Vitaal, gezond en energiek?

Healy. Wat is het en wat heeft dat te maken met vitaal, gezond en energiek voelen?

Vanuit mijn hangmat in mijn praktijkruimte – een heerlijke, ruime zolderkamer – vertel ik je graag over Healy en frequentietherapie.

Ruim 10 jaar geleden kwam ik er zelf mee in aanraking. Ik had een pijnlijke cyste van meer dan 8 x 5cm. In zo’n gevallen ben ik steeds benieuwd: wat wil mijn lichaam hier vertellen? Hoe kan ik het zelf genezend vermogen aanspreken?

Ik zocht velerlei hulp. Ik loste oude patronen in mezelf op, deed energiewerk, kreeg homeopathische ondersteuning en gebruikte frequentietherapie en bio-resonantie. En ja, hoor, de cyste is op een natuurlijke manier verdwenen!

Nog steeds doe ik beroep op een veelheid aan dingen voor mijn gezondheid en immuniteit. Met één groot verschil: nu kan ik frequentietherapie ook toepassen thuis! Dankzij Healy!

Waar gaat dat dan over? Lees nog even verder!

 

Gezonde geest in een gezond lichaam!

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is nogal wat. Het belangrijkste voor geluk en levenskwaliteit, als je het mij vraagt. Dat besef je het meest als gezondheid, of goed voelen, niet (meer) vanzelfsprekend is.

Een zeurend gevoel, chronische belasting, een sombere stemming. Het (ont)kleurt je dag. Het heeft een negatief effect op je immuniteit. In het ergste geval wordt het steeds vervelender en kom je erdoor in een neerwaarste spiraal.

Wat als je via alternatieve wegen pijn of ongemak kan aanpakken? Je natuurlijke immuniteit kan boosten? Of net die balans herstellen, zodat je innerlijke vrede en rust kan ervaren?  Meer vreugde, vitaliteit en welzijn?

Hoe dan? Met frequentietherapie van Healy!

Healy, met de TimeWaver technologie, is een erkend medisch apparaatje (klasse 2A) voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunde behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. (disclaimer: Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan nog niet wetenschappelijk is aangetoond.)

Het geheim? Frequentietherapie.

Volgens de Cleveland Clinic kunnen frequenties gebruikt worden om pijn te behandelen, mogelijke ontsteking verminderen, weefsel herstellen en pijn reduceren. Niet iets om licht over heen te gaan, als je weet dat chronische ontsteking aan de basis ligt van heel wat ziektes!

Frequenties brengen terug evenwicht en boosten de cel en het celmembraan, zodat er een gezonder metabolisme is, de energie en proteïne productie gestimuleerd worden. Een boost op celniveau, betekent meer energie voor alle lagen van je persoon!

 

Vitaal, gezond en energiek

Healy kan helpen bij het verhogen van vitaliteit, stroming van levensenergie, energiereserves activeren, pijn verzachten, …

Toepassingen van Healy werken in het bio-energetische veld en zijn gebaseerd op vele jaren ervaring van Nuno Nina en van een uitgebreid netwerk van therapeuten.

Mijn ervaring? 

Vorige week bijvoorbeeld was ik ziek. Om 11u maakte ik mijn agenda leeg, en kroop ik in mijn bed. Hoofdpijn, ellendig, moe. Ik kon niets binnenhouden. Elke slok water kwam eruit, ook al had ik dorst. Om 21u had ik er genoeg van. Pakte mijn Healy en liet die het werk doen. Vijf minuten erna kon ik weer drinken en een pijnstiller nemen. Het zorgde ervoor dat mijn ‘loslaatproces’ aangenamer kon verlopen en ik weer heerlijk kon slapen. Na nog een dagje uitzieken, was ik weer – méér dan ervoor – energiek en wel!

Zo’n paar daagjes schoonmaak kan super goed doen, ook al willen we daar in deze maatschappij vaak geen tijd voor maken.

Mensen uit mijn omgeving hebben frequentietherapie doelbewust gebruikt om bijvoorbeeld:

 • om slaapproblemen te verlichten,
 • om hun eigen ontwikkelingspad inzichtelijk te maken,
 • om emotioneel en psychologisch verlichting te brengen
 • om telkens snel in te kunnen grijpen bij startende keelpijn, oorpijn, … waardoor dit snel weer verdwijnt
 • bij angst om terug te hervallen in een burn-out
 • energiereserves aanvullen

 

Dit is wat ik anderen erover hoor zeggen:

 • ‘Ik snoep vanzelf veel minder. Ik heb een veel helderder hoofd. Ik voel me gewoon goed. Bijzonder!’.
 • ‘Ik gebruik het bij stress-gerelateerde klachten. Zo ben ik zeker om niet terug in een burn-out te vallen.’
 • ‘Telkens als ik een keelpijntje heb, of een lopende neus, pas ik het bio-support programma toe. Het is dan direct weer weg.’
 • ‘Ik voelde me al jaren niet goed. Ik wist niet hoe eruit te geraken. Ik vond geen baat bij reguliere wegen. Dankzij Healy gaat het de goede kant op met me.’

 

5 redenen waarom dit apparaat er is voor jou?

1. Preventie

Zorg dat je gezond bent en blijft. Bewust leven, met een goede levensstijl is belangrijk. Als je dan ook kan investeren in je welzijn, door het nemen van voorzorgsmaatregelen, zit je helemaal goed.

 

2. Herstellen

Je hebt fysieke klachten en je wil je opnieuw super voelen? Via de Healy kan je de weg naar herstel versnellen.

 

3. Balans

Vage klachten? Last van druk en stress? Mogelijk zijn het stress-gerelateerde symptomen. Met de Healy hou je makkelijker je balans.

 

4. Visie

Hou je van technologie? Weet je dat ziektes starten op energie-niveau? Weet je dat fysieke en mentale gezondheid efficiënt kan beïnvloed worden, precies door de nieuwste technologie? Wil jij hiervan op de hoogte zijn en er je voordeel mee doen?

 

5. Passief inkomen

Ben je geïnteresseerd in passief inkomen? Wil je investeren in iets dat positief is, inspiratie geeft, de wereld verandert en waar, zonder bijverschijnselen, de hele wereld  voordeel uit kan halen?

 

Wat zou je tegen kunnen houden?

De investering? Je kan starten met € 500 en later beslissen of je meer wil. Je gezondheid is veel meer waard dan dat.

Niet zo technologische aangelegd? De Healy is gemakkelijk te gebruiken met je gsm.

Je wil van naaldje tot draadje weten hoe het werkt? Ik help je op weg. Erna krijg je, via mij, toegang tot uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en informatie. Je kan steeds met je vragen bij mij terecht.

Nog vragen? Ik help je graag. Contacteer me via een berichtje en we maken een afspraak.

Een Healy schaf je aan via een persoon uit je omgeving. Zo weet je telkens waar terecht als je vragen hebt. Je kan deze Healy bij mij aanschaffen.

Denk aan Healy bij:

 • chronische pijn
 • fibromyalgie
 • skeletpijn
 • migraine
 • slaapproblemen
 • depressie
 • burn-out
 • angst
 • immuunsysteem
 • balans
 • stabiliteit
 • welzijn

Heb je interesse? Of vragen?

Neem contact. Er zijn vaker infosessies online, die je kan volgen. Informeer er naar.