Hoe “weten” je als professional vreselijk in de weg kan zitten

Ik kijk er met grote verwondering naar. Hoe mijn aandacht soms kan plakken aan negatieve dingen. Zoals een project dat niet loopt zoals ik denk het te willen.

En dan heb ik de neiging me slecht te voelen. Herkenbaar?

En mijn verwondering zit hem in dat ik helemaal weet hoe dit werkt. En toch gebeurt het. Zo bijzonder!

Het zit ‘m dus niet in weten.

Wel in toepassen van de tools… En dat maakt het verschil. Daarin zit de shift, de transformatie, het wonder, het toveren, zelfs! Jiha! Het opschuiven van vastzitten naar ‘ah … rust, goed voelen en oplossing.’ Telkens weer.

Misschien is dit artikel dus speciaal voor jou, als je denkt het te weten. En tegelijkertijd moet toegeven dat je toch niet daar in je leven staat waar je zou willen staan.

Check dan zeker het artikel verderop!

Indien hierover wenst om in gesprek te gaan. Reserveer dan hier je scan-gesprek.

Op je goed voelen,

Inge

Wat hebben een boekhoudster, een ingenieur, een leidinggevende, een onderwijzeres, een milieuambtenaar, een werkzoekende sales, een freelancer en een administratief bediende gemeen?

Ze hadden hier last van:

 • slecht voelen
 • burn-out verschijnselen
 • ongelukkig zijn
 • het gevoel dat er niet uitkomt wat er in zit
 • zich onzeker voelen
 • piekeren

En ze waren dat beu. Ze kozen voor een ander leven. En ze kozen voor zichzelf. Omdat ze dan ook meer te geven hebben aan anderen.

Ze stapten af van het idee dat ze het wel wisten…

Ze schreven zich in voor het Sterk Leiderschap van Bureau Stroom.

En wat bracht dat op?

 • Ze leerden hoe op te schuiven van onzeker en niet volledig geloven in zichzelf naar zeker en een succesmindset. Hierdoor staan ze sterker.
 • Ze kunnen hun piekeren, twijfelen en angst stoppen. Dat geeft bevrijding, rust en meer mogelijkheden.
 • Ze weten hoe NIET het verleden te herbeleven. En wel positief hun toekomst te sturen. Want zo is het leuk en plezant. En bereiken ze met meer gemak aanzienlijk betere resultaten.

Hoe dat er dan concreet uitziet?

 • Lies voelde zich onprettig als verse leidinggevende. Het aansturen van haar team deed haar veel energie verliezen. Al snel stond ze veel sterker. ‘Het is alsof je het slotje er van af hebt gehaald. Wat er in zit, kan nu naar buiten komen. Het aansturen van mijn team gaat veel gemakkelijker en het is veel fijner.’
 • Koen was ongelukkig. Hij zag geen uitweg uit de negatieve stressspiraal. Nu weet hij zijn doemscenario’s om te buigen naar vol vuur en geloof in zichzelf actie nemen richting zijn droom. Hij staat er weer. Enthousiast.
 • Els vond zichzelf terug door het traject. ‘Ik zou het heel zeker aanraden aan anderen, want door enkele tools kan je je leven terug jouw eigen sturing geven, voel je je sterker.‘ schreef ze.
 • An & Gert waren beide ontslagen en hadden burn-outverschijnselen. Ook al was er geen zicht op een nieuw inkomen, toch zetten ze de stap. Het resultaat mocht er zijn. ‘Ik stond er in mijn sollicitaties, vol zelfvertrouwen en rust. Je traject heeft daar zeker toe bijgedragen. Ik heb nu de job waar ik al 10 jaar van droom.’

Ze konden die stap zetten omdat ze een sterk vermoeden hadden dat ze door het traject Sterk Leiderschap hun leven zelf konden verbeteren. En … ze niks te verliezen hadden. Integendeel…

En jij?

Genoeg van onzeker, twijfel, stress, burn-outklachten? Ongelukkig zijn? Worstelen?

Blijven piekeren helpt je niet verder. Het traject Sterk Leiderschap Leadership  of Stroom in Business -Academy (voor onderneemsters) wel: In een warme, veilige sfeer, samen met gelijkgestemden. Kunnen groeien en andere perspectieven krijgen op jezelf en je leven. Werkelijk anders er in kunnen staan. 

Zet je eerste kleine stapje richting (veel) beter en laten we kennis maken. Dat doe je door je aan te melden voor een vrijblijvende life scan. Waarde is 97€, tijdelijk gratis.

Beperkt aantal plaatsen, dus doe het nu en meld je hier aan voor jouw sessie!

Jij weet waarom je dit leest!…