Het probleem dat iedereen heeft met eigenwaarde en zelfbeeld en hoe je het kan oplossen!

Veel mensen hebben een grote droom. Willen meer bereiken, of het nu gelukkig zijn is, in hun carriere of in hun zaak, privé. Of op alle terreinen.

En ik zie ze het ook doen. Ze hebben de know-how, de kennis, de passie om het doen. Ik zie zoveel potentieel in mensen. En die mensen voelen dat ook.

En dan wringt het soms. Want … dat potentieel, of die droom, die realiseert zich niet.

Het blijft ergens steken.

Ze zijn niet zo gelukkig als ze zouden willen. Of niet zo succesvol. Of ze zitten vast in een gouden kooi. Of ze ervaren burn-out klachten. Of ze verlangen naar iets anders, en dat komt niet vanzelf?

Waar blijft het dan steken?

Kijk je liever dan lezen? Check hier de video op Facebook! Je ziet me er eerst even ploeteren, omdat ik experimenteer met streamen op verschillende kanalen.

Een goede vakman/vakvrouw of professional zijn, is niet voldoende.

Het heeft te maken met weten hoe je dingen aanpakt. Hoe het ‘leven’ werkt. Mensen missen tools hiervoor. Ze missen het juiste kader.

Je dient ook te geloven in jezelf, in je aanbod. Het heeft te maken met zelfvertrouwen en positief zelfbeeld. Dat heeft te maken met jezelf graag zien, jezelf accepteren, houden van jezelf. Met eigenwaarde.

Misschien vind je dat wat wollig klinken, zegt het je niet zoveel.

Check dan even voor je zelf:

Op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor erg ontevreden, en 10 voor super blij:

  1. hoe tevreden ben je met jezelf,
  2. met je werk of zaak,
  3. met je relatie,
  4. met je leven?

En ik ga even streng zijn, geef je je ergens een 6?

Dan is dat vaak een verdoken 3 of 4. Je durft het niet zo toe te geven voor jezelf. Je denkt dat dat falen is. Terwijl het net heel positief is. Want kijk eens hoe veel groeimogelijkheid er dan is. Die is mega.

Het kan dan weer zo veel beter worden.

 

Eigenwaarde en zelfbeeld zijn de basis van je succes

Die eigenwaarde en zelfbeeld zijn op alle vlakken belangrijk: werk, relatie, grenzen stellen, voor jezelf opkomen, jezelf verkopen, geld vragen en verdienen. Het is de basis.

Investeren mensen niet in dit fundament, dan blijven ze hangen. Of steken. Soms veel langer dan nodig. Met frustratie tot gevolg.

Ik heb zelf ontzettend veel onderzoek gedaan naar het probleem dat iedereen heeft met eigenwaarde en zelfbeeld en hoe je het kan oplossen. Sinds 2000 ben ik er mee bezig en vanaf 2005 gaf ik er training in. In zelfvertrouwen en zelfbeeld. Die sessies zaten altijd vol. Groepen tot wel 18 mensen. Het is duidelijk dat er veel vraag naar is, veel nood aan.

De sessies en het materiaal hebben veel effect. Nog kom ik mensen tegen, jaren later, die me aanspreken en zeggen ‘Ik heb toen een training bij je gevolgd en die heeft mijn leven veranderd.’ Fijn om te horen!

Het zijn ook tools die mijn leven hebben veranderd. Ik spreek uit ervaring. Ik durfde zelfs nauwelijks voor een groep te staan toen ik afstudeerde.

Ik heb zelf alles toegepast… met succes. Ik geniet van wat ik kan doen in mijn bedrijf. Natuurlijk zijn er nog steeds uitdagingen, dat hoort bij willen groeien en mezelf ontwikkelen. Ik ben super trots op hoe ik anderen kan helpen hun volgende stappen te zetten.

Zoals die onderneemster, die met haar net gestarte zaak aan de grond zat. Door het programma kwam ze terug bij haar zelfvertrouwen, haar positiviteit en drive. Nu draait haar zaak prima, heeft ze de omzet die ze wil en heeft ze zelfs kunnen doorgroeien naar 2 medewerkers. Zonder het programma, had ze waarschijnlijk terug gemoeten naar haar oude job, die ze vreselijk vond.

Om het traject voor meer mensen beschikbaar te maken, komt er nu een jaarprogramma! Hierin krijg  je 52 keer een waardevolle tool, krachtig inzicht of transformerende opdracht.

Dit geeft je de mogelijkheid om in je eigen tempo stappen te zetten en te floreren. Het vraagt weinig van je tijd en het is leuk om te doen.

Door het vele werken rond zelfvertrouwen en zelfbeeld heb ik veel uitgetest wat werkt. Ik vind het  belangrijk dat meer mensen, professionals en ondernemers, de stap zetten naar meer eigenwaarde, liefde en zelfbeeld. Daar zit sleutel naar succes.

Zo vertelde een dame dat het haar eindelijk gelukt was om als alleenstaande een appartement te huren, wat haar eerder niet lukte. Ze was hier veel stelliger en assertiever uit de hoek gekomen. Ook merkte dat haar dochtertje veel assertiever uit de hoek kwam, sinds zij dat ook deed. Het betekende heel veel voor haar om dit appartement, waar ze van droomde te kunnen huren.

Het programma heeft haar geholpen om met haar positiever zelfbeeld, grotere stappen te zetten. Hoe mooi is dat.

 

Het jaarprogramma geeft je zicht op je zelfbeeld op verschillende vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en je echte ik. Het is sterk omdat het een brede waaier geeft aan direct toepasbare tools of verhaaltjes.

Het blijft hangen en is leuk, zeggen deelnemers me!

Een dame wist erdoor eindelijk de klik te maken. De stap om uit de gouden kooi te stappen en te starten als zelfstandige. Het programma heeft bij haar enerzijds haar durf aangescherpt, maar ook kansen en mogelijkheden zien. Dat hoort bij positiever in je leven staan. Het programma heeft haar ook meer tools gegeven om anderen te helpen rond zelfvertrouwen en zelfbeeld.

Door het versterken van je zelfliefde kant, jezelf graag zien, kan je veel makkelijker meer bereiken. Dat heeft ook te maken met durf.

Zo zei Liesbet:

Ik heb dit programma zelfs 2 keer doorlopen. Vroeger dacht ik altijd: dat kan ik niet, of dat durf ik niet. Nu doe ik het gewoon. Je kan dus echt een negatief zelfbeeld veranderen.

Dus … wil je graag floreren, stralen, jezelf veel beter leren kennen, je potentieel naar buiten brengen, uit de schaduw van anderen stappen zetten, groeisprongen maken, achter jezelf staan…

Het is de moment! Klik hier

Wil je dit ook ontdekken: Het probleem dat iedereen heeft met eigenwaarde en zelfbeeld en hoe je het kan oplossen. Dat laatste vooral!

Je vindt de link voor meer info en inschrijven voor het jaarprogramma hier. . In het jaarprogramma, nu tijdelijk subliem interessant aanbod, krijg je een jaar lang elke week krachtige tools, inspirerende teksten en motiverende opdrachten, zodat je daadwerkelijk sterker staat.

Doe je mee aan het jaarprogramma?