Hoe zelfstandige Angelique innerlijke rust vond waardoor haar klanten liever kwamen

Angélique voelt zich continu gejaagd. Ze heeft geen plezier meer in haar werk, ook al is ze zelfstandige. Ze lijkt slaaf te zijn geworden van de zaak. En de vragen van klanten gaan maar door. Ze vind het moeilijk om nee te zeggen. Dus maakt ze lange dagen.

Ze kreeg er stress van. Ze liep slecht gezind rond. Het had een effect op haar gezondheid. Ze had meer last van haar schouder, wat het werken nog bemoeilijkte.

Al dat werk zag ze niet meer zitten. De klanten die onverwachts belden, op een moment dat niet gepland was, irriteerden haar en brachten haar planning in de war.

Het was haar te veel.

Een oplossing zou zijn om rustiger te worden. Maar dat was niet simpel. Ze zei het eerder nog tegen een vriendin: ‘Ik ben ik. Dat valt niet te veranderen.’

Ze zocht toch hulp om anders om te kunnen gaan met haar stress.

Erg groot was haar verwondering toen ze merkte dat ze snel weer rust voelde in zichzelf.

Dat was jaren geleden. Ze kon terug genieten. Ze kon makkelijker prioriteiten stellen.

In plaats van altijd maar door te gaan, en zich te verplichten om zich te forceren, kon ze zichzelf toestaan het meer te doen zoals ze het graag wou. Zo kon ze op het werk de dingen anders aan pakken.

Daardoor werd ze veel aangenamer. Een klant merkte op dat ze nu liever kwam. Ervoor had ze het gevoel gehad teveel te zijn en niet gewenst.

Dat had ze nooit gedacht.

Ook haar partner en kinderen merkten het op. En waren verbaasd! Anders streste ze altijd bij de zondagse familiebijeenkomst. Nu bleef ze rustig, ook al had ze pasta tekort en moest er iemand naar de winkel.

Wat had ze nu juist veranderd? Ze leerde technieken die stress managen. En dat bracht haar die waardevolle innerlijke rust. Zo kon ze weer meer haar vrolijke en ontspannen zelf zijn.

Klanten merken dat ook. En komen dan liever.

Wil je zien wat Angélique gedaan heeft? Dat vertel ik je vanavond* in een gratis online training.

En dat niet alleen.

Je krijgt nog 7 andere simpele trucs om van stress naar rust op te schuiven:

  • Hoe stress nu eigenlijk werkt
  • Iets dat het allerbeste voor je is, terwijl je mogelijk denkt dat het onlogisch is
  • Hoe je vanuit prettig voelen effectiever bent
  • Waarom je bij stress maar 5% van je denkvermogen gebruikt. En hoe je die andere 95% er ook bij pakt.
  • Vlamingen zijn doorgaans goed in continu in de weer, gejaag en stress, maar dat levert niet altijd op. Hoe je dit verandert.
  • Waarom het geen zin heeft om enkel te wachten op vakantie om te ontspannen. Pijnlijke anekdote: mijn eigen burn-out
  • Het grootste misverstand over stress, waardoor je nu waarschijnlijk bakken met geld weggooit

De gratis training heet: Stress niet aanpakken maakt het erger!
Het webinar is vanavond* om 20u30, en je kijkt gewoon op je laptop, tablet of computer.

*Hou de mail van Bureau Stroom in de gaten over wanneer het volgende webinar wordt gegeven!

PS: Wil je jezelf en je bedrijf die boost geven die je nodig hebt? Een toffe, gelijkgestemde groep onderneemsters ondersteun ik in de Stroom in Business-Academy, om hun business een boost te geven, zodat ze prettig verdienen met wat ze het allerliefste doen. Nu kan je nog inschrijven aan speciale voorwaarden! Dus reserveer snel je scan gesprek!

PS1: Je mindset onder de loupe nemen met de mindset boost voor ondernemers? In je mailbox (gratis, waarde 97€), samen met gratis tips en inspiratie over ondernemen! Vraag hier aan. Zo ga je anders denken over klanten krijgen en sta je makkelijker achter jezelf en je diensten!

PS2: Vaker tips en inspiratie (gratis) via facebook in de speciale groep voor ondernemers, Stroom in Business? Je kan er ook je vragen aan me stellen. Let’s meet there!