Stel je voor … dat je werk voelt als een weekend van zeven dagen! No stress!

  • Ben je leidinggevende, potential of professional en droom je van je carrière in eigen handen te nemen?
  • Ben je coach, trainer, adviseur of freelancer en wil je meer? Je eigen diensten uitbouwen in plaats van in onderaanneming te werken? Wil je dat snel en efficient doen en weet je niet hoe?
  • Ben je ondernemer en moet er iets veranderen? Je bent je zin en passie kwijt?
  • Wil je ook dat weekend van zeven dagen?

Je eigen onderneming uitbouwen heeft veel voordelen.

Je bepaalt zelf de regels. Je werkt iets uit wat past bij jouw levenstijl én je gezin. Als je het slim vorm geeft, heb je een prettig inkomen en voldoende vrije tijd, waarbij je datgene doet wat je het allerliefste doet!

De beslissing om te starten als zelfstandige, was er één die moed vroeg. En het is de beste beslissing ever! Zelf bepalen welke richting en wat te doen. Voldoende vakantie. Tijd voor mijn zoon. En … ontzettend dankbaar wat ik kan betekenen voor mijn klanten.

Herken je je hierin?

Dan is dit iets voor jou! In het traject ‘Stroom in Business-Academy’ leer je hoe je je ideale bedrijf vormgeeft en je je zelf deskundig en met gratie kan verkopen. Daarbij gaat het niet om de kennis. Wel om moed en durf. Het traject is trouwens niet enkel voor starters, ook ervaren ondernemers halen er nieuwe mosterd en inspiratie om hun bedrijf te optimaliseren, meer te verdienen in minder tijd, of om hun passie terug te vinden!

En dat kan je niet halen uit een dagje training, een online workshop of een evenementje. Daarom dat Stroom in Business een jaartraject is. Dat je ondersteunt, op weg zet en je verantwoordelijk houdt.

Zodat ook jij stappen zet naar dat weekend van zeven dagen!

Wil jij opschuiven naar dat weekend van zeven dagen?

Alvast enkele vragen om je te prikkelen.

Zodat je nu, ja, vandaag al, een kleine stap kan zetten naar jouw weekend van zeven dagen. Want, het hangt echt van jou af. Of je die kant opgaat of niet.

  • Wat zou je vandaag het allerliefste willen doen? Is dat je werk? Iets anders?
  • Houdt je dagplanning staande als je je 3x afvraagt waarom je iets wil doen?
  • 50 uur werken én innerlijk evenwicht? Ben je gek?
  • Aan werk kan je niet ontkomen. Welke manieren kan je bedenken om het bevredigend te maken?
  • Koopt jouw organisatie met je loon jouw ‘achterwerk op een stoel’-tijd? Of je talent en toewijding?
  • Hoeveel zuurstof haal je uit je job?

Enne, welke kleine stap komt nu naar voor?

Zit je op een verkeerde plek? Wil je ontdekken wat wel bij je past? Wil je een groter evenwicht tussen werk en privé? Een grotere loopbaansturing? Vraag een loopbaancoaching aan! Via Bureau Stroom kan dat in Antwerpen, Vremde, Mol, Lommel, Tongeren, Genk, Opglabbeek, Maaseik, Peer, Neeroeteren en Houthalen.

Wil je het fundamenteler en slimmer aanpakken? Stappen zetten naar een eigen onderneming?  Je eigen onderneming zo omvormen dat het prettig werken is? Impact hebben op je loopbaan en op hoger niveau mee kunnen denken in je organisatie? Je leiderschap opnemen en zo sturing geven aan je leven?

Vraag een scan gesprek aan en we bespreken wat er bij jouw past!