW
 • 5u begeleiding, incl. 2,5u individuele coaching, incl. online training
 • Bonus: incl. MP3’s van CD’s ‘Innerlijke Rust’ en ‘Leven vanuit je hart’.
 • Bonus: incl. 50€ waardebon HC-meter – KMO-portefeuille mogelijk

Via loopbaancheque

1Eén loopbaancheque
 • 5u begeleiding, incl. 2,5u individuele coaching, incl. online training
 • Bonus: incl. MP3’s van CD’s ‘Innerlijke Rust’ en ‘Leven vanuit je hart’.
 • incl. opmaak Persoonlijk ontwikkelingsplan

Wat zeggen anderen? Referenties over ‘Van stress naar energie’?

Ik vind het coachtraject ‘Van stress naar energie’ een zeer goed traject. Het had echt een onmiddellijk effect. De instant rust die ik in mezelf ervaar is een openbaring. Ik voel me blijer en meer tevreden. Ik heb gemerkt dat ik me minder snel laat meevoeren op de golven van stress.

Ik volg af en toe trajecten, maar dat is vaak teveel theorie, conceptueel en moeilijk verwerkbaar tot een dagelijkse tool. Dit niet. We hebben allemaal tijd te kort. Deze methode is zeer goed toe te passen omdat het zeer éénvoudig, kort en krachtig is. Ik vind het heel doeltreffend. En het werkt echt!
Ik ben heel enthousiast over de cd’s ‘Innerlijke rust’ en ‘Leven vanuit je hart’ van Bureau Stroom. Vaak verlang ik naar het moment waarin ik ze kan opzetten. Ze werken echt ondersteunend.

Foto Marie MaesMarie Maes, International Quality Manager - Alpro

‘Door, door, door. Altijd maar jagen. Veel irritatie en frustratie.
Ik had ‘s zaterdags geen energie meer. Ik kon, als leerkracht, niet meer of veel te weinig genieten
van momenten met mijn eigen kids. Door het aandringen van mijn partner heb ik de stap gezet om er iets aan te doen en een burn-out
te voorkomen.
Heel snel nadat we van start zijn gegaan, voelde ik meer rust en kon ik terug genieten. Ik leerde ook de kinderen in de klas en mijn zoontje, wat ik zelf had geleerd. Ik merk dat ook mijn zoontje nu rustiger gaat slapen.
En dat een kind in de klas, met altijd een muur om zich heen, helemaal was opengebloeid. Dat zorgde voor dankbare ouders op het oudercontact! Ik ben eindelijk veel meer die leerkracht, die ik wil zijn, en die kinderen helpt het beste van zichzelf te kunnen zijn.

Katrien
‘Inge, kan dat nu dat ik me na de trainingsdag zo veel beter voelde? Ik ben daar nogal sceptisch in. En toch, het gaat goed. Ik voel me beter. Raar, he. Ik oefen elke dag kort met de Emwave.’
Monique
“Ik besef dat ik kan kiezen tussen een onprettige en prettige emotie. Die keuze heeft een impact, bijvoorbeeld al op mijn immuunsysteem! Dit geeft een andere kijk, die voor heel wat mensen bruikbaar is. ”
E.D.
“Inspirerend om het effect van de hartcoherentie oefeningen te ZIEN op het scherm. De link tussen het fysieke en het mentale is heel sterk, duidelijk.”
“Hier wordt een manier aangereikt om snel in ‘flow’ te geraken. Ik merk dat ik stress sneller en efficiënter kan verhelpen dan gedacht.’
Giovanni, copywriter, Gio Grafix
Het werkt beter dan medicatie. Het geeft de mogelijkheid om een open geest te bekomen in stress situaties”
K.V.
“Het geeft een fijn gevoel om los te komen van oude patronen. Fijn dat er in de training vaart zit!”
I.V.
“Hier kan ik die verdomde stress-situatie op het werk anders mee aanpakken. Ik leerde hier dat ik kan kiezen hoe ik me voel. Ik ben dankbaar voor de aangereikte techniek.”
C.P.
“Hartcoherentie geeft een positieve invloed op fysieke gezondheid. Je hebt veel en direct resultaat met relatief eenvoudige technieken. Ik ben overtuigd geraakt van het nut en de doeltreffendheid.”
“Vandaag een overheerlijke dag Hartcoherentie achter de rug, veel hartverwarmende energie opgedaan als ondersteuning bij de moeilijke momenten, dank je wel Inge Ketels voor je professionele en inspirerende aanpak!”
E.B.
“Het helpt nu al. Ik ben meteen aan de slag gegaan. Ik zie dat de mensen om mij heen inderdaad ook effect voelen. Graag een gevorderde sessie hiervan… Zalig!
Ook thuis vindt het zijn toepassing. Mijn zoon had examen. Ik heb eerst (voor ik hem zag) mijn hartcoherentie oefening gedaan zodat er rust en geluk aan de ontbijttafel was. Zo kon hij positief naar zijn examen vertrekken. Dit is gelukt. Mijn zoon was een zonnetje toen hij vertrok! Heerlijk als je zoiets kan delen met je kinderen.”
“Het is meer concreet en minder ‘zweverig’ dan ik oorspronkelijk dacht. Een bepaalde emotie werd me nu helder. Ik voel me bevrijd nu. Opgelucht. Dit is meer dan ik had verwacht!.”
L.D.
“‘Denken’ vanuit je hart biedt nieuwe perspectieven. Met deze tool kan ik mijn huidige uitdagingen aanpakken.”
T.M.
“Zo praktisch! Wat een inzichten en kansen dat dit biedt. Ik wil het met mijn hele team doen!”
T.C.
“Ik heb meer vertrouwen en rust over het omgaan met stress situaties en bij het (niet) reageren op explosieve reacties van anderen. Wat me inspireert in de dag is de open interactie en authenticiteit. Nogmaals bedankt. Je bent een supermens!”
Marc
Ik merk het resultaat. Ik kan stressvolle periodes veel beter aan, doe dan rustig de éne taak na de andere zonder mij op te jagen dat er nog zoveel moet gebeuren. Na een kort trainingsmoment met de Emwave heb ik ook veel meer zin om aan een moeilijke opdracht te beginnen.
Kathleen S.
“Zonder die hartcoherentie had ik die moeilijke periode met mijn moeder in het ziekenhuis niet aangekund. Het leerde me bij mezelf blijven, bij een rustig gevoel.
Zeker in zo’n zware situatie gedurende enkele weken is het nodig om een tool te hebben om een positief gevoel te kunnen cultiveren. Hierdoor neemt het teveel aan prikkels af.
Doordat ik zelf rustig was, kon mijn omgeving ook rustiger blijven, dat was opvallend en geruststellend.
Het helpt me om niet te negatief of te zwaar te worden. Ik heb zo geleerd om niet helemaal op te gaan in een situatie en in de anderen.
Ik neem makkelijk over wat bij anderen leeft. Ik kan daar nu meer in kiezen. Het geeft me meer vertrouwen. Ik heb minder angst omdat ik weet dat ik op iets kan terugvallen.”
E.B.